s
Τελικά, το θύμα είναι θύτης;;; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Re: Τελικά, το θύμα είναι θύτης;;;

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    .....................................

Σ' αυτές τις περιπτώσεις δυσκολεύομαι να μιλήσω δημόσια για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή πιστεύω ότι ο χάρτης ενός ατόμου αποτελεί προσωπικό και ιδιωτικό δεδομένο. Δεν ξέρω πόσο σωστό είναι να αναρτούμε ένα χάρτη χωρίς την θέληση και την άδεια ενός ατόμου και να συζητούμε πολύ προσωπικές και ιδιωτικές πτυχές της ζωής του. Φαντάσου ένα άτομο με ιδιαίτερα ψυχολογικά προβλήματα να του βγάζει κανείς απροκάλυπτα τα σώψυχα δημόσια και να το διαβάσει ξαφνικά. Το λιγότερο μπορεί να σοκαριστεί αλλά μπορεί όμως και να έχει σοβαρότερες επιπτώσεις πάνω του. Όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα καλύτερα οι αστρολογικές αναλύσεις να περιορίζονται στην δημόσια ζωή του.
    Είναι πολύ σωστό αυτό που λες και προσυπογράφω. Όμως, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, αναλαμβάνεις και την υποχρέωση της κριτικής για τα πεπραγμένα σου αλλά και το βάρος των καταστάσεων που απορρέουν από τη δημοσιότητα, ιδίως όταν αυτή είναι κατ' επιλογή και όχι επιβαλλόμενη από τις συνθήκες.

Παράδειγμα 1: Ένας πολιτικός παρουσιάζεται σαν διαπρύσιος κήρυκας της ηθικής από το δημόσιο βήμα, αλλά στην προσωπική του ζωή όχι μόνον είναι ρεμπεσκές αλλά δεν το κρύβει κιόλας (γκομενίζει και προωθεί τις γκόμενές του σε δημόσιες θέσεις, μπεκροπίνει και αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του, φεσώνει προμηθευτές κλπ, κλπ). Εκτιμώ ότι πρέπει να την ακούσει και μάλιστα άσχημα. Αν δεν μπορεί τα του οίκου του να διαχειριστεί, πώς θα διαχειριστεί τα κοινά;

Παράδειγμα 2: Ένας "καλλιτέχνης" κάνει βούκινο την προσωπική του ζωή, προκειμένου να παραμείνει στη δημοσιότητα, καθώς δεν έχει κάτι αξιόλογο να δείξει (πρόσφατο παράδειγμα ο Μικρούτσικος που ξεκατινιάζεται στα κανάλια για τον χωρισμό του), γίνεται ρόμπα και εξευτελίζεται από μόνος του. Αφού αυτόν δεν τον πειράζει να γίνεται δημοσίως ρόμπα, γιατί να μην κάνω εγώ αναφορές στην προσωπική του ζωή, όχι βέβαια για κους κους;

Όλοι μας ξέρουμε πώς είναι να είναι κάποιος διακριτικός και να κρατάει την προσωπική του ζωή στο απυρόβλητο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αυτόν θα τον σεβαστείς και θα του βγάλεις το καπέλο. Τους άλλους που προσφέρουν υλικό, πώς να τους αφήσεις είτε χωρίς κριτική είτε χωρίς αναφορές σε ζητήματα της προσωπικής τους ζωής που οι ίδιοι τα διατυμπανίζουν; Και δεν μιλάμε φυσικά για τους τύπους που πάνε στην Πάνια, ε;

Ένας δεύτερος λόγος που δυσκολεύομαι συχνά να μιλήσω δημόσια στο σάιτ είναι γιατί τα περισσότερα μέλη τώρα μαθαίνουν αστρολογία. Αν αναλύσει κανείς αστρολογικά στοιχεία ενός συγκεκριμένου χάρτη και τυγχαίνει να έχουν παρόμοια στοιχεία στον δικό τους χάρτη επειδή δεν γνωρίζουν ακόμα ότι κάθε στοιχείο μπορεί να διαφοροποιηθεί στην σύνθεση ενός χάρτη και κάθε στοιχείο έχει πολλά επίπεδα ερμηνείας μπορεί να επηρεαστούν προσωπικά. Και δεν ξέρει ποτέ κανείς πότε θα αγγίξει μια ευαίσθητη χορδή του άλλου. Αυτός είναι ο λόγος που ενώ έχουν γίνει πολλές συζητήσεις εδώ στο σάιτ, και μάλιστα κάποιες απ' αυτές ήταν πολύ έντονες, περιορίζομαι σε θεωρητικές θέσεις κυρίως χωρίς να μπαίνω σε συγκεκριμένες τοποθετήσεις.
    Σε αυτό πάω πάσο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Παιδιά,

σήμερα έχω τρίγωνο Αφροδίτης/Δία κι αν δεν το πω θα σκάσω!! ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ!! (Τα κεφαλαία είναι η υπερβολή του Δία!!). Είμαστε μέρος ενός σάιτ που όχι μόνο τηρεί κανόνες δεοντολογίας αλλά τα μέλη του συζητούν και τις λεπτές παραμέτρους αυτών των κανόνων! Μην τα θεωρείτε δεδομένα αυτά τα πράγματα σε μια εποχή που έχει την τάση όλα να ισοπεδώνονται.

