- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 77
-
01-03-2010, 09:45 PM #41
-
01-03-2010, 09:50 PM #42
-
01-03-2010, 09:54 PM #43
-
01-03-2010, 10:06 PM #44
Re: Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;
οχι βεβαια με πλουτωνα να ανεβαζει τη libido στα υψη. Η Αφροδιτη εκει εκφραζεται μεν, αλλα αρνητικα λογω αδυναμιας: ζηλια, κτητικοτητα, αρρωστημενα παθη. Κατι ειναι κι αυτο απο το ολοτελα! Δεν το λες και ξενερωσια!
Ενω οι παρθενοι εχουν αφροδιτη σε πτωση και δεν μπορει να εκδηλωθει καν μερικες φορες. Αν η αδυναμια ειναι πλημμελημα τοτε η πτωση ειναι κακουργημα!!! Δεν ειναι τυχαιο το ονομα του ζωδιου, οπως δεν ειναι τυχαια και η φημη που εχουν περι ψυχροτητας....Γι αυτο το ανεφερα.
Παντως για να μην παρεξηγηθω αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν σε ενα χαρτη δω αφροδιτη σε υδροχοο ή σε παρθενο, ε, δεν θα χαρω και ιδιαιτερα.... Θα προσευχηθω να βρω την αφροδιτη να κανει καλες οψεις μπας και σωθει η κατασταση.
-
01-03-2010, 10:14 PM #45
-
01-03-2010, 10:15 PM #46
Στα 27 χρόνια ζωής που μετράω, μπορώ να πω ότι ο γενέθλιος χάρτης μου σε γενικές γραμμές λειτουργεί... Και λέω σε "γενικές" γραμμές με την έννοια ότι υπάρχουν και κάποια πράγματα που ακόμα δεν τα έχει φέρει ο χρόνος, οπότε δεν μπορώ να πω ότι επαληθεύτηκε ή δεν επαληθεύτηκε η "υπόσχεση" του χάρτη μου σε σχέση πχ με τα παιδιά μου διότι δεν έχω ακόμα παιδιά... Σε ό,τι αφορά όμως στοιχεία του χαρακτήρα και αντιδράσεων σε διάφορες εύκολες ή δύσκολες καταστάσεις μπορώ να πω ότι "πεφτει μέσα" και αποτελεί έναν αρκετά χρήσιμο οδηγό που με έχει βοηθήσει να καταλάβω γιατί φέρομαι όπως φέρομαι καθώς επίσης και το έναυσμα για να βρω τρόπους για να βελτιώσω κάποια πράγματα (όχι πάντα με θεαματική επιτυχία, αλλά μια φορά την προσπάθεια την κάνω...). Αυτό πάντως που θα ήθελα κάποια στιγμή να λειτουργήσει στο χάρτη και να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις της, είναι μια μικρή λεπτομέρεια... Η σύνοδος του μεσοδιαστήματος ΜC/Πλούτωνα με τον Δία. Αν τα θυμάμαι σωστά το μεσοδιάστημα αυτό είναι της επαγγελματικής επιτυχίας, αν τα θυμάμαι λάθος τότε θα έπρεπε να προσέχω τι εύχομαι :toung::toung: Όχι ότι στηρίζω όλες τις ελπίδες μου σε αυτό... Έχω έναν αρκετά ενεργοποιημένο 10ο οίκο και μέχρι στιγμής ότι έχω προσπαθήσει στον τομέα αυτό έχει πάει κατ'ευχήν (φτου φτου)
Η άλλη λεπτομέρεια, που όμως θα προτιμούσα να αγνοηθεί επιδεικτικά από το χάρτη, είναι ένα άλλο μεσοδιάστημα: Αφροδίτη/Δίας σε σύνοδο με Ποσειδώνα, διότι όπου μπλέκεται ο Ποσειδώνας μια θολούρα τη φέρνει και επειδή είμαι μια πρακτική Αιγόκερως η θολούρα με αποσυντονίζει ειδικά σε θέματα σχέσεων (πόσο μάλλον γάμου)...
Όπως όμως είπα και πριν αυτά είναι λεπτομέρειες...
