- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 77
-
01-03-2010, 01:53 AM #11
Re: Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;
Καλως την whisperer!
Εχεις δικιο περι Τοξοτων και Διδυμων... Ειναι λιγο μπαγαμποντηδες αλλα οχι ξενερωτοι. Ισα ισα που οι τοξοτες με τοση φωτια μεσα μας ειμαστε ιδιαιτερα φλογεροι. Ευχαριστω που με διορθωσες και για αυτο εσβησα απο το ποστ μου τις αναφορες σε τοξοτες και διδυμους. Κρατησα ομως τους Υδροχοους για τους οποιους επιμενω. Ειναι ανεραστοι. Και ασεξουαλ. Με την καλη την εννοια.
Ε τι να κανουμε ρε παιδια, δεν γινεται ολοι στο ζωδιακο να ειναι εραστες και μαλιστα καλοι εραστες. Πρεπει καποιοι να ειναι και ανεραστοι για να καλυφθει ολη η γκαμα των ανθρωπινων ερωτικων αποχρωσεων. Ε και ο κληρος πεφτει στους Υδροχοους. Που παραειναι ιντελεκτουαλ και φευγατοι για να ασχοληθουν με τον ερωτα ή το σεξ. Δεν ειναι τυχαιο που τετραγωνιζουν με τα πιο ερωτικα ζωδια (τουτεστιν ταυρος-σκορπιος-λεων)
Αλλωστε κρονιο ζωδιο ειναι ο υδροχοος-μην το ξεχναμε. Και μαλιστα δεν ειναι σαν τους Αιγοκερους που δειχνουν ανεραστοι εξωτερικα αλλα σαν ξυπνησει η αιγα μεσα τους γινονται ηφαιστειο!!! Οι Υδροχοοι παιδι μου ειναι ακομα πιο κρονιοι στα ερωτικα. Ξεχναν να κανουν ερωτα! Αστα να πανε.
Αν επρεπε να αποκαλεσετε ανεραστο μονο ενα απο τα 12 ζωδια, αυτο δεν θα ηταν ο υδροχοος? Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις και φυσικα το ερωτημα ειναι θεωρητικο και οχι απολυτο.
-
01-03-2010, 02:06 AM #12
[Οι Υδροχοοι παιδι μου ειναι ακομα πιο κρονιοι στα ερωτικα. Ξεχναν να κανουν ερωτα! Αστα να πανε. ]
Jupiterios θα μιλησω ως Υδροχοος που ειμαι...
Απλα ειμαστε καθαρα εγκεφαλικοι τυποι,για να κανετε κατι στο σωμα μας (το θετω οσο πιο ευγενικα μπορω):embarrest πρεπει πρωτα να μας 'ταραξετε' το μυαλο...διαφορετικα...:σφύρι μα: σφυριζουμε κλεφτικα...χαχαχα!
Φιλικα:bigsmile:
-
01-03-2010, 02:06 AM #13
Ναταλια μου η στενη συνοδος αρη-κρονου ειναι πολυ δυνατο στοιχειο....θα επρεπε να ειχε δωσει θεματα....ισως ομως τα πραγματα τα εξομαλυνει και τα μαλακωνει το τριγωνο απο ηλιο. Γενικα τις οψεις του ηλιου τις θεωρω τις πιο σημαντικες. Δειχνουν το βασικο μοτιβο της ζωης μας και της προσωπικοτητας.
Παντως η συνοδος αρη-κρονου που κανει τετραγωνο με αφροδιτη και η σεληνη στην παρθενο που κανει τετραγωνο με ουρανο δειχνουν μαλλον χλιαρες και απομακρες οικογενειακες σχεσεις στην καλυτερη περιπτωση. Γιατι αν θες να εξετασουμε τη χειροτερη, αστο καλυτερα!...
Βεβαια σημειωσε και αυτο: ο 4ος οικος δειχνει την οικογενεια απο την οποια προερχεσαι αλλα δειχνει και την οικογενεια που εσυ θα δημιουργησεις με τον γαμο σου....
-
01-03-2010, 02:25 AM #14
Οι υδροχοοι εχουν μια πολυ ασχημη φημη στην ερωτικη πιατσα ως ανεραστοι, ψυχροι και αποστασιοποιημενοι...
Συμφωνώ μαζί σου περί πιάτσας, με την διαφορά πως η φήμη αυτή υπάρχει όχι γιατί είναι αντιερωτική η Αφροδίτη σε αυτή την θέση όσο γιατί της δίνει την ιδιότητα να μένει πολύ καιρό μόνη της, αυτό δεν έπεται και αντισεξουαλικότητα. Συνήθως οι συνθήκες είναι τέτοιες ώστε το άτομο να επιβαλλέται να μείνει χωρίς σεξ.
