s
ηλιακή επιστροφή για δικαστικό θέμα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
    Όνομα:
    dnaki

ηλιακή επιστροφή για δικαστικό θέμα

Καλημέρα σε όλους
    Η ερώτηση μου είναι η εξής.Αν κάποιος έχει ένα σημαντικό δικαστήριο ,φαίνεται στην ηλιακή επιστροφή?Ποιούς οίκους και πλανήτες θα πρέπει να τσεκάρει?
    3ος,9ος,ηλιακής και σε ποιούς γενέθλιους πέφτουν?Ο 8ος παίζει ρόλο αν αφορά οικονομικό θέμα?
    What goes around comes around

Re: ηλιακή επιστροφή για δικαστικό θέμα

Καλημέρα, Κωνσταντίνα.

Ναι, μια σημαντική δίκη φαίνεται στην ηλιακή επιστροφή αλλά η εξέταση της ηλιακής επιστροφής είναι κάπως πολύπλοκη γιατί την κοιτάμε από μόνη της αλλά και σε συνάρτηση με τον γενέθλιο χάρτη. Αυτό χρειάζεται κάποια γνώση και κάποια εμπειρία για να το κάνει κάποιος.

Γενικά μιλώντας, μια δίκη φαίνεται κυρίως στο 7ο σπίτι και μερικές φορές στο 9ο. Αν είναι οικονομικό το θέμα πρέπει να κοιτάξεις την σχέση του 7ου οίκου με τους οικονομικούς οίκους και πλανήτες.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Καλημέρα, Κωνσταντίνα.

Ναι, μια σημαντική δίκη φαίνεται στην ηλιακή επιστροφή αλλά η εξέταση της ηλιακής επιστροφής είναι κάπως πολύπλοκη γιατί την κοιτάμε από μόνη της αλλά και σε συνάρτηση με τον γενέθλιο χάρτη. Αυτό χρειάζεται κάποια γνώση και κάποια εμπειρία για να το κάνει κάποιος.

Γενικά μιλώντας, μια δίκη φαίνεται κυρίως στο 7ο σπίτι και μερικές φορές στο 9ο. Αν είναι οικονομικό το θέμα πρέπει να κοιτάξεις την σχέση του 7ου οίκου με τους οικονομικούς οίκους και πλανήτες.
    Αρχικά,να διευκρινήσω οτι έθεσα αυτό το θέμα όχι για να πάρω πρόβλεψη,αλλά για να καταλάβω πώς λειτουργεί η ηλιακή επιστροφή.Το δικαστήριο που αναφέρω έχει δρομολογηθεί έτσι κι αλλιώς ,απλά θέλω να δώ πώς συνδέεται με τον ετήσιο χάρτη μου.Έχει σχέση με τον πατέρα μου,ο οποίος δε βρίσκεται πλέον στη ζωή,λόγω τροχαίου.
    Στον ετήσιο χάρτη μου του 2009 λοιπόν,ο οποίος τελειώνει στις 10 Ιουλίου,έχω τον Ηλιο στον 8ο,τον ετήσιο Κρόνο σε αντίθεση με Σελήνη και Δία 9ου γενέθλιου,ετήσιο ωροσκόπο Τοξότη και ο κυβερνήτης του ο Δίας στις 26 υδροχόου R σε σύνοδο με ετήσιο Χείρωνα R,και οι δύο πέφτουν στον 8ο γενέθλιο,ετήσιος ΒΔ σε μηδενική μοίρα του Υδροχόου κ πέφτει στον 7ο γενέθλιο.
    Γενικά παίζει πολύ ο 8ος-12ος-2ος-7ος και 3ος και απ τις δυο πλευρές.
    Συνδέεται ο Ηλιος σε ένα ετήσιο χάρτη με τον πατέρα όπως και στο γενέθλιο?Η τοποθέτηση του στον 8ο θα μπορούσε να αφορά τον θάνατο που προήλθε και το γεγονός ότι βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη χρονιά?
    Τη γνώμη σου θα ήθελα@

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Αρχικά,να διευκρινήσω οτι έθεσα αυτό το θέμα όχι για να πάρω πρόβλεψη,αλλά για να καταλάβω πώς λειτουργεί η ηλιακή επιστροφή.Το δικαστήριο που αναφέρω έχει δρομολογηθεί έτσι κι αλλιώς ,απλά θέλω να δώ πώς συνδέεται με τον ετήσιο χάρτη μου.Έχει σχέση με τον πατέρα μου,ο οποίος δε βρίσκεται πλέον στη ζωή,λόγω τροχαίου.
    Στον ετήσιο χάρτη μου του 2009 λοιπόν,ο οποίος τελειώνει στις 10 Ιουλίου,έχω τον Ηλιο στον 8ο,τον ετήσιο Κρόνο σε αντίθεση με Σελήνη και Δία 9ου γενέθλιου,ετήσιο ωροσκόπο Τοξότη και ο κυβερνήτης του ο Δίας στις 26 υδροχόου R σε σύνοδο με ετήσιο Χείρωνα R,και οι δύο πέφτουν στον 8ο γενέθλιο,ετήσιος ΒΔ σε μηδενική μοίρα του Υδροχόου κ πέφτει στον 7ο γενέθλιο.
    Γενικά παίζει πολύ ο 8ος-12ος-2ος-7ος και 3ος και απ τις δυο πλευρές.
    Συνδέεται ο Ηλιος σε ένα ετήσιο χάρτη με τον πατέρα όπως και στο γενέθλιο?Η τοποθέτηση του στον 8ο θα μπορούσε να αφορά τον θάνατο που προήλθε και το γεγονός ότι βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη χρονιά?
    Τη γνώμη σου θα ήθελα@
    Αγαπητή μου Κωνσταντίνα,

