- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 20
Thread: Τελικά, το θύμα είναι θύτης;;;
-
10-03-2010, 05:57 PM #11
Re: Τελικά, το θύμα είναι θύτης;;;
Είναι πολύ σωστό αυτό που λες και προσυπογράφω. Όμως, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, αναλαμβάνεις και την υποχρέωση της κριτικής για τα πεπραγμένα σου αλλά και το βάρος των καταστάσεων που απορρέουν από τη δημοσιότητα, ιδίως όταν αυτή είναι κατ' επιλογή και όχι επιβαλλόμενη από τις συνθήκες.
Παράδειγμα 1: Ένας πολιτικός παρουσιάζεται σαν διαπρύσιος κήρυκας της ηθικής από το δημόσιο βήμα, αλλά στην προσωπική του ζωή όχι μόνον είναι ρεμπεσκές αλλά δεν το κρύβει κιόλας (γκομενίζει και προωθεί τις γκόμενές του σε δημόσιες θέσεις, μπεκροπίνει και αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του, φεσώνει προμηθευτές κλπ, κλπ). Εκτιμώ ότι πρέπει να την ακούσει και μάλιστα άσχημα. Αν δεν μπορεί τα του οίκου του να διαχειριστεί, πώς θα διαχειριστεί τα κοινά;
Παράδειγμα 2: Ένας "καλλιτέχνης" κάνει βούκινο την προσωπική του ζωή, προκειμένου να παραμείνει στη δημοσιότητα, καθώς δεν έχει κάτι αξιόλογο να δείξει (πρόσφατο παράδειγμα ο Μικρούτσικος που ξεκατινιάζεται στα κανάλια για τον χωρισμό του), γίνεται ρόμπα και εξευτελίζεται από μόνος του. Αφού αυτόν δεν τον πειράζει να γίνεται δημοσίως ρόμπα, γιατί να μην κάνω εγώ αναφορές στην προσωπική του ζωή, όχι βέβαια για κους κους;
Όλοι μας ξέρουμε πώς είναι να είναι κάποιος διακριτικός και να κρατάει την προσωπική του ζωή στο απυρόβλητο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αυτόν θα τον σεβαστείς και θα του βγάλεις το καπέλο. Τους άλλους που προσφέρουν υλικό, πώς να τους αφήσεις είτε χωρίς κριτική είτε χωρίς αναφορές σε ζητήματα της προσωπικής τους ζωής που οι ίδιοι τα διατυμπανίζουν; Και δεν μιλάμε φυσικά για τους τύπους που πάνε στην Πάνια, ε;
Σε αυτό πάω πάσο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-03-2010, 01:45 PM #12
Παιδιά,
σήμερα έχω τρίγωνο Αφροδίτης/Δία κι αν δεν το πω θα σκάσω!! ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ!! (Τα κεφαλαία είναι η υπερβολή του Δία!!). Είμαστε μέρος ενός σάιτ που όχι μόνο τηρεί κανόνες δεοντολογίας αλλά τα μέλη του συζητούν και τις λεπτές παραμέτρους αυτών των κανόνων! Μην τα θεωρείτε δεδομένα αυτά τα πράγματα σε μια εποχή που έχει την τάση όλα να ισοπεδώνονται.
Να ξεκαθαρίσω κάτι: πιστεύω ότι από τις μέχρι τώρα συζητήσεις και τοποθετήσεις γύρω από το πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου εδώ στο σάιτ δεν έχει παραβιαστεί κανένας κανόνας δεοντολογίας. Απλώς εξήγησα τους ενδοιασμούς μου να προχωρήσουμε σε μια βαθύτερη ανάλυση του ωροσκοπίου της. Αυτό έχει ένα θετικό και ένα αρνητικό. Το αρνητικό είναι ότι σε μια τέτοια ανάλυση θα παραβιάζονταν ιδιωτικά και προσωπικά της δεδομένα. Το θετικό θα ήταν ότι με μια τέτοια ανάλυση μπορεί να αποκτούσε ένα πιο "ανθρώπινο" πρόσωπο ένα άτομο που έχει "ξεπέσει" με τις πράξεις του στα μάτια του κόσμου.
Αγαπημένη μου Whisperer,
όποιος εκθέτει το σώμα του δεν σημαίνει ότι θέλει να εκθέσει και την ψυχή του, το αντίθετο μάλιστα, συνήθως οι άνθρωποι που εκθέτουν πολύ το σώμα τους κρύβουν καλά την ψυχή τους. Αυτό εννοώ προσωπική και ιδιωτική ζωή, ποια είναι τα κίνητρα, οι καθοριστικές εμπειρίες που μας διαμόρφωσαν, την πραγματική ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. Αυτό αναρωτιέμαι, έχουμε το δικαίωμα να εκθέτουμε την ψυχή του άλλου και μάλιστα χωρίς την άδειά του; Είμαι σίγουρη ότι και η Τίνα στην δική της ανάλυση για την Αλεξανδράτου θα είχε περισσότερα να πει αλλά δεν το έκανε για τους ίδιους λόγους.
