s
Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 77

Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;

Τι ειναι αυτο στο χαρτη σας που κανει την αστρολογια να φαινεται ....ψευτρα, γεματη υποσχεσεις και μεγαλα λογια;
    Ειτε προκειται για μια οψη, πλανητικη θεση σε ζωδιο ή οικο ή ο,τι αλλο, υπαρχει κατι στο χαρτη σας που απλως δεν ισχυει;

Το πρωτοτυπο θεμα που ανοιξε η whisperer σχετικα με το τι θα θελαμε να αλλαξουμε στο χαρτη μας με ενεπνευσε να ανοιξω κι εγω ενα αλλο θεμα σχετικα με το ποιο στοιχειο του χαρτη σας νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου.

Αρχιζω λοιπον εγω με την δικη μου καταθεση.

περιπτωση 1)
    Εχω Δια στον 2ο οικο σε συνοδο με Αφροδιτη (απο τον πρωτο οικο) και σε τριγωνο με Πλουτωνα. Τι σας ερχεται κατευθειαν στο μυαλο; Πλουτη, χρημα, ευκολο κερδος. Και μαλιστα σε ποσοτητες! Σημειωστε οτι ο κυβερνητης του 2ου ειναι ο ουρανος και βρισκεται στο Μεσουρανημα (!) σε αντιθεση με Αρη. Κι ομως φιλοι μου ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Ποτε δεν ειχα προβλημα οικονομικο αλλα σιγουρα δεν ειδα ποτε και την μεγαλη ευνοια που υποσχονταν οι πλανητες μου. Ουτε πλουτισα απο τον βασικο μισθο που παιρνω, ουτε ειχα ποτε κερδισει λαχειο, ουτε ειχα καποια ιδιαιτερη γονικη παροχη... Τι συμβαινει λοιπον με αυτες τις οψεις και δεν λειτουργουν;; Εχει κανεις καμμια ιδεα;

περιπτωση 2)
    Μια αλλη περιπτωση που ευτυχως δεν πραγματοποιησε τις υποσχεσεις της ειναι η Αντιθεση Ουρανου-Αρη στο ζενιθ και ναδιρ αντιστοιχα. Προκειται για μια εξαιρετικα ισχυρη οψη που προοιωνιζει διαφορα βιαια και δυσαρεστα περιστατικα που ουτε να τα σκεφτομαι δεν θελω... Ακραιες αντιπαραθεσεις, βια στο σπιτι, ατυχηματα, ρεμπελη ζωη κλπ που ευτυχως δεν εχουν επαληθευτει (φτου στον κορφο μου!) κι ευχομαι ουτε και να το κανουν ποτε στο μελλον!...

περιπτωση 3)
    Ερωτικα τωρα, με Αφροδιτη στον Υδροχοο και Κρονο στον 7ο οικο θα ελεγε κανεις οτι ειμαι απο τα πιο ανεραστα ατομα, ενας μαγκουφης που αποφευγει την οικειοτητα και τις δεσμευσεις.... ειμαι και τοξοτης στο ζωδιο... Ο κυβερνητης του 7ου ειναι η σεληνη που δεχεται συνοδο πλουτωνα και τετραγωνο κρονου, κατι που κανει ακομη πιο δυσκολα τα ερωτικα...

Και ομως καμμια σχεση! Ειμαι νομιζω πολυ ερωτικο ατομο εως και φλογερο θα ελεγα (καλα ε, ειμαι και πολυ μετροφρων επισης, δεν ξερω αν σας το ειπα!) και εξαιρετικα συντροφικος. Δοξα τω θεω, παντα ειχα μια σταθερη τρυφερη σχεση στη ζωη μου που διαρκει για πολλα χρονια. Μ' αρεσει η συντροφικη ζωη (οχι ο γαμος) και ειμαι πολυ δοτικος. Κατι που δεν δικαιολογειται με Υδροχοικη Αφροδιτη!

Ισως το θεμα σωζεται επειδη εχω σεληνη στο ζυγο....και ειναι σε ανοιχτο τριγωνο με αφροδιτη.... Αλλα και παλι μια απλη σεληνη στο ζυγο ειναι τοσο δυνατη ωστε να επικρατησει στις ανεραστες επιρροες που στελνει κοτζαμ αφροδιτη απο υδοχοο και ο κρονος απο την Δυση;;;

Θα χαρω πολυ να λαβω μια εξηγηση απο εσας για τα παραπανω και θα χαρω διπλα να αναφερετε και τις δικες σας περιπτωσεις....

