- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
04-03-2010, 12:50 PM #11
-
04-03-2010, 03:49 PM #12
Re: ηλιακή επιστροφή για δικαστικό θέμα
Καλησπέρα Κοραλία και σ ευχαριστώ πολύ.
Ηλιακή επιστροφή έχω ξεκινήσει και μελετάω εδώ και ένα χρόνο περίπου.
Να σου πώ την αλήθεια,δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία,μέχρι που κάποια μέρα,σκέφτηκα να γυρίσω λιγο το χρόνο πίσω,σε σημαντικές χρονιές της ζωής μου,για να δώ πώς και άν λειτουργεί,και πραγματικά έπαθα παράκρουση :eek:
Η ηλιακή μου λοιπόν για το 2009,έδειχνε όλα αυτά τα θέματα που λίγο πολύ τα είχα δεί κι εγώ,αλλά δε μπορούσα να καταλάβω τί αφορούσαν γιατί έίχα 7 πολύ ήσυχους μήνες μέχρι σήμερα...κι όταν ήρθε η είδηση για το δικαστήριο,όλα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν.
Για τη σόλαρ Αφροδίτη με πρόλαβες γτ είχα σκοπό να στο ρωτήσω..Αυτή η αντίθεση πιστεύω πως συνδέεται με το γεγονός ότι θα είναι μια δίκη με "θολό" τοπίο,μιας και ο κατηγορούμενος προκάλεσε το δυστήχημα και μετά την έκανε..δλδ υποτίθεται πως δεν ξέρει τπτ,απλά έτυχε να περνάει απο εκεί.
Επίσης το ότι ο σόλαρ Ήλιος και Ερμής απο τον 8ο πέφτουν στον 12 γενέθλιο,όπου εκεί έχω Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο ,και Ερμή,και σκεπτόμενη όλα τα υπόλοιπα που μου έγραψες κι εσύ,το συνέδεσα με το ότι υπάρχει παρασκήνιο σ αυτή τη δίκη ,κρυφοί εχθροί και πράγματα που δε γνωρίζουμε.Συμφωνείς σ αυτό?
Και τέλος θα ηθελα τη γνώμη σου για την τριπλή σύνοδο Δία-Χείρωνα-Ποσειδώνα (ανάδρομοι και οι τρείς) που πέφτουν στον 8ο γενέθλιο..Το ότι είναι ανάδρομοι συνδέεται με το ότι αφορούν γεγονός που έχει γίνει στο παρελθόν?
Και πώς ερμηνεύεται ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα,θετικά ή αρνητικά?What goes around comes around
-
04-03-2010, 05:05 PM #13
Η αντίθεση της Σόλαρ Αφροδίτης με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και η σύνοδος Ήλιου/Ερμή του σόλαρ στο 12ο γενέθλιο δείχνουν περίπου το ίδιο πράγμα. Παρασκήνιο, θολό τοπίο, κρυφοί εχθροί όπως λες αλλά και άλλα πράγματα. Π.χ. ότι στην δίκη μπορεί να βγουν στοιχεία που δεν τα γνωρίζατε ή ότι ο δικηγόρος σας θα ήταν καλό να εξετάσει όλα τα στοιχεία ξανά και ξανά γιατί μπορεί να του έχει "ξεφύγει" κάτι. Επίσης, σε δικό σου ψυχολογικό επίπεδο παίζονται πολλά που μπορεί να μην τα έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Ο συνδυασμός 8ου με το 12ο δεν είναι πολύ καλός για τα οικονομικά θέματα όπως κι η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα του σόλαρ που πέφτει στο 8ο γενέθλιο σου. Η σύνοδος του Δία/Ποσειδώνα μάλιστα είναι σε τετράγωνο με τον σόλαρ ¶ρη και σε αντίθεση με τον γενέθλιο ¶ρη. Το παρελθόν, κατά την γνώμη μου, φαίνεται από τον Ποσειδώνα περισσότερο παρά από την ανάδρομη φορά των πλανητών αυτών.
-
04-03-2010, 05:33 PM #14
Τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή,είναι όπως και όλης της ΕλλάδαςΊσως και να απολυθώ,ποιός ξέρει,άλλωστε στη δουλειά μου για την ώρα μόνο εγώ τη γλίτωσα,απολύθηκαν αρκετοί.
Τώρα για την ψυχολογική κατάσταση που αναφέρεις κατά πρώτον έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με τόσους πλανήτες στο 12ο,και δε μπορείς να πείς ότι έχω και τον πιο εύκολο χάρτη του κόσμου!
Ετοιμάζομαι πυρετωδώς για το τι θα συμεί το 2010 γτ η ηλιακή μου είναι άκρως ανατρεπτική@
(του 2010)What goes around comes around
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.