- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 77
-
01-03-2010, 01:23 PM #21
Re: Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;
Μητσάκο, πώς μπορώ να το κάνω αυτό;
-
01-03-2010, 01:38 PM #22
-
01-03-2010, 01:52 PM #23
Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τα προσωπικά στοιχεία πάνω από τον χάρτη;
-
01-03-2010, 02:19 PM #24
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
01-03-2010, 04:31 PM #25
Αγαπητέ Jupiterios,
αρκετά από τα πράγματα που αναφέρεις στο πρώτο ποστ σου είναι συμπτώματα που δείχνουν ότι η ώρα του χάρτη σου δεν είναι σωστή. Αυτό σου το ξανάπα πριν λίγο καιρό σε ένα άλλο θέμα συζήτησης για τον τράνζιτ Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου έχεις ωροσκόπο στον χάρτη που χρησιμοποιείς.
Η Αφροδίτη σ' ένα χάρτη θα μας δείξει κυρίως το πώς αντιλαμβάνεται ένα άτομο τις σχέσεις του, το μοίρασμα και την αμοιβαιότητα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (και γενικά οι Υδροχόοι) αντίθετα απ' ότι πιστεύεται είναι πολύ σταθερή στα συναισθήματά της. Η σεξουαλικότητα είναι πιο σύνθετο πράγμα και έχει σχέση κυρίως με τον ¶ρη, τον Ήλιο, ακόμα και την Σελήνη.
-
01-03-2010, 04:39 PM #26
Προσωπικά δεν βλέπω να λειτουργεί το έντονο κόλλημα που λένε ότι έχουν οι Καρκίνοι με την οικογένεια τους. Έχω Σελήνη, Ηλιο και Δία στον Καρκίνο στον τρίτο οίκο( σε τετράγωνα με Πλούτωνα και σε τρίγωνα με Ουρανό) και τονισμένο 4ο οίκο(στον Λέοντα) παρόλα αυτά οι σχέσεις με την οικογένεια μου, είναι μεν ζεστές αλλά με αποστάσεις και χωρίς καθόλου μα καθόλου κόλλημα απο την πλευρά μου. Θα έλεγα περισσότερο σέβομαι τον θεσμό της οικογένειας γενικά. Αυτό οσον αφορά τουλάχιστον τα ζωδιακά στερεότυπα που θέλουν τον Καρκίνο προσκολλημένο στην οικογένεια.
Απο άποψη όψεων, θεωρώ ότι όλες μου βγαίνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο. Το μόνο που δεν βλέπω να λειτουργεί είναι ο ωροσκόπος μου, ούτε εμφανισιακά ούτε πρακτικά( στον Ταύρο).Ίσως μου βγεί τα επόμενα χρόνια πιο έντονα ώστε να αντιληφθώ την παρουσία του
Σχετικά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, που ανέφερε ο jupiterios, με κάλυψαν τα προηγούμενα μέλη:bigsmile: Τα στερεότυπα θέλουν τους Υδροχόους με άλφα συμπεριφορά, τους Σκορπιούς με μια άλλη, τους Τοξότες με μια άλλη κτλ. Αλλά τελικά το σύνολο του χάρτη θα δείξει το κατα πόσο "φλογερό" είναι ένα άτομο στα ερωτικά θέματα. Επίσης η διαφορετική προσέγγιση δεν σημαίνει έλλειψη σεξουαλικότητας, αλλά απλά, διαφορετικές προσδοκίες απο έναν μελλοντικό σύντροφο.:bigsmile:
Αυτά απο μένα:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
01-03-2010, 04:56 PM #27
Για τον χάρτη που ανάρτησε η φίλη Joya.ts.
Αν ψάχνουμε σ' ένα χάρτη να βρούμε την εύνοια από όψεις του Χείρωνα, του κλήρου της τύχης, των δεσμών της Σελήνης, της Μαύρης Σελήνης και άλλων τέτοιων σημείων θα μείνουμε στο ψάξιμο.
Η ουσία αυτού του χάρτη είναι ότι η Σελήνη, που είναι μάλιστα κυβερνήτης του ωροσκόπου, είναι στον Σκορπιό, την πτώση της και μια πολύ δύσκολη θέση, κτυπημένη από τον Ποσειδώνα. Επίσης το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι ένα δύσκολο τετράγωνο και με τον Ήλιο στο 1ο σπίτι. Δηλαδή, Ήλιος, Σελήνη και ωροσκόπος είναι κτυπημένα με δύσκολες όψεις. Ότι σώζει αυτό τον χάρτη και βοηθά το άτομο να στέκει στα πόδια του και να παλεύει τις δυσκολίες του είναι ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με ¶ρη στον Τοξότη και τα δυο εξάγωνα του Ήλιου.
-
01-03-2010, 05:08 PM #28
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-03-2010, 05:14 PM #29
Σωστό αυτό που λες, Μητσάκο μου, αλλά αναφερόμουν περισσότερο στο μεγάλο τρίγωνο του Χείρωνα που στην πρώτη ματιά "παρασύρει" σε εύνοια.
-
01-03-2010, 05:30 PM #30
κ. Μόζορα,
πώς εξηγείτε όμως το γεγονός πως (με βάση την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που έχω διαβάσει στην αντίστοιχη υπηρεσία του σάιτ) ούτε χαρακτηριστική Λέων είναι (περισσότερο για Καρκίνος θα' λεγα) αλλά κυρίως δεν έχει καμμία σχέση με την ανάλυση ¶ρη στον Τοξότη και μάλιστα στον 5ο; Καταλαβαίνω βέβαια ότι μια ηλεκτρονική υπηρεσία δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις...
Μητσάκο, αυτά που λες "χτυπημένα" ισχύουν μόνο αυτόν τον καιρό ή είναι γενικότερα χτυπημένα; Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Σας ευχαριστώ πολύ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.