s
Μόνο θετικές όψεις;;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Μόνο θετικές όψεις;;

Καλημέρα σε όλους.
    Θα ήθελα την άποψή σας. Τι μπορει να σημαίνει ένας χάρτης που όλες οι όψεις είναι σύνοδοι και εξάγωνα; δείχνει ένα άτομο τυχερό ή ίσως να είναι και χωρίς ιδιαίτερο "βάθος"; Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει τον χάρτη 01/12/1983 στις 08¨00 το πρωί Αθήνα
    ευχαριστώ πολύ

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Μόνο θετικές όψεις;;

Χωρίς να δω τον χάρτη λέω ότι πρόκειται για ένα άτομο που στη ζωή του έρχονται όλα εύκολα, οπότε δεν χρειάζεται να προβάλλει το ίδιο καμμία σοβαρή προσπάθεια άρα καταλήγει νωθρό σαν προσωπικότητα. Βλέποντας τον χάρτη και χωρίς να μπω σε κάποια διαδικασία ανάλυσης δείχνει σαν ενα άτομο εξωστρεφές (πολυαστρία στους δημιουργικούς/κοινωνικούς οίκους) τυχερό μαγνητικό και με προοπτκές να φτάσει ψηλά.

Μην ξεχνάμε ότι πέρα από τα τετράγωνα και τις αντιθέσεις, δυναμικές όψεις θεωρούνται και πολλές σύνοδοι.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by VOK View Post
    Καλημέρα σε όλους.
    Θα ήθελα την άποψή σας. Τι μπορει να σημαίνει ένας χάρτης που όλες οι όψεις είναι σύνοδοι και εξάγωνα; δείχνει ένα άτομο τυχερό ή ίσως να είναι και χωρίς ιδιαίτερο "βάθος"; Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει τον χάρτη 01/12/1983 στις 08¨00 το πρωί Αθήνα
    ευχαριστώ πολύ
    Χωρίς να μελετήσω το χάρτη, μόνο με μια φευγαλαία ματιά που έριξα, να σου πω τα εξής:
    1. Μην θεωρείς καλές απαραίτητα τις όψεις συνόδου. Π.χ., μια όψη συνόδου Ήλιου-Ουρανού στον 12ο δεν μου φαίνεται και τόσο ευνοϊκή όψη :toung:
    2. Το γεγονός ότι έχει μαζεμένους τους πλανήτες σε μια μεριά, σημαίνει και ότι κατά διαστήματα δεν θα έχει να αντιμετωπίσει θέματα, αλλά θα υπάρχουν και περίοδοι που θα τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο και δεν θα ξέρει από πού του έρχονται...
    3. Είχε πει κάποιος ότι "τους καλύτερους χάρτες τους έχουν οι ...χειρότεροι άνθρωποι", με την έννοια ότι συνήθως όσοι έχουν πολλές ευνοϊκές όψεις αξιοποιούν εις βάρος των άλλων (αλλά και του εαυτού τους) την εύνοια που έχουν και πολλές φορές με όχι καλό τρόπο. Π.χ. η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα στον 1ο, δεν μου φαίνεται και πολύ καλή...
    4. Μην υποτιμάς τα μισά τετράγωνα (45 μοίρες), ιδίως αυτά που σχηματίζονται από τους προσωπικούς με τους βαρείς και αργούς πλανήτες, που στη βάση τους είναι "κακεργέτες".
    5. Ανεξάρτητα από την καρμική θεώρηση, οι Δεσμοί δείχνουν πολλά. Όταν ο Β.Δ. είναι σε αντίθεση με Ήλιο, Ουρανό και Δία και χιαστί με τον Κρόνο, όλο και κάποιες δυσκολίες θα έχει το άτομο.
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όποιος έχει διάθεση ας δει κι αυτό το χάρτη. Θεωρώ ότι προμηνύει λαμπρό μέλλον. Θα θελα όμως και την άποψή σας. Έχει μόνο συνόδους, εξάγωνα και χιαστί. Έχει σύνοδο ΒΔ, Δία, Ερμή και ¶ρη με Μεσουράνημα στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τη σύνοδο Σελήνης, Αφροδίτης στον Κριό (14o 39', Alpheratz) στα όρια 11ου-12ου οίκου. Σύνοδος Ποσειδώνα, Χείρωνα (Υδροχόος, 10ος οίκος) σε εξάγωνο με Σελήνη. Ήλιος στους Ιχθείς (9ο 54΄, Skat, τέλος 10ου οίκου) σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον 8ο οίκο (ακμή 8ου στον Τοξότη). Ωροσκόπος στους Διδύμους (1ο 42΄, Πλειάδες). Οι χιαστί γωνίες από Κρόνο στην Παρθένο (αντίθεση Ουρανός στους Ιχθείς, 5ος-11ος) με προσωπικούς πλανήτες. Ο ουρανός καμιά άλλη όψη εκτός από την αντίθεση με τον Κρόνο.

