- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 37
Thread: Απαισιοδοξα ζωδια
-
09-03-2010, 07:53 PM #1
Απαισιοδοξα ζωδια
Καλησπερα παιδια,ποια ζωδια πιστευετε οτι ειναι τα πιο απαισιοδοξα?
Jedimani
-
09-03-2010, 08:20 PM #2
Re: Απαισιοδοξα ζωδια
Κατά τη γνώμη μου αν και δεν είμαι ειδικός τα ζώδια της γης μιας και είναι ρεαλιστές ,πρακτικοί και επειδή η πραγματικότητα και η καθημερινή ζωή δεν είναι ιδανική και περισσότερο στην εποχή που ζούμε τείνουν προς την απαισιοδοξία ή αν θέλεις στην εντελώς γυμνή αλήθεια που είναι πικρή .Απο τα ζώδια της γης ένα προβάδισμα απαισιοδοξίας έχει ο Αιγόκερος αφού έχει κυβερνήτη τον Κρόνο .
Υποψιάζομαι αμέσως μετά τα ζώδια του νερού ειδικά όταν πέφτουν σε περιόδους μελαγχολίας και γενικά μιας μαύρης και μουντής διάθεσης .Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
09-03-2010, 08:30 PM #3
Εγώ είμαι Λέων (ζώδιο της φωτιάς) με ωροσκόπο Καρκίνο (ζώδιο του νερού). Τις περισσότερες φορές είμαι απαισιόδοξος. Τόσο πολύ επηρεάζει ο ωροσκόπος;
-
09-03-2010, 08:36 PM #4
εγω παντως πιστευω οτι παιζουν ρολο οι οψεις
των πλανητων και αναλογα σε ποιος οικους ειναι
ας πουμε δεν μπορει ενας αιγωκερως να ειναι απαισιοδοξος
μονο κα μονο επειδη εχει κυβερνυτη τον κρονο
γιατι μπορει να εχει πλαντητες μεσα στον τοξοτη που να του δεινουν αισιοδοξια:bigsmile:
κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
09-03-2010, 08:38 PM #5
κι εγω τα ζωδια της γης πιστευω,το βλεπω κι απ'τον εαυτο μου(ταυρος) και μετα του νερου πιο πολυ...:weird:
Jedimani
-
09-03-2010, 09:33 PM #6
oi karkinoi einai apaisiodoxoi.......kai an kapoies stigmes noiwsoun aisiodoxa tote tha einai mia stigmiaia psevdaisthisi.....
-
09-03-2010, 09:37 PM #7
Καλησπερα :bigsmile:
Πιστευω πως οι αρνητικες οψεις του Κρονου με τους προσωπικους πλανητες θα μπορουσε να δειξει μελαγχολια και ισως αρνητικες οψεις του Ποσειδωνα παλι με προσωπικους πλανητες απο την αποψη της ψευδαισθησης.Οταν δηλαδη καταλαβαινουν πως βλεπουν καποιες καταστασεις με ''ροζ γυαλια''.
Φιλικα:bigsmile:
-
09-03-2010, 09:52 PM #8
χμμμμμμ το οτι εγω εχω κρονο και πλουτωνα στον σκορπιο ειναι αρνητικο υποθετω?:unsure:
Jedimani
-
09-03-2010, 10:56 PM #9
-
10-03-2010, 01:32 PM #10
Σε γενικές γραμμές απαισιοδοξία δείχνουν οι σκληρές όψεις Κρόνου, ειδικά με 'Ηλιο, Ερμή και Σελήνη, και υπερβολική αισιοδοξία οι σκληρές όψεις Δία. Επίσης πολύ συχνά ο Δίαςσε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα ή και οι δυο τους σε όψη με 'Ηλιο, Ερμή, Σελήνη, δείχνουν άτομα που πετάνε στα σύννεφα και έχουν μια υπερβολική αισιοδοξία, αλλά μετά απογοητεύοται οικτρά. Στις πολύ υπεραισιόδοξες όψεις συγκαταλέγω και Δία τετράγωνο με 'Αρη που το άτομο κάνει πολύ τολμηρά επιχειρηματικά ανοίγματα και συνήθως τρώει τα μούτρα του. Από υπέρμετρη απαισιοδοξία μπορεί να την πατήσεις εύκολα τις εποχές που πραγματοποιούνται διελεύσεις Δία από τον Ποσειδώνα, αλλά και το αντίσττροφο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.