Re: Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;

Θα μπορούσα να το αιτιολογήσω ίσως αν έβλεπα ολόκληρο τον χάρτη, οπότε δεν μπορώ να υποθέσω γιατί δεν λειτουργεί. Μπορεί από την άλλη να λειτουργήσει σε μια εποχή της ζωής σου που ούτε θα το περιμένεις, και να το αιτιολογήσεις τότε, μόνο βιωματικά. Στον δικό μου χάρτη πάντως έχουν λειτουργήσει όλα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έως σήμερα. 'Οψεις, κυβερνήτες, πλανήτες σε ζώδια, Ωροσκόπος, Μσ κλπ, ακόμα και αμφιλεγόμενα σημεία, όπως οι αστεροειδείς, η Κορυφή, και η Λίλιθ, ακόμα και κάποιοι υποθετικοί της Uranian, και φυσικά όλα τα μισά τετράγωνα και οι χιαστί που τις θεωρώ πολύ σημαντικές και ισχυρές γωνίες. 'Ομως μερικά πράγματα άργησαν πάρα πολύ να λειτουργήσουν ή άλλα κοιμόντουσταν επί σειρά ετών. Το μόνο ίσως που παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί είναι κάποιες όψεις πλανητών με μεσοδιαστήματα. Κάποιες ελάχιστες όψεις με μεσοδιαστήματα δεν λειτουργούν, όχι όλες.

ευχαριστω πολυ για την πρωτη απαντηση!

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω το σκεφτηκα μηπως αυτα τα στοιχεια λειτουργουν μετα απο καποια ηλικια... Αλλα πότε;; Ειμαι ηδη 37 ετων και νομιζω οτι θα επρεπε το γενεθλιο ωροσκοπιο να εχει μπει συνολικα σε ενεργοποιηση εως αυτη την ηλικια. Ο Κρονος και η πρ. σεληνη μου εχουν ηδη κανει μια πληρη περιηγηση του ζωδιακου και αρα το ωροσκοπιο θα επρεπε να εχει δωσει ηδη τις υποσχεσεις του στο 100%.

Αλλωστε το γενεθλιο θεμα εκ φυσεως δειχνει τις τασεις που ειναι διαρκως και μονιμα παρουσες στη ζωη μας απο τη γεννηση μεχρι το θανατο μας, αυτος δεν υποτιθεται οτι ειναι η ορισμος του γενεθλιου;....

Οσον αφορα τα αμφιλεγομενα σημεια (αστεροιδεις, λιλιθ, περιεργες οψεις χιαστι κλπ) ας μην το συζητησω καλυτερα γιατι θα καψω ολα τα βιβλια αστρολογιας που εχω... Γι αυτο ξεκινησα με τα απλα, τα κλασικα, τα παραδοσιακα, αυτα που οντως βγαζουν ματι! Αλλα δεν....

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    περιπτωση 3)
    Ερωτικα τωρα, με Αφροδιτη στον Υδροχοο και Κρονο στον 7ο οικο θα ελεγε κανεις οτι ειμαι απο τα πιο ανεραστα ατομα, ενας μαγκουφης που αποφευγει την οικειοτητα και τις δεσμευσεις.... ειμαι και τοξοτης στο ζωδιο... Ο κυβερνητης του 7ου ειναι η σεληνη που δεχεται συνοδο πλουτωνα και τετραγωνο κρονου, κατι που κανει ακομη πιο δυσκολα τα ερωτικα...

Και ομως καμμια σχεση! Ειμαι νομιζω πολυ ερωτικο ατομο εως και φλογερο θα ελεγα (καλα ε, ειμαι και πολυ μετροφρων επισης, δεν ξερω αν σας το ειπα!) και εξαιρετικα συντροφικος. Δοξα τω θεω, παντα ειχα μια σταθερη τρυφερη σχεση στη ζωη μου που διαρκει για πολλα χρονια. Μ' αρεσει η συντροφικη ζωη (οχι ο γαμος) και ειμαι πολυ δοτικος. Κατι που δεν δικαιολογειται με Υδροχοικη Αφροδιτη!