Στοιχεία γέννησης: 28/02/2009, Χανιά Κρήτης, ώρα: 10:47 πμ.

Quote Originally Posted by VOK View Post
    Καλημέρα σε όλους.
    ευχαριστώ πολύ
    και εγω εχω γεννηθει 01/12 του 1993 ομως......ειδα τον χαρτη, αυτο το ατομο ειναι σιγουρα πολυ τυχερο...στο σαιτ που το ειδα εγω ομως λεει οτι ο ποσειδων κανει τετραγωνο με το μεσουρανημα..

Quote Originally Posted by juela View Post
    και εγω εχω γεννηθει 01/12 του 1993 ομως......ειδα τον χαρτη, αυτο το ατομο ειναι σιγουρα πολυ τυχερο...στο σαιτ που το ειδα εγω ομως λεει οτι ο ποσειδων κανει τετραγωνο με το μεσουρανημα..
    Και εδώ το ίδιο λέει, αν κοιτάξει κανείς τον πίνακα με τις όψεις κάτω από το χάρτη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Τι εγινε ρε παιδια:nuts:
    η 1 -12 εχει την τιμητικη της:toung:
    ειμαι και εγω εδωωωωωω!!:bigsmile::bigsmile:

κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλησπερααα παιδιααα...εγω εχω κοιταξει πολλες φορες το χαρτη μου και ομολογω πως γινεται ενας χαμοσ χαχααχχαχχα τριγωνα κυριως πολλα τριγωνα και τετραγωνα.....δεν ξερω τι να πω :blink: απο περιεργεια αν μπορουσε καποιος να ριξει μια ματια στο χαρτη μου και να μου πει τελικα 2 λογια να ξερω τη να περιμενω η φουκαριαρα !!!! 30/8/1990 14:53 ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Οι δύσκολες όψεις μπορεί να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα, απλά απαιτούν προσπάθεια και προϋποθέτουν εμπόδια. Ωστόσο, τις θεωρώ πολύ καλύτερες γιατί το άτομο δεν επαναπαύεται, και αν και το ταξίδι του είναι δύσκολο, ο τελικός προορισμός του είναι ίσως ο πιο ένδοξος. Αντίθετα, μια ευνοϊκή όψη μπορεί να διευκολύνει το δρόμο, αλλά συνήθως επαναπαυόμαστε, με αποτέλεσμα να " μην κάνουμε" κάτι το διαφορετικό (υπέρβαση). Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο, που οι δύσκολοι χάρτες, τελικά, δίνουν το "λαμπρό μέλλον".
    Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι το ζώδιο της "εξουσίας", δλδ ο Αιγόκερως, κυβερνάται από τον πλέον κακεργέτη "Κρόνο"!

Αλλά και σχηματικά - γεωμετρικά να το δει κανείς, το πλέον αρμονικό- τέλειο σχήμα είναι το τετράγωνο.

Οι πιο δυναμικές όψεις είναι οι σύνοδοι, ανάλογα βέβαια με τη φύση των πλανητών.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)