Να ξεκαθαρίσω κάτι: πιστεύω ότι από τις μέχρι τώρα συζητήσεις και τοποθετήσεις γύρω από το πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου εδώ στο σάιτ δεν έχει παραβιαστεί κανένας κανόνας δεοντολογίας. Απλώς εξήγησα τους ενδοιασμούς μου να προχωρήσουμε σε μια βαθύτερη ανάλυση του ωροσκοπίου της. Αυτό έχει ένα θετικό και ένα αρνητικό. Το αρνητικό είναι ότι σε μια τέτοια ανάλυση θα παραβιάζονταν ιδιωτικά και προσωπικά της δεδομένα. Το θετικό θα ήταν ότι με μια τέτοια ανάλυση μπορεί να αποκτούσε ένα πιο "ανθρώπινο" πρόσωπο ένα άτομο που έχει "ξεπέσει" με τις πράξεις του στα μάτια του κόσμου.

Αγαπημένη μου Whisperer,

όποιος εκθέτει το σώμα του δεν σημαίνει ότι θέλει να εκθέσει και την ψυχή του, το αντίθετο μάλιστα, συνήθως οι άνθρωποι που εκθέτουν πολύ το σώμα τους κρύβουν καλά την ψυχή τους. Αυτό εννοώ προσωπική και ιδιωτική ζωή, ποια είναι τα κίνητρα, οι καθοριστικές εμπειρίες που μας διαμόρφωσαν, την πραγματική ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. Αυτό αναρωτιέμαι, έχουμε το δικαίωμα να εκθέτουμε την ψυχή του άλλου και μάλιστα χωρίς την άδειά του; Είμαι σίγουρη ότι και η Τίνα στην δική της ανάλυση για την Αλεξανδράτου θα είχε περισσότερα να πει αλλά δεν το έκανε για τους ίδιους λόγους.

Αγαπημένε μου Μητσάκο,

συμφωνώ ότι όταν η προσωπική ζωή ενός δημόσιου προσώπου επηρεάζει τον δημόσιο βίο του πρέπει να ελέγχεται και να κρίνεται.

Αγαπημένη μου Whisperer,

όποιος εκθέτει το σώμα του δεν σημαίνει ότι θέλει να εκθέσει και την ψυχή του, το αντίθετο μάλιστα, συνήθως οι άνθρωποι που εκθέτουν πολύ το σώμα τους κρύβουν καλά την ψυχή τους. Αυτό εννοώ προσωπική και ιδιωτική ζωή, ποια είναι τα κίνητρα, οι καθοριστικές εμπειρίες που μας διαμόρφωσαν, την πραγματική ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. Αυτό αναρωτιέμαι, έχουμε το δικαίωμα να εκθέτουμε την ψυχή του άλλου και μάλιστα χωρίς την άδειά του; Είμαι σίγουρη ότι και η Τίνα στην δική της ανάλυση για την Αλεξανδράτου θα είχε περισσότερα να πει αλλά δεν το έκανε για τους ίδιους λόγους.

......................
    Δεν νομίζω να εκθέτουμε κάποια "ψυχή" . Απλώς προσπαθούμε μέσω του εργαλείου της αστρολογίας να ερμηνεύσουμε κάποιες συμπεριφορές, προσπαθούμε να κουμπώσουμε τα κομμάτια ενός παζλ, χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι το όποιο συμπέρασμα θα βγει θα αντιστοιχεί και στην πραγματικότητα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν και εφόσον συμμετείχε και το υπό εξέταση υποκείμενο, δλδ η ίδια η Τζούλια. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δεν νομίζω να εκθέτουμε κάποια "ψυχή" . Απλώς προσπαθούμε μέσω του εργαλείου της αστρολογίας να ερμηνεύσουμε κάποιες συμπεριφορές, προσπαθούμε να κουμπώσουμε τα κομμάτια ενός παζλ, χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι το όποιο συμπέρασμα θα βγει θα αντιστοιχεί και στην πραγματικότητα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν και εφόσον συμμετείχε και το υπό εξέταση υποκείμενο, δλδ η ίδια η Τζούλια. :bigsmile:

Μητσάκο μου,

συμφωνώ με τον στόχο που θέτεις, ότι δηλαδή προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάποιες συμπεριφορές με εργαλείο την αστρολογία. Πόσο βαθιά όμως έχουμε δικαίωμα να φτάσουμε δημόσια και χωρίς την άδεια του συγκεκριμένου ατόμου; Αυτό είναι το ερώτημα. Γενικά μιλώντας, ως θέμα αρχής, δεν θα μου άρεσε να δω μια καλή πρωία τον χάρτη μου σε ένα αστρολογικό σάιτ και ερμηνείες γύρω από τον ψυχισμό και την συμπεριφορά μου.

