- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 34
Thread: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2
-
28-02-2010, 10:41 PM #21
Re: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2
Βλέπεις όραμα :toung: Ουρανός γαρ....Η λογική είναι πάντα του Αέρα και της Γης, αλλά η Γη δεν είναι τόσο ιντελεκτουέλ όσο ο αέρας και δεν κοιτάει το αύριο, αλλά το σήμερα, συχνά και το χθες. Και ρόλος + απόσυρση ταυτόχρονα με το βλέμα στο μέλλον. Ποιοί άλλοι εκτός από τα λιοντάρια παίζουν ρόλους ; Το ψαρίσιο που αναφέρθηκε από άλλους πριν υπάρχει, αλλά εκφράζεται με όψη και με οικοθεσία. Σε ποιον οίκο αποτραβιόμαστε για να διαλογιστούμε και να ηρεμήσουμε ;
-
28-02-2010, 11:17 PM #22
-
01-03-2010, 12:44 AM #23
-
01-03-2010, 12:45 AM #24
-
01-03-2010, 12:46 AM #25
-
01-03-2010, 11:03 AM #26
Με μια γρήγορη ματιά, κυρίαρχος πλανήτης ουρανός, με τον ποσειδώνα στον ωροσκόπο...εις αύριον τα νεώτερα από μένα...
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
01-03-2010, 11:50 AM #27
Εμενα παντως μου κανει ωροσκοπος υδροχοος με ακμη 12ου στον αιγοκερω. Κυβερνητης 12ου δηλαδη ο Κρονος, υπαιτιος για το τειχος και τη συναισθηματικη αποσταση του ανθρωπου. Μου μυριζει και ψαρι τηγανητο αλλα δεν ξερω απο που. Παιζει ποσειδωνας στο λεοντα?
-
01-03-2010, 11:52 AM #28
Κυρίαρχος ο Ουρανός ο οποίος βγάζει μάτι!
Απο όψεις έχω σίγουρη με Ήλιο και την άλλη τη δίνω με ωροσκόπο.
Δευτερεύοντες όψεις, αυτή ουρανού με ερμή και ουρανού με μεσουράνημα.. αυτές μου κάνουν και για όψεις που προκαλούν και μια αίσθηση θαυμασμού στον περίγυρο και στους άλλους για τον τρόπο σκέψης και για τα κατορθώματα κάποιου.
Κυρίαρχο στοιχείο αέρας ασυζητητί παρόλο που μάλλον παίζει και νερό..
Υδροχόος και Ιχθύς ήταν τα πρώτα δύο που μου ήρθαν με το που είδα το κουΐζ..αλλά εφόσον είναι περισσότερο θέμα οικοθεσίας τι να πω..πάντως συμφωνώ με τη whisperer περί Ιχθύων και Ποσειδώνα..
Ο Ποσειδώνας μάλλον έχει περίοπτη θέση στον χάρτη σχηματίζοντας τα τεραγωνάκια του ή και καμία σύνοδο...με ωροσκόπο ίσως ή και με σελήνη..είναι καλή εξήγηση για κλίση στην υποκριτική και για τάση στη μοναξιά.. Μοναξιά νομίζω φέρνει κρόνος και ποσειδώνας σε ένα χάρτη, αλλά ο κρόνος δεν μου κάνει να έχει και σημαντική θέση στον χάρτη εκτός απο καμια δύσκολη όψη που ίσως κάνει και διογκώνει την μη εκδηλωτική και συναισθηματική φύση του ανθρώπου..
Απο οίκους δίνω στάνταρ 12ο αρκετά αλλά λέω ότι παίζει και 3ος..νομίζω δίνει αρκετή πρωτοπορία και εξυπνάδα σε έναν άνθρωπο..ένας ουρανός στον 3ο πχ ερμής στον 3ο..
