s
Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 77

Re: Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Το τριγωνο του Ηλιου 2ος με Δια 6ος
    μετα τα 40 μου ολα αλλαξαν αρχισε να λειτουργει επιτελους πηρε μπρος
    φιλη δεσποινα

επειδη με ενδιαφερει πολυ να ακουσω λεπτομερειες, πες μου με ποιο τροπο αρχισε να εκδηλωνεται η οψη αυτη μετα τα 40; Ειδες θεαματικες αλλαγες προς το καλυτερο ή μετριες; Βελτιωθηκαν τα οικονομικα και τα επαγγελματικα σου; Η περιουσια σου; Και που νομιζεις οτι οφειλεται αυτη η καθυστερηση στην ενεργοποιηση του τριγωνου;

Περιμενω απαντηση

Όνομα:
    Λινα.

[Παντως η συνοδος αρη-κρονου που κανει τετραγωνο με αφροδιτη και η σεληνη στην παρθενο που κανει τετραγωνο με ουρανο δειχνουν μαλλον χλιαρες και απομακρες οικογενειακες σχεσεις στην καλυτερη περιπτωση. Γιατι αν θες να εξετασουμε τη χειροτερη, αστο καλυτερα!...

Βεβαια σημειωσε και αυτο: ο 4ος οικος δειχνει την οικογενεια απο την οποια προερχεσαι αλλα δειχνει και την οικογενεια που εσυ θα δημιουργησεις με τον γαμο σου.... ]

Καλησπερα Juriterios και σε ολα τα μελη του φορουμ:bigsmile:

Οι σχεσεις με τα υπολοιπα μελη της οικογενειας μου ειναι αρμονικες.Ιδιαιτερα τα τελευτεα 5 χρονια που εγινε κατι κακο (αλλα ευτυχως περαστικο) σε ενα απο τα μελη της,μπορω να πω πως δεθηκαμε ακομα περισσοτερο και ετσι καταλαβα πολλα για τα υπολοιπα μελη της οικογενειας (για το πως αντιδρασανε σε εκεινη τη δυσκολη στιγμη).Φυσικα υπαρχουν εντασεις και καυγαδες...αλλα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα ετσι δεν ειναι?
    Οσο αφορα για την δικη μου οικογενεια,αν θα κανω ποτε (δεν με πολυ ενθουσιαζει η ιδεα) -φυσικα ''τυχερα'' ειναι αυτα που λενε...ευχομαι να μην εχουμε χλιαρες σχεσεις
    Πιστευεις πραγματικα πως μονο απο το τριγωνο του Ηλιου μου προς αυτην την συνοδο βοηθαει τοσο πολυ ωστε να μην την αφησει να ''εκφραστει''?Δεδομενου πως ο Ηλιος στον Υδροχοο βρισκεται στην πτωση του γιατι βρισκεται απεναντι απο την εξαρση του στο Λεων.

Φιλικα:bigsmile:

Quote Originally Posted by joya.ts View Post
    δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτουργούν κάποια πράγματα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόκετιαι για την κολλητή μου.
    αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής της, σε σημείο να της έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ψυχοσωματικά θέματα.
    - Αφροδίτη χιαστί με Σελήνη (Σκορπιό 5ο) και τετράγωνο με Πλούτωνα (σ. απ' όσο την ξέρω και την ξέρω καλά αυτή η Αφροδίτη δεν την αντιπροσωπεύει καθόλου. Είναι σχεδόν το εντελώς αντίθετο. Γιατί άραγε
    - Κρόνος τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή (Λέων 1ο) και χιαστί με ¶ρη (Τοξότη 5ο)
    Συμφωνω με την Κοραλλια απολυτως. Οι οψεις των φωτων και ιδιως του Ηλιου δεν ειναι λιγο πραγμα! Απεναντιας ειναι ο σκελετος του χαρτη! Οταν λοιπον η Σεληνη της χτυπιεται απο Ποσειδωνα (κλασσικη οψη για ψυχοσωματικα!) και ο Ηλιος απο Κρονο (αναποδιες στη ζωη) αυτο τα λεει ολα!!

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αγαπητέ Jupiterios,

αρκετά από τα πράγματα που αναφέρεις στο πρώτο ποστ σου είναι συμπτώματα που δείχνουν ότι η ώρα του χάρτη σου δεν είναι σωστή. Αυτό σου το ξανάπα πριν λίγο καιρό σε ένα άλλο θέμα συζήτησης για τον τράνζιτ Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου έχεις ωροσκόπο στον χάρτη που χρησιμοποιείς.

