- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Ανοχη σε συνοδους
-
10-03-2010, 02:56 AM #1
Ανοχη σε συνοδους
Στο σαιτ εδω η Αφροδιτη μου φαινεται να μην κανει οψεις με πλανητες ομως αλλα σαιτς δινουν την Αφροδιτη μου σε συνοδο με Ποσειδωνα και Ουρανο.,8 μοιρες και 7 μοιρες αντιστοιχα πιο ειναι το σωστο τελικα?επισης οι τρεισ πλανητες ειναι στο ιδιο ζωδιο του Τοξοτη και στο ιδιο οικο στο 5ο.Η αφροδιτη θεωρειτε "χτυπημενη αμα κανει συνοδο με τους δυο αυτους πλανητες?Εγω θεωρω οτι επειδη αυτοι οι δυο πλανητες ειναι αργοι δεν προσδιδουν κατι το ιδιαιτερο επειδη λιγο πολυ τα ατομα τις γενιας μου θα εχουν τετοιες συνοδους,οποτε δεν υπαρχει καποιο προσωπικο στοιχειο για τον πλανητη.Η κανω λαθος?Τελος αν αποδεχτουμε οτι η Αφροδιτη ειναι χωρις οψεις τοτε θα επηρεαζεται λογικα απο διελευοντες πλανητες και προδευομενους.Τι κακο θα μπορουσε να φερει σε καποιον μια προοδευμενη σεληνη σε τετραγωνο με την Αφροδιτη?Ευχαριστω
-
10-03-2010, 12:58 PM #2
Re: Ανοχη σε συνοδους
Καλημέρα αγαπητή hattie23, συνήθως στις 8 μοίρες οι περισότεροι δεν την πιάνουν την όψη, η γνώμη μου είναι πως ακριβώς επειδή είναι σύνοδοι, πρέπει να πιάνονται, ειδικά αν οι όψεις είναι συγκλίνουσες. Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας είναι αργοί πλανήτες όμως η Αφροδίτη δεν είναι καθόλου αργή επομένως παίρνει στοιχεία των πλανητών. Γενικά όταν έχουμε ένα πλανήτη δίχως όψη, τότε υπερλειτουργεί η ζωδιακή του θέση και οικοθεσία ενώ πράγματι, επηρεάζεται από τις διελεύσεις. Το "κακό" που θα μπορούσε να φέρει η προοδευμένη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι ίσως κάποιο μπλοκάρισμα στην αισθηματική σου ζωή λόγω κάποιου προβλήματος με την μητέρα η σε σχέση με τις συνήθειες σου.
-
10-03-2010, 01:14 PM #3
Παρεμβαίνω για να διευκρινήσω, αυτό που έχει ξαναγραφεί μέσα στο myhoroscope για το υπολογιστικό του πρόγραμμα.
Οι γενέθλιοι χάρτες έχουν ρυθμιστεί με ανοχή όψεων μέχρι 5.5 μοίρες και μέχρι 8 όταν συμμετέχουν Ήλιος και Σελήνη.
Τα Ηλιακά τόξα με ανοχή 2 μοιρών
Και οι δευτερεύουσες κατευθύνσεις με ανοχή μιας μοίρας.
Το πρόγραμμά μας μπορεί να παραμετροποιηθεί με εκατοντάδες παραμέτρους, όταν υπάρξουν κάποια στάνταρντ στις ανοχές.
Όμως όπως συχνά διαβάζουμε οι απόψεις των αστρολόγων σε πολλές περιπτώσεις είναι διαφορετικές και το βασικότερο, ότι ΠΟΤΕ ένας χάρτης δεν λειτουργεί΄ακριβώς όπως ένας άλλος.
Τα λογισμικά προγράμματα μας βοηθούν για να επεξεργαστούμε μαθηματικές πράξεις με ακρίβεια και σιγουριά και ο ανθρώπινος παράγοντας για να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
10-03-2010, 04:25 PM #4
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.