Ισως το θεμα σωζεται επειδη εχω σεληνη στο ζυγο....και ειναι σε ανοιχτο τριγωνο με αφροδιτη.... Αλλα και παλι μια απλη σεληνη στο ζυγο ειναι τοσο δυνατη ωστε να επικρατησει στις ανεραστες επιρροες που στελνει κοτζαμ αφροδιτη απο υδοχοο και ο κρονος απο την Δυση;;;

Θα χαρω πολυ να λαβω μια εξηγηση απο εσας για τα παραπανω και θα χαρω διπλα να αναφερετε και τις δικες σας περιπτωσεις....
    Η Σελήνη στο Ζυγό ψοφάει για δέσμευση άμα είναι σε σύνοδο με Πλούτωνα ειδικά όπως λες ότι έχεις, και σίγουρα ότι και να δείχνει δημόσια, είναι πολύ φλογερή κατ'ιδίαν άμα εμπιστευτεί γυναίκα και άνθρωπο γενικά. Την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου πάντως εγώ δεν θα την θεωρούσα σε καμία περίπτωση ανέραστη. Το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου σου σταθεροποιεί τη σχέση τόσα χρόνια πιστός, αλλά η σύνοδος είναι πιο ισχυρή από αυτό το τετράγωνο, και σίγουρα αυτή αποφάσισε την δέσμευση για πολλά χρόνια. Και ότι δεν σου αρέσει ο γάμος το δείχνει η Αφροδίτη, αλλά σου αρέσει η δέσμευση, δηλαδή κατά σύμπτωση περίπου όπως εγώ που έχω ταυτόχρονα Σελήνη/Πλούτωνα, Αφρ/Ουρανό, κάτι παράλληλο δηλαδή. 'Ετσι νοιώθω κι εγώ.

περιπτωση 3)
    Ερωτικα τωρα, με Αφροδιτη στον Υδροχοο και Κρονο στον 7ο οικο θα ελεγε κανεις οτι ειμαι απο τα πιο ανεραστα ατομα, ενας μαγκουφης που αποφευγει την οικειοτητα και τις δεσμευσεις....
    Και ομως καμμια σχεση! Ειμαι νομιζω πολυ ερωτικο ατομο και εξαιρετικα συντροφικος.
    Ισως το θεμα σωζεται επειδη εχω σεληνη στο ζυγο....
    Τωρα που το ξαναβλεπω το ωροσκοπιο μου, καλε μου κυριε Στασινε, βλεπω οτι εχω τον Eros σε συνοδο ακριβειας με Ωροσκοπο!!! Βρε βρε βρε! Τι σου κανει ενας μικρος αστεροιδης! Ακυρωνει κοτζαμ Αφροδιτη!

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Η Σελήνη στο Ζυγό ψοφάει για δέσμευση άμα είναι σε σύνοδο με Πλούτωνα ειδικά.
    Την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου πάντως εγώ δεν θα την θεωρούσα σε καμία περίπτωση ανέραστη.
    Το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου σου σταθεροποιεί τη σχέση.
    Πολυ ικανοποιητικη η εξηγηση που δινετε. Συμφωνω με οσα αναφερετε εκτος ομως με τα περι υδοχοικης αφροδιτης. Ο κοσμος το 'χει τουμπανο οτι μια τετοια αφροδιτη φοβαται την εγγυτητα και τις δεσμευσεις. Οι υδροχοοι εχουν μια πολυ ασχημη φημη στην ερωτικη πιατσα ως ανεραστοι, ψυχροι και αποστασιοποιημενοι...

Τωρα που το ξαναβλεπω το ωροσκοπιο μου, καλε μου κυριε Στασινε, βλεπω οτι εχω τον Eros σε συνοδο ακριβειας με Ωροσκοπο!!! Βρε βρε βρε! Τι σου κανει ενας μικρος αστεροιδης! Ακυρωνει κοτζαμ Αφροδιτη!
    χαχαχα, καλά εγώ ούτε που ασχολούμαι με τον Eros, και όλες αυτές τις λεπτομέρειες του χάρτη τις θεωρώ μόδες και δικαιολογίες λίγο έως πολύ, απλά δεν πιστεύω ότι η Αφροδίτη είναι αντιερωτική στον Υδροχόο. Σίγουρα δεν αναζητά δέσμευση, αλλά η Σελήνη με Πλούτωνα είναι παίσχυρη. Κύταρο, όχι αστεία πράγματα, την θεωρώ πολύ πιο αποφασιστική, και άμα λέτε για κυβερνήτη 7ου, ακόμα περισσσότερο. Δοτική, δεσμευτική και παθιασμένη. Ούτε σε μένα η Αφροδίτη στο Ζυγό λειτουργεί περισσότερο από τη Σελήνη με τον Πλούτωνα και σήμερα είχα τυχαία την ίδια συζήτηση με κάποια φίλη που της έλεγα ότι οι γενέθλιες υποσχέσεις του 7ου μου,που σχετίζονται με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, σχεδόν εξαφανίζονται από τη σύνοδο Σελ/.Πλούτωνα, κι αςμην έχει καμμία σχέση με τον 7ο μου.

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα και απο μενα:bigsmile:...Ομολογω πως ειναι ενα ενδιαφερον θεμα...

