s
ηλιακή επιστροφή για δικαστικό θέμα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Re: ηλιακή επιστροφή για δικαστικό θέμα

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Θες Κοραλλία μου να βάλω τους δύο χάρτες ξεχωριστά....? (τους έβαλα έτσι για να μη χρειαστεί να βάλω δύο χάρτες...)
    Αν είναι όμως, πες μου να το κάνω....δε μου είναι δύσκολο...
    Σ' ευχαριστώ πολύ, Whisperer. Νομίζω όμως πως... τα κατάφερα τελικά να διακρίνω τα στοιχεία! Κάποια στιγμή πρέπει να με μάθεις να αναρτώ κι εγώ χάρτες!

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Σ' ευχαριστούμε καλή μου Whisperer.

Κωνσταντίνα μου,
    δεν με βοηθά καθόλου το σύστημα των δύο χαρτών σε ένα. Με βοηθά περισσότερο να έχω ξεχωριστά τους δυο χάρτες για να βλέπω καθαρά τις ακμές, την οικοθεσία και τις όψεις και στους δυο. Παρόλα αυτά, με λίγη προσπάθεια, νομίζω πως ξεχώρισα τα σημαντικά στοιχεία και πιστεύω πως είναι πολύ τονισμένα τα νομικά θέματα στην ηλιακή επιστροφή σου.

Το 7ο σπίτι και ο κυβερνήτης του είναι οι δίκες, η Αφροδίτη είναι σημειοδότης της δίκης και του δικηγόρου μας και το 9ο και ο Δίας σημειοδοτούν τον νόμο. Στην ηλιακή επιστροφή σου ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου, είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο. Οι πλανήτες που κάνουν όψη με τον Ήλιο στην ηλιακή επιστροφή είναι σημαντικοί μέσα στην χρονιά καθώς και οι υποθέσεις του οίκου/οίκων που κυβερνούν. Ο Ήλιος μάλιστα εδώ είναι κυβερνήτης του 9ου σόλαρ, δηλαδή ενώνονται οι υποθέσεις του 7ου και 9ου οίκου (δίκη, νόμος). Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή βρίσκεται μέσα στο 8ο σόλαρ, πράγμα που συνδέει την δίκη αυτή με τον θάνατο του πατέρα, λεφτά από αποζημειώσεις, κληρονομικά κ.λπ.

Ακόμα, ο Ερμής του 7ου σόλαρ είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο, κυβερνήτη του 7ου γενέθλιου οίκου και σε εξάγωνο με τον σόλαρ Κρόνο, που είναι και κυβερνήτης του 2ου οίκου, δίκη και οικονομικά θέματα. Επιπλέον έμφαση δίνει η σόλαρ Αφροδίτη σε σύνοδο με την ακμή του 7ου σόλαρ και σε τρίγωνο με την σόλαρ Σελήνη, κυβερνήτη του γενέθλιου ωροσκόπου και του 8ου σόλαρ (πάλι δίκη και οικονομικά θέματα). Η σόλαρ Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα κι αυτό χρειάζεται κάποια προσοχή σχετικά με την δίκη αυτή.

Επίσης, η γενέθλια σύνοδος Σελήνης/Δία που βρίσκεται στο γενέθλιο 9ο κάνει τρίγωνο με τον Ερμή σόλαρ (κυβερνήτη 7ου) και τον Ήλιο (κυβερνήτη 9ου σόλαρ). Μια επιπλέον ένδειξη είναι και ο ωροσκόπος σόλαρ στον Τοξότη, καθώς και η ακμή του σόλαρ 4ου οίκου (πατέρας) που πέφτει στον 9ο γενέθλιο οίκο (νομικά θέματα).