ναι, πιστεύω ότι ο Ήλιος στο 8ο είναι πολύ ενδεικτικός αυτού που συμβαίνει. Θα μπορούσες να αναρτήσεις την ηλιακή επιστροφή σου εδώ για να την δούμε όλοι μαζί;

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αγαπητή μου Κωνσταντίνα,

ναι, πιστεύω ότι ο Ήλιος στο 8ο είναι πολύ ενδεικτικός αυτού που συμβαίνει. Θα μπορούσες να αναρτήσεις την ηλιακή επιστροφή σου εδώ για να την δούμε όλοι μαζί;
    Έκανα αντιγραφή -επικόληση τη σελίδα,δεν ξέρω αν γίνεται έτσι:embarrest
    Αν όχι θα προσπαθήσω ξανά

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/solar_return.php

Όνομα:
    dnaki

:embarrest Δυστηχώς δεν τα καταφέρνω..
    Δίνω τα στοιχεία μου κι αν κάποιος μπορέσει ,έχει καλώς@
    10-07-1974
    ΏΡΑ 05.50
    ΑΘΗΝΑ

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    :embarrest Δυστηχώς δεν τα καταφέρνω..
    Δίνω τα στοιχεία μου κι αν κάποιος μπορέσει ,έχει καλώς@
    10-07-1974
    ΏΡΑ 05.50
    ΑΘΗΝΑ
    Κωνσταντίνα μου, δυστυχώς ούτε κι εγώ ξέρω να το κάνω. Μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος; Μητσάκο, Σωκράτη...

Πειράζει που δε με λένε ούτε Μητσάκο ούτε Σωκράτη....? :toung:

Σ' ευχαριστούμε καλή μου Whisperer.

Κωνσταντίνα μου,
    δεν με βοηθά καθόλου το σύστημα των δύο χαρτών σε ένα. Με βοηθά περισσότερο να έχω ξεχωριστά τους δυο χάρτες για να βλέπω καθαρά τις ακμές, την οικοθεσία και τις όψεις και στους δυο. Παρόλα αυτά, με λίγη προσπάθεια, νομίζω πως ξεχώρισα τα σημαντικά στοιχεία και πιστεύω πως είναι πολύ τονισμένα τα νομικά θέματα στην ηλιακή επιστροφή σου.

Το 7ο σπίτι και ο κυβερνήτης του είναι οι δίκες, η Αφροδίτη είναι σημειοδότης της δίκης και του δικηγόρου μας και το 9ο και ο Δίας σημειοδοτούν τον νόμο. Στην ηλιακή επιστροφή σου ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου, είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο. Οι πλανήτες που κάνουν όψη με τον Ήλιο στην ηλιακή επιστροφή είναι σημαντικοί μέσα στην χρονιά καθώς και οι υποθέσεις του οίκου/οίκων που κυβερνούν. Ο Ήλιος μάλιστα εδώ είναι κυβερνήτης του 9ου σόλαρ, δηλαδή ενώνονται οι υποθέσεις του 7ου και 9ου οίκου (δίκη, νόμος). Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή βρίσκεται μέσα στο 8ο σόλαρ, πράγμα που συνδέει την δίκη αυτή με τον θάνατο του πατέρα, λεφτά από αποζημειώσεις, κληρονομικά κ.λπ.

Ακόμα, ο Ερμής του 7ου σόλαρ είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο, κυβερνήτη του 7ου γενέθλιου οίκου και σε εξάγωνο με τον σόλαρ Κρόνο, που είναι και κυβερνήτης του 2ου οίκου, δίκη και οικονομικά θέματα. Επιπλέον έμφαση δίνει η σόλαρ Αφροδίτη σε σύνοδο με την ακμή του 7ου σόλαρ και σε τρίγωνο με την σόλαρ Σελήνη, κυβερνήτη του γενέθλιου ωροσκόπου και του 8ου σόλαρ (πάλι δίκη και οικονομικά θέματα). Η σόλαρ Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα κι αυτό χρειάζεται κάποια προσοχή σχετικά με την δίκη αυτή.

Επίσης, η γενέθλια σύνοδος Σελήνης/Δία που βρίσκεται στο γενέθλιο 9ο κάνει τρίγωνο με τον Ερμή σόλαρ (κυβερνήτη 7ου) και τον Ήλιο (κυβερνήτη 9ου σόλαρ). Μια επιπλέον ένδειξη είναι και ο ωροσκόπος σόλαρ στον Τοξότη, καθώς και η ακμή του σόλαρ 4ου οίκου (πατέρας) που πέφτει στον 9ο γενέθλιο οίκο (νομικά θέματα).

Θες Κοραλλία μου να βάλω τους δύο χάρτες ξεχωριστά....? (τους έβαλα έτσι για να μη χρειαστεί να βάλω δύο χάρτες...)
    Αν είναι όμως, πες μου να το κάνω....δε μου είναι δύσκολο...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)