Η Αφροδίτη σ' ένα χάρτη θα μας δείξει κυρίως το πώς αντιλαμβάνεται ένα άτομο τις σχέσεις του, το μοίρασμα και την αμοιβαιότητα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (και γενικά οι Υδροχόοι) αντίθετα απ' ότι πιστεύεται είναι πολύ σταθερή στα συναισθήματά της. Η σεξουαλικότητα είναι πιο σύνθετο πράγμα και έχει σχέση κυρίως με τον ¶ρη, τον Ήλιο, ακόμα και την Σελήνη.
    Αγαπητη Κοραλλια

Η θεση του Ωροσκοπου εχει τσεκαριστει με rectification (απο διελευσεις Δια και αργων πλανητων, προοδους solar arc του μεσουρανηματος κλπ κλπ κλπ και σε συγκριση με το ωροσκοπιο της μητερας αφου στην ιδια μοιρα κατα ....συμπτωση ανακαλυψα οτι εχει τη σεληνη της!). Λιγο δυσκολο να ειναι λαθος η μοιρα του ωροσκοπου. Αν ειναι κατι λαθος ισως να ειναι το συστημα οικοθεσιας- χρησιμοποιω παντα του Πορφυριου, κατοπιν ερευνας το εκρινα πιο αξιοπιστο και εμπειρικα και θεωρητικα....

Αλλα ασχετως της θεσης του ωροσκοπου, μπορεις να μου πεις γιατι δεν βλεπω την οικονομικη ανεση που υποσχεται η συνοδος αφροδιτης-δια σε τριγωνο με πλουτωνα; Δεν θα επρεπε να ειχα μια καποια υλικη ευνοια; Μια γενναιοδωρια απο το συμπαν; Ή μια γενναιοδωρη φυση δικη μου; (μμμμμ......δεν θα με χαρακτηριζα και πολυ γενναιοδωρο...)

Και η επικινδυνη αντιθεση ακριβειας αρη-ουρανου; εκρηκτικη και βιαη αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ χωρις γεγονοτα...

Οσον αφορα τη σεξουαλικοτητα συμφωνω οτι ειναι συγκερασμος αρη, σεληνης αλλα ΚΑΙ αφροδιτης. Παρολο που η αφροδιτη δειχνει περισσοτερο πως ερωτευομαστε και πως εκφραζουμε συντροφικοτητα.

Και εμ πασει περιπτωσει, αγαπητη κοραλλια, δεν εχεις αντικρυσει ποτε σου εστω και ενα χαρτη που καποια στοιχεια του να μην κολλανε με τιποτε στο ατομο που αντιστοιχει; Μα ολα στην αστρολογια επαληθευονται μαγικα και σε καθε περιπτωση; Γιατι βλεπω οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα διατεινονται οτι ο χαρτης τους επαληθευεται σχεδον 100% ακομα και στις λεπτομερειες....

Όνομα:
    Βίκη

Σε γενικές γραμμές και ο δικός μου χάρτης έχει επαληθευθεί, τουλάχιστον κάποια περίοδο της ζωής μου. Έτσι, αν και Καρκίνος, δεν θα με έλεγα εσωστρεφή, αν και ήμουν αρκετά εσωστρεφής μέχρι την ενηλικίωση, οπωσδήποτε δεν είμαι ανασφαλής, -χωρίς να είμαι και άτρωτη- σε καμία περίπτωση εκδικητική και επιμένω στην κατα μέτωπον αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει, παρά το ότι και ο ¶ρης είναι στον Καρκίνο, αναλαμβάνω πρωτοβουλίες και δεν χάνω την ψυχραιμία μου σε οποιεσδήποτε συνθήκες (είναι σωτήριο το εξάγωνο του Κρόνου με Ήλιο, ¶ρη και Ερμή). Ίσως, το τετράγωνο του ¶ρη μου με τον Δία από το Ζυγό, να δρα τελικά εξισορροπιστικά στην ανασφάλεια του Καρκίνου, αν και δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να αναιρέσει βασικά καρκινίσια χαρακτηριστικά..
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
    Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
    με άγγελους και δαίμονες..

Κι η έκβασις αμφίρροπος..

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    ....................
    Και εμ πασει περιπτωσει, αγαπητη κοραλλια, δεν εχεις αντικρυσει ποτε σου εστω και ενα χαρτη που καποια στοιχεια του να μην κολλανε με τιποτε στο ατομο που αντιστοιχει; Μα ολα στην αστρολογια επαληθευονται μαγικα και σε καθε περιπτωση; Γιατι βλεπω οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα διατεινονται οτι ο χαρτης τους επαληθευεται σχεδον 100% ακομα και στις λεπτομερειες....
    Αν και δεν με λένε ...Κοραλία (προς το παρόν τουλάχιστον ), επειδή φαντάζομαι ότι το ερώτημα είναι γενικό, να σου πω ότι από όσους χάρτες κοιτάω, και εφόσον το ...πειραματόζωό μου είναι ειλικρινές, έχω διαπιστώσει ότι ένα αξιόλογο ποσοστό (χονδρικά 10%) δεν μου βγαίνει στο βαθμό που θα έπρεπε. Αυτό όμως είναι πιθανό να οφείλεται είτε στην άγνοιά μου, είτε στην έλλειψη παρατηρητικότητας, είτε και σε συνδυασμό και των 2 :bigsmile:
    Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν τίθεται θέμα παρατηρητικότητας ή άγνοιας, όπου σηκώνω χέρια ψηλά. Εκεί εκτιμώ ότι μπορεί και να παίζει ρόλο ότι δεν με βοηθάει το ...πειραματόζωο, εσκεμμένα ή όχι -δεν έχει σημασία- ή ότι κάποια ...αστοχία μπορεί να υπάρχει στο Σύμπαν :nuts: Στο κάτω κάτω, δεν είμαι και υπέρμαχος της "επιστημονικότητας", οπότε δεν τραβάω και κανένα ιδιαίτερο ζόρι. Αν έχω χρόνο και ο χάρτης έχει και άλλα ενδιαφέροντα σημεία, επανέρχομαι σε αυτόν κατά καιρούς και τον ψάχνω. Αν όχι, δόξα τω θεώ, χάρτες υπάρχουν άπειροι για να τους κοιτάξω :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Αγαπητε Μητσακο η ερωτηση μου ηταν για την Κοραλλια -δεν απευθυνομουν σε δικο σου ποστ. Παντως η καταθεση σου ειναι πολυ βοηθητικη και διαφωτιστικη. Εγω μαλιστα θα προσθετα οτι αυτο το ποσοστο 10% αφορα τους χαρτες ολονων μας ως μη εξηγησιμο...