Ή για να το θέσω αλλιώς, αν η Αλεξανδράτου έχει ψυχοθεραπευτή, αυτός έχει το δικαίωμα να βγει δημόσια στα κανάλια και να εξηγήσει τον βαθύτερο ψυχισμό της;

Με κυρίαρχους πλανήτες της τον Κρόνο και τον Ουρανό και την έμφαση στο 12ο, πιστεύω ότι η γυναίκα αυτή έχει αποκοπεί από τα συναισθήματά της ως άμυνα απέναντι σε εμπειρίες που την πλήγωσαν βαθιά, σε μια προσπάθεια να αποκοπεί από τον πόνο που της προκαλούσαν οι εμπειρίες αυτές. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε δημόσια ποιες μπορεί να είναι αυτές οι εμπειρίες και τον ρόλο που παίζει ο Ποσειδώνας της στο πρώτο σπίτι; Μήπως αυτό θα παραβίαζε τα ιδιωτικά της δεδομένα; Η φράση της που είπε δυο φορές στο συγκεκριμένο βίντεο "Δεν νιώθω τίποτε" ακόμα ηχεί στα αυτιά μου.

Ναι αλλά ενας ψυχοθεραπευτείς θα μιλήσει περισσότερο με τα δεδομένα που του έχει εμπιστευθεί το άτομο, ενω κάποιοι που προσπαθούν να βρουν εξηγήσεις μεσα από την αστρολογία κινούνται καθαρά στον χώρο των εικασιών. Εμείς είμαστε στο "νομίζω... πιστευω.... ίσως...." ο ψυχοθεραπευτής ή μάλλον ψυχολόγος είναι σε πιο ρεαλιστικό επιπεδο συμπεριφορών :embarrest

Όνομα:
    Σωκράτης

Και οι ανθρώποι του σε αγαπάνε!

Παιδιά,

σήμερα έχω τρίγωνο Αφροδίτης/Δία κι αν δεν το πω θα σκάσω!! ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ!! (Τα κεφαλαία είναι η υπερβολή του Δία!!).
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Δεσποινα

Παιδιά,

σήμερα έχω τρίγωνο Αφροδίτης/Δία κι αν δεν το πω θα σκάσω!! ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ!! ι.
    Αχ..ποσο σε καταλαβαινω:bigsmile:

Αγαπημενο :horoscope::horoscope::horoscope::horoscope:

κουκακι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ναι αλλά ενας ψυχοθεραπευτείς θα μιλήσει περισσότερο με τα δεδομένα που του έχει εμπιστευθεί το άτομο, ενω κάποιοι που προσπαθούν να βρουν εξηγήσεις μεσα από την αστρολογία κινούνται καθαρά στον χώρο των εικασιών. Εμείς είμαστε στο "νομίζω... πιστευω.... ίσως...." ο ψυχοθεραπευτής ή μάλλον ψυχολόγος είναι σε πιο ρεαλιστικό επιπεδο συμπεριφορών :embarrest
    Αγγελική μου,

οι εικασίες μπορούν να βλάψουν περισσότερο κι από την γνώση.

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Και οι ανθρώποι του σε αγαπάνε!
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους, Σωκράτη μου.

Συμφωνω με την τελευταια φραση ανεξαρτητως θεματος, οι εικασιες πολλες φορες γινονται για πολλους γεγονος και τις αναπαραγουν ως βεβαιοτητες.
    Δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανει η συγκεκριμενη, εμενα αυτο που με φοβιζει ειναι οτι δεν βλεπω η αποβλακωση να εχει ορια....Και για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος απλα να πω οτι απο τον χαρτη χωρις να γνωριζεις κατι για το ατομο ειμαι σχεδον βεβαια οτι δεν μπορεις να πεις και πολλα για το δρομο που ακολουθει στη ζωη του. Εγω ανακαλυψα πριν απο καποιο καιρο παλι σε αστρολογικο φορουμ τυχαια οτι εχω ιδιο χαρτη με μια ξενη πορνοσταρ (χα χ α χα χα ) εκτος ισως απο ωροσκοπο (αρα και οικοθεσια) και σεληνη γιατι η ωρα ηταν αγνωστη οποτε δεν ξερω, αλλα και ολοιδιους χαρτες να εχουν δυο ατομα αν το ενα μεγαλωνει με αλφα τροπο και το αλλο με βητα θα εκφρασουν τα του χαρτη διαφορετικα και οταν λεω τα του χαρτη εννοω οχι μονο τον στατικο γενεθλιο αλλα και ολες τις επιρροες που δεχεται διλευσεις κλπ.
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)