Κι επειδή το γύρισα στο θεωρητικό και στο τι θα ήθελα ή δεν θα ήθελα να λειτουργήσει στο χάρτη, συγχωρέστε με αν βγήκα off topic...:embarrest
-
02-03-2010, 01:44 AM #47
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
02-03-2010, 10:24 AM #48
Είναι εντυπωσιακό με πόση ακρίβεια περιγράψατε στοιχεία του χαρακτήρα της φίλης μου, τα οποία δεν φαίνονται ίσως με την πρώτη στον χάρτη της (τουλάχιστον για έναν αρχάριο). Εμένα προσωπικά που επιβεβαιώσατε για άλλη μια φορά το πόσο υψηλή τέχνη είναι η αστρολογία...
Κρατώ ως σημαντική πληροφορία-κλειδί αυτό που λέτε ότι η όψη κάνει το χαρακτήρα και όχι ο πλανήτης στο ζώδιο... Να τολμήσω να προσθέσω και την οικοθεσία;;;;
Και αυτό ερευνώ σε αυτόν τον χάρτη σχετικά και με την Αφροδίτη της (αφού πρόκειται για γυναίκα) που, όπως προανέφερα, ενώ είναι στους Διδύμους, το άτομο δεν συμπεριφέρεται σχεδόν καθόλου ως Δίδυμος στα θέματα της Αφροδίτης, ενώ έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά μιας Αφροδίτης στον 12ο... Και προσπαθώ να τη συνδυάσω με την Σελήνη της...
Δεν θέλω να καταχραστώ τον χρόνο σας, αλλά οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θα με βοηθούσε στην μελέτη μου...
Ευχαριστώ πολύ...
-
02-03-2010, 11:00 AM #49
Η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με την ακμή 12ου με το σύστημα Κοχ που χρησιμοποιώ εγώ (λίγο πριν την ακμή), γι'αυτό και τα χαρακτηριστικά του 12ου είναι πολύ σημαντικά και ευδιάκριτα όπως παρατηρείτε, αλλά επιπλέον η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τα μεσοδιαστήματα 'Ηλιου/Κρόνου και Ερμή/Κρόνου, και σε τετράγωνο με βόρειο δεσμό Σελήνης στους Ιχθείς και με Πλούτωνα στην Παρθένο, όπου ο Πλούτωνας σχηματιζει αντίθεση με το βόρειο δεσμό. Οι σύνοδοι με τα μεσοδιαστήματα δεν είναι αστεία υπόθεση σε ένα χάρτη. 'Ολα αυτά κάνουν το άτομο μάλλον κλειστό και συγκρατημένο ερωτικά. Κάποιες αναστολές στο να δείχνει τα αισθήματά της, άνθρωπος του καθήκοντος περισσότερο παρά της διασκέδασης, δυσκολία να εκφράζεται χαλαρά ερωτικά, εκτός εάν το κάνει αυτό με ποιητικό ή ρομαντικό τρόπο, και ενδεχομένως υπάρχει και υποσυνείδητη έλξη από μεγαλύτερους συντρόφους. Αυτό το Τ-τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα-βορείου δεσμού πάντως, κι επειδη η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με 12ου ακμή και λόγω της θέσης της στο ζώδιο, μπορεί να λειτουργήσει και στις πολύ προσωπικές της σχέσεις δραματικά (πχ να υποστεί μεγάλες ταλαιπωρίες στη ζωή της, τόσο από δικές της επιπολαιότητες στην αισθηματική ζωή, όσο και την προδώσουν και να νοιώσει ότι θυσιάζεται και εξαπατάται, γιατί μην ξεχνάμε συμετέχει και ο βόρειος δεσμός στους Ιχθείς). Η ευαισθησία αλλά και η φυγή, το όνειρο και η θυσία είναι από τα σημαντικότερα θέματα στο χάρτη της κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο γιατί ο βόρειος δεσμός στους Ιχθείς είναι πολύ κοντά στο Μεσουράνημα, αλλά γιατί το ίδιο το Μεσουράνημα είναι στους Ιχθείς και ο κυβερνήτης του στον 5ο σε σύνοδο με Σελήνη, που γι'αυτή την γυναίκα το θέμα αγάπη και έρωτας πρέπει να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή της. Αν έχει αγάπη, μπορεί και όλα τα άλλα.
-
02-03-2010, 11:27 AM #50
Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε... Δηλώνω εντυπωσιασμένη...
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας... Θα μελετήσω διεξοδικότερα τις αστρολογικές ενδείξεις που μου επισημαίνετε...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.