Δεν θα μιλησω για οψεις αλλα για οικοθεσια.Στον 4 οικο μου βρισκοντε σε συνοδο ο Αρης ο Κρονος και ο Πλουτωνας σε συνοδο στον Ζυγο.Κανονικα θα επρεπε να ηταν χαλια η παιδικη μου ηλικια,αλλα ουτε μυστικα υπαρχουν αναμεταξυ μας (οικογενεια),ουτε βια,ουτε σκληροτητα υπηρχε...Βεβαια επειδη ο 4 οικος εκτος απο τα πρωτα χρονια της ζωης του ατομου δειχνει και τα τελευταια:blink: δεν θα ηθελα να σκεφτω πως θα ειναι συμφωνα με αυτην την συνοδο...Ευελπιστω πως αφου δεν λειτουργησε για τα πρωτα χρονια δεν θα λειτουργησει και στα τελευτεα...Α! ξεχασα να γραψω πως στον 4 οικο μου βρισκεται και ο Διας στον Σκορπιο,αλλα δεν αγγιζει καθολου αυτην την συνοδο για να με κανει να πιστεψω πως βοηθησε γιαυτο και δεν λειτουργισε και η συνοδος.

Φιλικα:bigsmile:

αααααα αγαπητέ Jupiterios ενίσταμαι!!!
    άλλο φοβάμαι τις δεσμεύσεις και θέλω και λίγο το χώρο μου...και άλλος είμαι ανέραστος...
    εδώ θα συμφωνήσω με το Δημήτρη....
    Οι υδροχόοι, οι δίδυμοι και οι τοξότες που λες...έχουν ένα τετοιο θεματάκι με την κατάκτηση της πολυπόθητης ελευθερίας και ανεξάρτησιας...οκ το δέχομαι...αλλά αν μία συμπεριφορά του στυλ "δένω το γαιδάρο μου και πέρα βρέχει" θεωρείται ερωτική....τότε οκ...ας δηλώσει το παραπάνω ζωδιακό τρίπτυχο ανέραστο!!!
    την άσχημη φήμη στην ερωτική πιάτσα την έχουμε ίσως γιατί κανένας δεν μπορεί να μας κουμαντάρει...και να του δώσουμε την ασφαλή αίσθηση ότι "ΝΑΙ, επιτέλους...έδεσα το γαιδαρό μου...!!!"

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    Στον 4 οικο μου βρισκοντε σε συνοδο ο Αρης ο Κρονος και ο Πλουτωνας σε συνοδο στον Ζυγο.
    Καλησπερα Ναταλια.
    Εχω δυο ερωτησεις για σενα : η συνοδος αυτη ειναι κλειστη ή ανοιχτη? Δεχεται οψεις θετικες ή αρνητικες? Αν ειναι κλειστη και μαλιστα με αρνητικες οψεις θα επρεπε στο οικογενειακο περιβαλλον να ζησεις τραυματικες εμπειριες και τουλαχιστον ενα ολοκαυτωμα (μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα με την εννοια της ....πυρκαγιας!) στο σπιτι σου!!

Χαιρομαι που διαψευστηκε η γενεθλια υποσχεση. Βεβαια θα ηταν ενδιαφερον να δουμε την θεση και της σεληνης (οικογ. ζωη) απο ζωδιο και οψεις....

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα Jupiterios:bigsmile: ελπιζω να εισαι καλα.

Ο Αρης βρισκεται στην 18 μοιρα,ο Κρονος στην 22 μοιρα (αναδρομος), και ο Πλουτωνας στην 26 μοιρα (αναδρομος)...καλυτερα δεν γινεται ε?????:blink:
    Οι οψεις που δεχεται αυτη η συνοδος ειναι ενα τετραγωνο απο την Αφροδιτη στον 7 οικο,αλλο ενα τετραγωνο απο τον ωροσκοπο μου ,και (ευτυχως) ενα τριγωνο απο τον Ηλιο μου στον 8 οικο
    Η Σεληνη μου ειναι στην Παρθενο στον 2 οικο και κανει ενα εξαγωνο με τον Δια μου (ευτυχως),ενα τετραγωνο με τον Ουρανο(5 οικος Τοξοτης) ,και ενα εξαγωνο με τον Ποσειδωνα (6 οικος στον Τοξοτη).
    Ευτυχως δεν υπηρξε φωτια στο σπιτι μου ουδεποτε:bigsmile:Και απο'οσο θυμαμαι δεν ειχα καμια τραυματικη εμπειρια σε οτι εχει να κανει με θεματα σπιτιου η οικογενειας.

Φιλικα:bigsmile:

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)