Αγαπημένε μου Μητσάκο,
συμφωνώ ότι όταν η προσωπική ζωή ενός δημόσιου προσώπου επηρεάζει τον δημόσιο βίο του πρέπει να ελέγχεται και να κρίνεται.
-
11-03-2010, 02:02 PM #13
Δεν νομίζω να εκθέτουμε κάποια "ψυχή" . Απλώς προσπαθούμε μέσω του εργαλείου της αστρολογίας να ερμηνεύσουμε κάποιες συμπεριφορές, προσπαθούμε να κουμπώσουμε τα κομμάτια ενός παζλ, χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι το όποιο συμπέρασμα θα βγει θα αντιστοιχεί και στην πραγματικότητα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν και εφόσον συμμετείχε και το υπό εξέταση υποκείμενο, δλδ η ίδια η Τζούλια. :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-03-2010, 02:41 PM #14
Μητσάκο μου,
συμφωνώ με τον στόχο που θέτεις, ότι δηλαδή προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάποιες συμπεριφορές με εργαλείο την αστρολογία. Πόσο βαθιά όμως έχουμε δικαίωμα να φτάσουμε δημόσια και χωρίς την άδεια του συγκεκριμένου ατόμου; Αυτό είναι το ερώτημα. Γενικά μιλώντας, ως θέμα αρχής, δεν θα μου άρεσε να δω μια καλή πρωία τον χάρτη μου σε ένα αστρολογικό σάιτ και ερμηνείες γύρω από τον ψυχισμό και την συμπεριφορά μου.
Ή για να το θέσω αλλιώς, αν η Αλεξανδράτου έχει ψυχοθεραπευτή, αυτός έχει το δικαίωμα να βγει δημόσια στα κανάλια και να εξηγήσει τον βαθύτερο ψυχισμό της;
Με κυρίαρχους πλανήτες της τον Κρόνο και τον Ουρανό και την έμφαση στο 12ο, πιστεύω ότι η γυναίκα αυτή έχει αποκοπεί από τα συναισθήματά της ως άμυνα απέναντι σε εμπειρίες που την πλήγωσαν βαθιά, σε μια προσπάθεια να αποκοπεί από τον πόνο που της προκαλούσαν οι εμπειρίες αυτές. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε δημόσια ποιες μπορεί να είναι αυτές οι εμπειρίες και τον ρόλο που παίζει ο Ποσειδώνας της στο πρώτο σπίτι; Μήπως αυτό θα παραβίαζε τα ιδιωτικά της δεδομένα; Η φράση της που είπε δυο φορές στο συγκεκριμένο βίντεο "Δεν νιώθω τίποτε" ακόμα ηχεί στα αυτιά μου.
-
11-03-2010, 11:01 PM #15
Ναι αλλά ενας ψυχοθεραπευτείς θα μιλήσει περισσότερο με τα δεδομένα που του έχει εμπιστευθεί το άτομο, ενω κάποιοι που προσπαθούν να βρουν εξηγήσεις μεσα από την αστρολογία κινούνται καθαρά στον χώρο των εικασιών. Εμείς είμαστε στο "νομίζω... πιστευω.... ίσως...." ο ψυχοθεραπευτής ή μάλλον ψυχολόγος είναι σε πιο ρεαλιστικό επιπεδο συμπεριφορών :embarrest
-
11-03-2010, 11:31 PM #16
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
12-03-2010, 01:55 AM #17
-
12-03-2010, 02:03 PM #18
-
12-03-2010, 02:04 PM #19
-
13-03-2010, 08:52 AM #20
Συμφωνω με την τελευταια φραση ανεξαρτητως θεματος, οι εικασιες πολλες φορες γινονται για πολλους γεγονος και τις αναπαραγουν ως βεβαιοτητες.
Δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανει η συγκεκριμενη, εμενα αυτο που με φοβιζει ειναι οτι δεν βλεπω η αποβλακωση να εχει ορια....Και για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος απλα να πω οτι απο τον χαρτη χωρις να γνωριζεις κατι για το ατομο ειμαι σχεδον βεβαια οτι δεν μπορεις να πεις και πολλα για το δρομο που ακολουθει στη ζωη του. Εγω ανακαλυψα πριν απο καποιο καιρο παλι σε αστρολογικο φορουμ τυχαια οτι εχω ιδιο χαρτη με μια ξενη πορνοσταρ (χα χ α χα χα ) εκτος ισως απο ωροσκοπο (αρα και οικοθεσια) και σεληνη γιατι η ωρα ηταν αγνωστη οποτε δεν ξερω, αλλα και ολοιδιους χαρτες να εχουν δυο ατομα αν το ενα μεγαλωνει με αλφα τροπο και το αλλο με βητα θα εκφρασουν τα του χαρτη διαφορετικα και οταν λεω τα του χαρτη εννοω οχι μονο τον στατικο γενεθλιο αλλα και ολες τις επιρροες που δεχεται διλευσεις κλπ.οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.