s
Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας; - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 141

Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?

Quote Originally Posted by vikou View Post
    Για να μη με κατηγορήσεις για έλλειψη συμφωνημένων ιδιοτήτων, σε προειδοποιώ ότι η σελήνη έχει και το μεσοδιάστημα Αφροδίτης Πλούτωνα δώρο
    Τσ, τσ, τσ...
    Και αυτο το θεωρεις κακο τωρα? δεν υποτιθεται οτι περαν της ζηλοτυπιας (λεξη κι αυτη) δειχνει παθος κ ανεβασμενα πραγματα γενικως?..
    Θα σου δωσω κ εγω δωρακι τοτε την τετραγωναρα (chic) της δικης μου σκορπινας με τον λιονταρακο ερμη μου για να τα κανεις ολα μπαχαλο ανευ λογου και αιτιας. Εχει κι αυτο την πλακα του.:nuts:
    Κατι ελεγες.

Όνομα:
    Βίκη

Quote Originally Posted by sideways View Post
    Τσ, τσ, τσ...
    Και αυτο το θεωρεις κακο τωρα? δεν υποτιθεται οτι περαν της ζηλοτυπιας (λεξη κι αυτη) δειχνει παθος κ ανεβασμενα πραγματα γενικως?..
    Θα σου δωσω κ εγω δωρακι τοτε την τετραγωναρα (chic) της δικης μου σκορπινας με τον λιονταρακο ερμη μου για να τα κανεις ολα μπαχαλο ανευ λογου και αιτιας. Εχει κι αυτο την πλακα του.:nuts:
    Κατι ελεγες.
    Και πάθος και βάθος και όλα. :toung: Τον Ερμή μου όμως δεν τον κουνάω λέμε.(σύνοδο ¶ρη, Ήλιο, εξάγωνο Κρόνο) :bigsmile:
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
    Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
    με άγγελους και δαίμονες..

Κι η έκβασις αμφίρροπος..

Quote Originally Posted by vikou View Post
    Και πάθος και βάθος και όλα. :toung: Τον Ερμή μου όμως δεν τον κουνάω λέμε.(σύνοδο ¶ρη, Ήλιο, εξάγωνο Κρόνο) :bigsmile:
    Καλα μωρε δεν στον ζητησα,:bigsmile: το ξαναγραφω: κουβεντα να γινεται ουτε εγω δινω κατι, μου βγηκε η πιστη να με συνηθισω τωρα που μ αρεσει θα τα χαριζα?
    Επι την ευκαιρια : Ευχαριστω για την κουβεντα και καλη-καλη σου νυχτα.:bigsmile:

Δεν ξέρω αν θα αλλαζα τελικα κατι απο τον χαρτη μου γιατι ειμαι πεπεισμενος οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο στο συμπαν,εστω να το θεσω διαφορετικα οτι το συμπαν ή θεος ή φυση δε κανουν λαθη.Παντως τα θεματα που με απασχολουν στον χαρτη μου ειναι τα εξης.Πρωτα απο ολα η σεληνη μου βρισκεται σε ζωδιο που το χαρακτηριζει η ανεξαρτησια(υδροχοο) και κανει τετραγωνο με Ηλιο και τετραγωνο με ουρανο,τριγωνα με Ερμη,Αφροδιτη,Πλουτωνα, λιλιθ,εξαγωνα με Αρη,Ποσειδωνα.Πολλα θεματα εχει η Σεληνη μου,δε βρισκετε;Απο τη μια ''χτυπημενη,,απο την αλλη ευνοημενη,υπαρχει δηλαδη ενα συνονθυλυμα επιρροων στα συναισθηματα,κουραστικο θα ελεγα.Μια αλλη οψη που με προβληματιζει γενικοτερα και προσπαθω να κατανοησω ειναι αυτη η συνοδος Δια -Κρονου στον πρωτο οικο στο ζωδιο του ζυγου,το καλο ειναι πως ο Κρονος δεν κανει καμμια αλλη οψη,ενω ο Διας ειναι σε χιαστι με την Σεληνη και το Βερτεξ,καλα το δευτερο δε ξερω καν τι σημαινει.Αυτο που διαπιστωνω με το χαρτη μου γενικοτερα ειναι πολλες ''αντιθετες'' δυναμεις να φλερταρουν και πολλη δοση ανεξαρτησιας που με δυσκολευει γενικοτερα στη ζωη μου,δεν παραπονιεμαι,προβληματιζο αι,αν αλλαζα κατι θα ηταν η αυτοκαραστροφικοτητα και τα ξεσπασματα θυμου μου.Οσο για τον χαρτη μου δεν αλλαζω τιποτα γιατι αν αλλαξω εγω μαλλον χειροτερα θα τα κανω:bigsmile:
    Μηδέν άγαν.

Αγαπητέ Ηλία, μια και δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στη Σελήνη σου (και ίσως όχι άδικα ) μπορείς να μας πεις πώς οι όψεις που δέχεται επηρεάζουν τη σχέση σου με τις γυναίκες και τη μητέρα σου? Το τετράγωνο της με τον Ουρανό ιδιαίτερα, είναι ενδεικτικό θα έλεγα για τα ξεσπάσματα θυμού που ενίοτε μπορεί να βιώνεις...(ίσως τα ξεσπάσματα αυτά να τα δέχονται και να πληρώνουν τη νύφη περισσότερο γυναίκες...? ίσως αυτά τα ξεσπάσματα να τα "διδάχθηκες" από τη μητέρα σου...?)