Πάντως θα μπορούσε ο Ήλιος να είναι εκτός απο Υδροχόο και στους Διδύμους ή στην Παρθένο κλίνοντας περισσότερο προς τους διδύμους..
Ζώδια τα οποία έχουν ιδανικά και μια ιδεολογία είναι Τοξότες, Ιχθείς, Υδροχόοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι..οι καρκίνοι είναι και αρκετά καλοί ηθοποιοί σε αρκετές περιπτώσεις..
¶λλος τονισμένος οίκος ο 11ος.
Αντίθετα τελείως στοιχεία μου κάνουν άξονας Ταύρου-Σκορπιού και 2ου-8ου.
Αυτά για τώρα..
δάσκαλε πως τα πήγα?Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
01-03-2010, 02:41 PM #29
-
01-03-2010, 04:46 PM #30
Λεεεεπόν, θα δώσω την λύση και λύεται η συνεδρίασις για σήμερα τουλάχιστον. 3 σελίδες είναι καλή ανταπόκριση. Τα παιδιά όλα απάντησαν πολύ καλά σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία σωστά βρήκε τον Ουρανό στον Ωροσκόπο ή 1ο οίκο και πολλοί μύρισαν και την τηγανιά από τα ψάρια. Με συγκλονιστικότερο όλων, τη τελευταία απάντηση που έπιασε και μια λεπτομέρεια, τον Ποσειδώνα στο Λέοντα, που είναι βέβαια ένα συμπληρωματικό στοιχείο, ωστόσο μέσα στις σωστές απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτό όλο είναι ένα κυρίως ένα Ουρανοποσειδώνιο προφίλ με κάποια στοιχεία Κρόνου.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα :
Πλανήτης : Ουρανός σε σύνδεση με 'Ηλιο και Ποσειδώνα.
Στοιχείο : Αέρας.
Ζώδιο : Υδροχόος.
Οίκοι : 11ος (δευτερευόντως 12ος).
Επιθυμητές όψεις Κρόνου (όχι απαραίτητες).
1. Ειδικά τονισμένο το ζώδιο του Υδροχόου (ιδιαίτερα ο Ωροσκόπος, ο 'Ηλιος, ο Ουρανός και ο Κρόνος).
2. 'Οψεις Ουρανού - 'Ηλιου - Ποσειδώνα (καλύτερα να σχηματίζει δηλ.ταυτόχρονα ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας όψη με 'Ηλιο). Πιάνονται εννοείται και τα μισά τετράγωνα.
3. 'Οψεις Ουρανού- 'Ηλιου - Κρόνου.
4. Ουρανός στον Ωροσκόπο.
5. Τονισμένος 11ος οίκος.
Υποστηρηκτικές ενδείξεις :
1. Ποσειδώνας σε όψη με 'Ηλιο.
2. 'Ηλιος στους Ιχθείς ή στον 12ο.
3.Ποσειδώνας στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο.
4.Πλανήτες στους Ιχθείς.
5.'Ηλιος στον Αιγόκερω ή στον 10ο (πολύ σπανιότερα).
6. 'Οψη Ουρανού/Κρόνου
7.Ουρανός στους άξονες.
8.Αρκετή παρουσία σε ζώδια του αέρα και οίκους του αέρα.
Αντίθετες ιδιοσυγκρασίες :
1.Αρκετή παρουσία σε ζώδια και οίκους της φωτιάς.
2.Ισχυρή Σελήνη,για παράδειγμα Σελήνη στον Ωροσκόπο, Σελήνη στον Καρκίνο, σε εξάγωνο με Αφροδίτη.
Το ιδανικό :
'Ηλιος στον Υδροχόο στον 12 οίκο σε σύνοδο με Ωροσκόπο στον Υδροχόο σε κλειστό τρίγωνο με Ουρανό στους Διδύμους (γι'αυτό και κάποιοι υπέθεσαν το ζώδιο των Διδύμων) και σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Ζυγό.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.