- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 24
Thread: Αστρολογικός χάρτης
-
27-02-2006, 07:45 PM #1
αστρολογικος χαρτης
ενταξει νομιζω τωρα ειμαι στο σωστο forum
θα ήθελα την αναλυση του αστρολογικου μου χαρτη και του ατομου που με ενδιαφερει.Και κάποια εξήγηση γιατι ειμαι σχεδον άσχετη...αν γινεται και δεν ζηταω πολλά:embarrest
εγω γεννηθηκα 13/6/85 και εκεινος 2/11/80
δικη μου ωρα 1:00 τη νύκτα και δική του 10:16 το πρωι νομιζω...
ωροσκοπο ιχθυ και τοξοτη αντιστοιχα!
ευχαριστω παααααρα πολυ!!!
-
27-02-2006, 08:00 PM #2
Re: αστρολογικος χαρτης
Στην τριτη προσπαθεια...καιγεσαι!:nuts:
-
27-02-2006, 08:12 PM #3
Re: αστρολογικος χαρτης
ποιο ειναι το σωστο forum???????????:sad2:
-
28-02-2006, 01:20 PM #4
Re: Αστρολογικός χάρτης
Αγαπητή φίλη, δε νομίζω να σου δώσουν απαντήσεις. Απλά, θα σε συμβούλευα να πας στις θέσεις πλανητών και ωροσκόπου, να ζητήσεις να σου στείλουν τους χάρτες σας και μετά ψάξε τα διάφορα που έχουν γράψει και βρες αυτά που σας αφορούν. Θέλει αρκετό χρόνο βέβαια, αλλά δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να σου πει πράγματα, ειδικά όταν πρόκειται και για δύο άτομα. Κι εγώ αυτό έχω αρχίσει να κάνω. Αν πάλι, σου δημιουργηθούν απορίες κατά το "ψάξιμό" σου, τότε ρώτησέ τους.
Φιλικά
Λίτσα
-
28-02-2006, 01:32 PM #5
Originally Posted by Litsacorinth
Νομίζω ότι δεν πρέπει να προδικάζεις τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν κάποιοι άνθρωποι το αίτημα - ερώτημα της φίλης μας. Γενικά αποτρέπονται τρόποι ερμηνείας από εκολλαπτόμενους αστρολόγους αντιγραφείς που προς χάρην εντυπωσιασμού αντιγράφουν βιβλία "πουλώντας" τα για δική τους γνώση και φυσικά για να μην πω γίνονται ρεζίλι και θεωρηθεί τραβηγμένο λέω ότι απλά εκτίθενται από το υγιές δυναμικό κομμάτι της κοινότητάς μας μας και τους επαγγελματίες του χώρου.
Ευτυχώς το φόρουμ αποτελείται από υγιή μέλη και σχεδόν πάντα έχουν αποδείξει ότι προσπαθούν χωρίς επάρσεις και κοσμπασμούς να βοηθούν.
Άρα ας παρακολουθήσουμε πρώτα το θέμα πριν γίνουμε Κασσάνδρες.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
28-02-2006, 01:48 PM #6
Αν κρίνω απ' όσα διαβάζω στο site και απ'αυτά που γράψατε μόλις τώρα, το "νομίζω" που της έγραψα είναι πάρα πολύ σωστό. Δεν είπα "αποκλείεται". Πολύ σωστά όσα γράφετε πάντως, δε θα διαφωνήσω.
-
28-02-2006, 01:59 PM #7
Πολύ καλά κάνεις και "νομίζεις" αλλά όπως παρακαλουθεί ο καθένας δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ερώτηση που να μην έχει απαντηθεί από αστρολόγο και ΟΥΤΕ ΜΙΑ που δεν έχουν προσπαθήσει να βοηθήσουν όλα τα μέλη μας με σεβασμό στην αστρολογία και υπευθυνότητα στις ανησυχίες που έχει το κάθε μέλος. Υπευθυνότητα που δείχνουν όλα τα μέλη που σέβονται τον εαυτό τους και την μεγάλη μας αστρολογική κοινότητα.
Το νομίζω λοιπόν το εκλαμβάνω ως ποστ εντυπωσιασμού. Προσωπικά εσένα αν και ο λογαριασμός μέλους είναι για προσωπική χρήση σε βοήθησαν και σε θέματα άλλων μελών της οικογενείας σου.
Καλώς ή κακώς το myhoroscope είναι θεσμός και έχει αγαπηθεί.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
28-02-2006, 02:26 PM #8
Originally Posted by Dell Piero
Αλλά είναι γεγονός ότι εδώ τα μέλη είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμα να βοηθήσουν...(yeah yeah I know πρέπει να πάρω και εγώ μπρος και να συμμετέχω πιο πολύ )
-
28-02-2006, 02:35 PM #9
Μου αρέσουν οι έξυπνες γυναίκες. Έτσι είναι τα φόρουμ αγαπητή μου. Μια σχέση αγάπης. Σου δίνω μου δίνεις. Έρχομαι ρωτάω φεύγω και δεν βοηθάω κάνει τζιζζζ
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
-
01-03-2006, 03:11 AM #10
του 10:16 το πρωι νομιζω...
Η αμφιβολια εστιαζεται στη ακριβεια των 16 λεπτων ή στην πρωινη ή βραδυνη γεννηση;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.