Θα άλλαζα τη θέση του Ποσειδώνα μου από τον 7ο στον 12ο και χωρίς όψεις :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

whisperer ναί,θεωρώ οτι η προσεγγιση σου είναι ευστοχη.Με τη μητερα μου θα ελεγα δεν ειχα ποτε την κλασσικη εξαρτηση μανας-γιου,ημουν παντα σκληρος με την μητερα μου αλλα και ταυτοχρονα ευαισθητος,δε μπορω να στο εξηγησω βαθυτερα ομως, γιατι μαλλον θα το ωραιοποιησω και δεν ειναι του χαρακτηρα μου.Μαλλον η ψυχροτητα και τα ξεσπασματα απεναντι στο ωραιο φυλο ειναι περισσοτερο αμυνα,παρα πολεμος.Ελπιζω να σε καλυπτω..
    Μηδέν άγαν.

Αγαπητέ Μητσάκο...και πάνω που θα σε ρωτούσα σε ποιόν οίκο θα πήγαινες τον Ποσειδώνα σου...?
    και 12ο και χωρίς όψεις....???
    Γιατί βρε Μητσάκο έτσι...? Γιατί θες τόσο να του κλείσεις το στόμα....?
    Γιατί τον απαξιώνεις με τόσο σκληρό τρόπο...?

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Θα άλλαζα τη θέση του Ποσειδώνα μου από τον 7ο στον 12ο και χωρίς όψεις :nuts:

χμμ...δεν είμαι σίγουρη αν τα ξεσπάσματα τα οποία λες είναι τελικά άμυνα...(βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα.... :bigsmile
    αυτό το περί άμυνας θα έλεγα ότι ίσως είναι περισσότερο κρόνιο στοιχείο....ο κρόνος όπως μας λες δεν κάνει καμία όψη, βέβαια βρίσκεται μέσα στον 1ο σου οίκο....ε, όπως και να το κάνουμε, γωνιακός κρόνος δεν είναι και βουβός...! βάζει το χεράκι του...

Ο Ουρανός έχει απο κοντά και τα δύο σου φώτα (τετράγωνο με Σελήνη και σύνοδο με Ήλιο)...για αυτό λέω ότι ίσως το ξέσπασμα αυτό και η δόση ανεξαρτησίας που σε χαρακτηρίζει να μην είναι θέμα άμυνας...αλλά θέμα συνειδητής επιλογής...οτι δηλαδή αυτό σου αρέσει και αυτό επιλέγεις....Πιθανότατα αν ο ωροσκόπος σου ήταν Ζυγός το πράγμα να ήταν ακόμα πιο δύσκολο γιατί όλα τα παραπάνω που συζητάμε είναι άγνωστες λέξεις για έναν Ζυγό.... οπότε εκεί ίσως και να ηταν ακόμα πιο δύσκολο και η αντίθεση και οι αντικρούσεις που περιγράφεις να ήταν ακόμα πιο έντονες...
    τώρα βέβαια...νομίζω ότι η Αφροδίτη σου που μας ακούει να συζητάμε (από το Ζυγό...σωστά?) πρέπει ήδη να έχει βάλει τα χέρια στη μέση της, να έχει αφηνιάσει και να λέει "καλέ, τι λέτε...???" Δε νομίζω όλο αυτό που κάνει ο Ουρανός να της αρέσει...οπότε μπορεί εσύ να λες "δε θα αλλαζα τίποτα" - και καλά κανεις και το λες!- αλλά νομίζω ότι η Αφροδίτη σου θα άλλαζε....!
    :bigsmile:

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ View Post
    whisperer ναί,θεωρώ οτι η προσεγγιση σου είναι ευστοχη.Με τη μητερα μου θα ελεγα δεν ειχα ποτε την κλασσικη εξαρτηση μανας-γιου,ημουν παντα σκληρος με την μητερα μου αλλα και ταυτοχρονα ευαισθητος,δε μπορω να στο εξηγησω βαθυτερα ομως, γιατι μαλλον θα το ωραιοποιησω και δεν ειναι του χαρακτηρα μου.Μαλλον η ψυχροτητα και τα ξεσπασματα απεναντι στο ωραιο φυλο ειναι περισσοτερο αμυνα,παρα πολεμος.Ελπιζω να σε καλυπτω..

Τι να σου κανει και η Αφροδιτη οταν ερχεται σε συνοδο με τον Πλουτωνα;Ειναι ενδειξη βαθυτερου αλλα και σκοτεινου συναισθηματισμου,ξερω τι ειναι η αγαπη αλλα μου την αποδειξει δε μου την αποδειξει ο αλλος εγω εχω τους ενδοιασμους μου και τις επιφυλαξεις μου και εδω η ανεξαρτησια που οπως λες και εσυ με χαρακτηριζει βαζει το χερακι της.Το ξεκαθαρισμα του συνειδητου με το ασυνειδητο ειναι το καρμικο μου χρεος,ελπιζω να το ξεπληρωσω.Οσο για την Αφρο στο Ζυγο ειναι.
    Μηδέν άγαν.

Page 7 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)