Όσο για τον χάρτη μου, αν με ρωτούσες πριν 3 χρόνια θα σου έλεγα ότι δεν λειτουργούσε ιδιαίτερα ο Ηλιος μου σε σχέση με εμένα ( για σύζυγο και μπαμπά μια χαρα λειτουργούσε). Τώρα που μας ρωτάς οφείλω να σου πω ότι όλα λειτουργούν με μαθηματική ακρίβεια.:bigsmile:
-
01-03-2010, 03:01 AM #15
Το θεμα κινδυνευει να περιοριστει στα περι υδροχοου κι εγω κινδυνευω να φαω πολυ ξυλο για τις αποψεις μου απο τους παντα-ενωμενους-ποτε-νικημενους φιλους υδροχοους!...
Παντως οσον αφορα την υδροχοικη αφροδιτη να επαναλαβω οτι σαφως υπαρχουν εξαιρεσεις στα οσα πιστευω για αυτην και οτι το θεμα το προσεγγιζω θεωρητικα και οχι εμπειρικα.
Τελος, εμμενοντας παντα στην αποψη μου για ασεξουαλ-ανεραστη αφροδιτη στον υδροχοο να πω οτι η μονη ισως περιπτωση που θα παραδεχομουν οτι αυτη η αφροδιτη μπορει να λειτουργησει αμιγως ερωτικα ειναι μεσα απο τον γνωστο υδροχοικο τροπο των παρεκκλισεων (ερωτικων ή σεξουαλικων) και του πλατωνικου ή σαπφικου τροπου....(ωχ! παλι ξυλο θα φαω!....μαλλον δεν το σωσα το θεματακι τελικα, ε;)
-
01-03-2010, 04:01 AM #16
-
01-03-2010, 11:00 AM #17
Το τριγωνο του Ηλιου 2ος με Δια 6ος [ακριβειας 9η]
εως τα 40 μου μου ειχε δωσει μια δυσκολη καθημερινοτητα
εως σκληρη θα ελεγα[τι στο καλο ελεγα δεν θα παρεις μπρος ποτεεεεε;;;;;:nuts::toung:]
μετα τα 40 μου ολα αλλαξαν αρχισε να λειτουργει επιτελους πηρε μπρος:bigsmile:
για αυτο αγαπημενα μου μελη μπορει να εχετε δρομο μπροστα ακομα
για να ενεργοποιηθουν καποιες οψεις..
γιατι πιστευω οτι για να ειναι εκει καποια στιγμη θα δωσουν ειτε τα καλα ειτε τα κακα......
κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-03-2010, 11:11 AM #18
Σε εμένα, καλώς ή κακώς, όλα "δουλεύουν", ακόμα και τα ...άσχετα ή τα δευτερεύοντα στοιχεία. Αν δεν ήμουν ...ντροπαλός ( :embarrest ) θα ανέβαζα και τον χάρτη για του λόγου το αληθές και για να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα εγκυρότητας της αστρολογίας :toung:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-03-2010, 01:09 PM #19
Καλημέρα! Διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα γιατί παρόμοιο προβληματισμό έχω για τον χάρτη ενός πολύ αγαπητού μου προσώπου στον οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτουργούν κάποια πράγματα (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω, γιατί είμαι αρχάρια στην αστρολογία) και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόκετιαι για την κολλητή μου.
Ο χάρτης της είναι γεμάτος από πολύ ευνοϊκές όψεις (συνόδους, τρίγωνα, εξάγωνα) όλων σχεδόν των πλανητών μεταξύ τους. Και όμως το άτομο αυτό πάντα (από την παιδική της ηλικία έως τώρα στα 40 της) αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής της, σε σημείο να της έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ψυχοσωματικά θέματα. Αναρωτήθηκα γιατί της συμβαίνει αυτό.
Η εξήγηση που δίνω εγώ είναι οι ελάχιστες και μόνο δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη (Δίδυμοι στον 12ο), ο Κρόνος (Ταύρος στον 11ο) . Συγκεκριμένα:
- Αφροδίτη χιαστί με Σελήνη (Σκορπιό 5ο) και τετράγωνο με Πλούτωνα (σ. απ' όσο την ξέρω και την ξέρω καλά αυτή η Αφροδίτη δεν την αντιπροσωπεύει καθόλου. Είναι σχεδόν το εντελώς αντίθετο. Γιατί άραγε
- Κρόνος τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή (Λέων 1ο) και χιαστί με ¶ρη (Τοξότη 5ο)
Υπάρχουν και κάποιες ακόμη δυσαρμονικές του Πλούτωνα και του Χείρωνα, αλλά φοβάμαι μην σας κουράσω.
Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν αυτές οι όψεις να ακυρώνουν έναν κατά τα άλλα πολύ αρμονικό χάρτη και να δημιουργούν τόσα προβλήματα σε έναν άνθρωπο. Και πως θα μπορούσε το άτομο αυτό να διαχειριστεί τα θέματα αυτά.
Ευχαριστώ όσους διαβάσουν το μήνυμά μου (ελπίζω να μην σας κουράσει) και θα παρακαλούσα για όποια βοήθειά σας.
-
01-03-2010, 01:13 PM #20
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.