Καλησπέρα Κοραλία και σ ευχαριστώ πολύ.
    Ηλιακή επιστροφή έχω ξεκινήσει και μελετάω εδώ και ένα χρόνο περίπου.
    Να σου πώ την αλήθεια,δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία,μέχρι που κάποια μέρα,σκέφτηκα να γυρίσω λιγο το χρόνο πίσω,σε σημαντικές χρονιές της ζωής μου,για να δώ πώς και άν λειτουργεί,και πραγματικά έπαθα παράκρουση :eek:
    Η ηλιακή μου λοιπόν για το 2009,έδειχνε όλα αυτά τα θέματα που λίγο πολύ τα είχα δεί κι εγώ,αλλά δε μπορούσα να καταλάβω τί αφορούσαν γιατί έίχα 7 πολύ ήσυχους μήνες μέχρι σήμερα...κι όταν ήρθε η είδηση για το δικαστήριο,όλα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν.
    Για τη σόλαρ Αφροδίτη με πρόλαβες γτ είχα σκοπό να στο ρωτήσω..Αυτή η αντίθεση πιστεύω πως συνδέεται με το γεγονός ότι θα είναι μια δίκη με "θολό" τοπίο,μιας και ο κατηγορούμενος προκάλεσε το δυστήχημα και μετά την έκανε..δλδ υποτίθεται πως δεν ξέρει τπτ,απλά έτυχε να περνάει απο εκεί.
    Επίσης το ότι ο σόλαρ Ήλιος και Ερμής απο τον 8ο πέφτουν στον 12 γενέθλιο,όπου εκεί έχω Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο ,και Ερμή,και σκεπτόμενη όλα τα υπόλοιπα που μου έγραψες κι εσύ,το συνέδεσα με το ότι υπάρχει παρασκήνιο σ αυτή τη δίκη ,κρυφοί εχθροί και πράγματα που δε γνωρίζουμε.Συμφωνείς σ αυτό?
    Και τέλος θα ηθελα τη γνώμη σου για την τριπλή σύνοδο Δία-Χείρωνα-Ποσειδώνα (ανάδρομοι και οι τρείς) που πέφτουν στον 8ο γενέθλιο..Το ότι είναι ανάδρομοι συνδέεται με το ότι αφορούν γεγονός που έχει γίνει στο παρελθόν?
    Και πώς ερμηνεύεται ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα,θετικά ή αρνητικά?
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλησπέρα Κοραλία και σ ευχαριστώ πολύ.
    Ηλιακή επιστροφή έχω ξεκινήσει και μελετάω εδώ και ένα χρόνο περίπου.
    Να σου πώ την αλήθεια,δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία,μέχρι που κάποια μέρα,σκέφτηκα να γυρίσω λιγο το χρόνο πίσω,σε σημαντικές χρονιές της ζωής μου,για να δώ πώς και άν λειτουργεί,και πραγματικά έπαθα παράκρουση :eek:
    Η ηλιακή μου λοιπόν για το 2009,έδειχνε όλα αυτά τα θέματα που λίγο πολύ τα είχα δεί κι εγώ,αλλά δε μπορούσα να καταλάβω τί αφορούσαν γιατί έίχα 7 πολύ ήσυχους μήνες μέχρι σήμερα...κι όταν ήρθε η είδηση για το δικαστήριο,όλα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν.
    Για τη σόλαρ Αφροδίτη με πρόλαβες γτ είχα σκοπό να στο ρωτήσω..Αυτή η αντίθεση πιστεύω πως συνδέεται με το γεγονός ότι θα είναι μια δίκη με "θολό" τοπίο,μιας και ο κατηγορούμενος προκάλεσε το δυστήχημα και μετά την έκανε..δλδ υποτίθεται πως δεν ξέρει τπτ,απλά έτυχε να περνάει απο εκεί.
    Επίσης το ότι ο σόλαρ Ήλιος και Ερμής απο τον 8ο πέφτουν στον 12 γενέθλιο,όπου εκεί έχω Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο ,και Ερμή,και σκεπτόμενη όλα τα υπόλοιπα που μου έγραψες κι εσύ,το συνέδεσα με το ότι υπάρχει παρασκήνιο σ αυτή τη δίκη ,κρυφοί εχθροί και πράγματα που δε γνωρίζουμε.Συμφωνείς σ αυτό?
    Και τέλος θα ηθελα τη γνώμη σου για την τριπλή σύνοδο Δία-Χείρωνα-Ποσειδώνα (ανάδρομοι και οι τρείς) που πέφτουν στον 8ο γενέθλιο..Το ότι είναι ανάδρομοι συνδέεται με το ότι αφορούν γεγονός που έχει γίνει στο παρελθόν?
    Και πώς ερμηνεύεται ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα,θετικά ή αρνητικά?
    Η αντίθεση της Σόλαρ Αφροδίτης με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και η σύνοδος Ήλιου/Ερμή του σόλαρ στο 12ο γενέθλιο δείχνουν περίπου το ίδιο πράγμα. Παρασκήνιο, θολό τοπίο, κρυφοί εχθροί όπως λες αλλά και άλλα πράγματα. Π.χ. ότι στην δίκη μπορεί να βγουν στοιχεία που δεν τα γνωρίζατε ή ότι ο δικηγόρος σας θα ήταν καλό να εξετάσει όλα τα στοιχεία ξανά και ξανά γιατί μπορεί να του έχει "ξεφύγει" κάτι. Επίσης, σε δικό σου ψυχολογικό επίπεδο παίζονται πολλά που μπορεί να μην τα έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Ο συνδυασμός 8ου με το 12ο δεν είναι πολύ καλός για τα οικονομικά θέματα όπως κι η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα του σόλαρ που πέφτει στο 8ο γενέθλιο σου. Η σύνοδος του Δία/Ποσειδώνα μάλιστα είναι σε τετράγωνο με τον σόλαρ ¶ρη και σε αντίθεση με τον γενέθλιο ¶ρη. Το παρελθόν, κατά την γνώμη μου, φαίνεται από τον Ποσειδώνα περισσότερο παρά από την ανάδρομη φορά των πλανητών αυτών.

Όνομα:
    dnaki

Τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή,είναι όπως και όλης της ΕλλάδαςΊσως και να απολυθώ,ποιός ξέρει,άλλωστε στη δουλειά μου για την ώρα μόνο εγώ τη γλίτωσα,απολύθηκαν αρκετοί.
    Τώρα για την ψυχολογική κατάσταση που αναφέρεις κατά πρώτον έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με τόσους πλανήτες στο 12ο,και δε μπορείς να πείς ότι έχω και τον πιο εύκολο χάρτη του κόσμου!
    Ετοιμάζομαι πυρετωδώς για το τι θα συμεί το 2010 γτ η ηλιακή μου είναι άκρως ανατρεπτική@
    (του 2010)
    What goes around comes around

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)