s
Η Τίνα απαντά, αφροδίτη, υπάρχει, στον, είναι, συνδέεται, βρίσκεται, χιαστή, εξωτερικό, σχέση, εξωτερικόείναι, βλέπετε, δυνατή, ένδειξη.δεν, ξέρω, αυτό, σκορπιό.όλο, wacko, ουρανό, διαμονή, τρίγωνο.εχω, ωροσκόπο, ευχαριστώ, βοηθάει, πριν, είπα, όπως, τρίγωνο, 9ο.συγνώμη, κάνει, στην, ποσειδώνα, ακμή, ουρανός, υδροχόος, κούρασα, οποίος, πλανήτης, άλλος, εκεί.η, κυβερνήτης, μήνυμα, ταύρος, αφορά, ζώδιο, συγκεκριμένατο, οίκους, ανάμεσα, σύνδεση, γάμο" /> Απορία για διαμονή στο εξωτερικό και θέματα γάμου.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Απορία για διαμονή στο εξωτερικό και θέματα γάμου.

Σε σχέση με το προηγούμενο μήνυμα που αφορά το εξωτερικό και τον γάμο υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στους οίκους και συγκεκριμένα:Το ζώδιο του 7ου οικου είναι ο ταύρος και δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκεί.Η αφροδίτη ως κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται στον καρκίνο στον 9ο οίκο εκεί βρίσκεται και ο ήλιος στο λιοντάρι , η αφροδίτη συνδέεται με τον δία στον 12ο με τετράγωνο.Ακόμη συνδέεται με το μεσουράνημα με χιαστή με τον πλούτωνα σε τετράγωνο από τον 12ο ο οποίος είναι σε σύνοδο με Δία,με τον Ποσειδώνα από τον 2ο με χιαστή και με τον ουρανό από τον 1ο σε τρίγωνο.Εχω ωροσκόπο σκορπιό.Όλο αυτό πώς το βλέπετε ως σχέση με το εξωτερικό;Είναι δυνατή η ένδειξη.Δεν ξέρω αν βοηθάει οτι στην ακμή του 4ου υπάρχει ο υδροχόος και ο ουρανός απο τον 1ο κάνει όπως είπα και πριν τρίγωνο με την αφροδίτη από τον 9ο.Συγνώμη αν σας κούρασα ευχαριστώ
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Τίνα

Re: Απορία για διαμονή στο εξωτερικό και θέματα γάμου.

Γεια σου Παρασκευή, ο κυβερνήτης του 7ου η Αφροδίτη μέσα στον 9 και σε τετράγωνο με Δία είναι μια σημαντική ένδειξη για γάμο με κάποιον που σχετίζεται με το εξωτερικό, θα μπορούσε όμως να είναι και γάμος με κάποιον που απλώς κατάγεται από άλλη χώρα η έχει ένα διαζύγιο. Δεν θα σου πω, ότι δεν έχεις ενδείξεις γι αυτά που ρωτάς, θέλω όμως να σου δώσω να καταλάβεις πως οι ενδείξεις αυτές ερμηνευόνται ποικιλοτρόπως.
    Για παράδειγμα στον δικό μου τον χάρτη είναι αρκετά ενεργοποιημένος ο 9ος και αυτό που μέχρι τώρα μου έχει βγει είναι ταξίδια στο εξωτερικό με τον σύζυγο για την εργασία του.

Re: Απορία για διαμονή στο εξωτερικό και θέματα γάμου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.Θέλω να σας ρωτήσω αν το οτι με τον σύντροφο μου γνωριστήκαμε σε διακοπές στην Ελλάδα μετράει σαν ερμηνεία και το οτι αν φαίνεται διαμονη στο εξωτερικό.:weird:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)