- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Διας εξαγωνο με Μεσουρανημα
-
07-03-2010, 06:00 PM #1
Διας εξαγωνο με Μεσουρανημα
μπορει καποιος να μου αναλυσει αυτη την οψη παρακαλω..(εχω Δια στον Σκορπιο στον 12ο οικο και Μεσουρανημα στην Παρθενο)το εχω ψαξει σε αρκετα σαιτ αλλα δεν βρηκα τιποτα..
-
09-03-2010, 12:26 PM #2
Re: Διας εξαγωνο με Μεσουρανημα
Αγαπητή juela, όταν ο Δίας πιάσει το μεσουράνημα ενός ωροσκοπίου τότε παρουσιάζονται ευκαιρίες επέκτασης στον επαγγελματικό τομέα ενώ για την φήμη του άτομου αυτού, η συγκεκριμένη όψη είναι μια θετικότατη ένδειξη. Λόγω Σκορπιού και Παρθένου θα έλεγα ότι ευνοούνται τα θέματα που σχετίζονται με τα χρηματοοικονομικά, υποθήκες, δάνεια κτλ ενώ την τιμητική τους έχουν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία.
-
09-03-2010, 05:06 PM #3
Εχω ομως και Ηλιο τετραγωνο με το Μεσουρανημα ,αυτο δεν το αναιρει?Επισης εχω ηλιο σε συνοδο με αρη,σεληνη τριγωνο με δια,σελινη τριγωνο με κρονο,ερμη συνοδο με αφροδιτη,ερμη τετραγωνο με κρονο,ερμη εξαγωνο με ουρανο,ερμη εξαγωνο με ποσειδων,ερμη συνοδο με πλουτωνα,ερμη συνοδο με ωροσκοπο,αφροδιτη συνοδο με ωροσκοπο,κρονο τετραγωνο με ωροσκοπο και πλουτωνα σε συνοδο με ωροσκοπο..(θα ηθελα παρακαλω αν ευνουνται επαγγελματα με χρηματοοικονομικα?θα με βοηθουσατε πολυ αν μου απαντουσατε γιατι ειμαι σε ηλικια οπου πρεπει να παρω τετοιες αποφασεις)Attachment 1150
-
10-03-2010, 12:07 PM #4
Αγαπητή juela, καμμια όψη δεν αναιρεί μια άλλη, οι όψεις λειτουργούν συνδυαστικά, ενώ κάποια εποχή μπορεί να λειτουργεί περισσότερο η μια έναντι της άλλης. Όσο για τα υπόλοιπα ερωτήματα σου μάλλον θα πρέπει να τα θέσεις σε άλλη ενότητα καθώς σε αυτή δεν γίνεται ανάλυση ωροσκοπίου αλλά ούτε και προβλέψεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.