Αγαπητε Μητσακο η ερωτηση μου ηταν για την Κοραλλια -δεν απευθυνομουν σε δικο σου ποστ. Παντως η καταθεση σου ειναι πολυ βοηθητικη και διαφωτιστικη. Εγω μαλιστα θα προσθετα οτι αυτο το ποσοστο 10% αφορα τους χαρτες ολονων μας ως μη εξηγησιμο...
    Συγγνώμην που παρενέβην και διατάραξα τη ροή της συζητήσεώς σας. Δεν θα επαναληφθεί :embarrest

(Για να αποδείξω ότι δουλεύουν: τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, Σελήνη στο Ζυγό, και φυσικά σύνοδος Πλούτωνα-Ουρανού σε τρίγωνο με Ερμή.... )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

φιλη δεσποινα

επειδη με ενδιαφερει πολυ να ακουσω λεπτομερειες, πες μου με ποιο τροπο αρχισε να εκδηλωνεται η οψη αυτη μετα τα 40; Ειδες θεαματικες αλλαγες προς το καλυτερο ή μετριες; Βελτιωθηκαν τα οικονομικα και τα επαγγελματικα σου; Η περιουσια σου; Και που νομιζεις οτι οφειλεται αυτη η καθυστερηση στην ενεργοποιηση του τριγωνου;

Περιμενω απαντηση
    τα οικονομκα μου αγαπητο μελος βελτιωθηκαν σε σημειο απιστευτου

[οχι επαγγελματικα,ουτε περιουσιες]
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by joya.ts View Post
    κ. Μόζορα,
    πώς εξηγείτε όμως το γεγονός πως (με βάση την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που έχω διαβάσει στην αντίστοιχη υπηρεσία του σάιτ) ούτε χαρακτηριστική Λέων είναι (περισσότερο για Καρκίνος θα' λεγα) αλλά κυρίως δεν έχει καμμία σχέση με την ανάλυση ¶ρη στον Τοξότη και μάλιστα στον 5ο; Καταλαβαίνω βέβαια ότι μια ηλεκτρονική υπηρεσία δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις...

Μητσάκο, αυτά που λες "χτυπημένα" ισχύουν μόνο αυτόν τον καιρό ή είναι γενικότερα χτυπημένα; Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Σας ευχαριστώ πολύ...
    Aν και δεν ξέρω την άποψη της Κοραλίας, εγώ δεν θα περίμενα καθόλου να μοιάζει με Λέοντα η κυρία. Τετράγωνα Κρόνου - 'Ηλιου και Κρόνου - Ερμή. Πώς να δείξει λιοντάρι ; Επιφυλακτικό άτομο, άλλο πράγμα, ίσως γι'αυτό σου δίνει την εντύπωση Καρκίνου. Για μένα πάντα η όψη είναι που κάνει τον χαρακτήρα και όχι ο πλανήτης στο ζώδιο. Ο 'Αρης της σε ασύμφωνη με Κρόνο, μήπως έχει και πρόβλημα ζωτικότητας και η ενέργειά της γενικά είναι μπλοκαρισμένη. Αλλά και Ωροσκόπος Καρκίνος τα λέει όλα. Ο 'Αρης τελευταίος τροχός της αμάξης του 5ου και σε ανοιχτή σύνοδο με Ποσειδώνα και 135 με μεσοδ.Κρόνου/Μσ, εξαφανίζεται θα έλεγες. Από τα προοδευτικά κλπ, θα πρέπει να έλαβαν χώρα σημαντικά γεγονότα με την ενέργειά της και κυριως τα ψυχολογικά της την στιγμή που η Σελήνη θα "έφτασε" τον Ποσειδώνα. Το άτομο σημαδεύεται από τέτοιες συνόδους, το βλέπεις σε χάρτες που έχουν πχ 10 μοίρες σύνοδο Αφροδίτης/Πλούτωνα που λειτουργούν τα πρώτα χρόνια της ζωής και διαμορφώνουν το χαρακτήρα και τις αρνούμαστε μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ ανοιχτές, αλλά παίζουν καθοριστικό ρόλο για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σε πρώιμα στάδια της ζωής.

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)