s
Ερωτική συναστρία προς ανάλυση. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Re: Ερωτική συναστρία προς ανάλυση.

Γεια σας!
    Είμαι γενημένη 27-3-1974, 14.30 και ο Τ. 17-8-1958,9.30.
    Ταιριάζουμε?

Quote Originally Posted by giou View Post
    Γεια σας!
    Είμαι γενημένη 27-3-1974, 14.30 και ο Τ. 17-8-1958,9.30.
    Ταιριάζουμε?
    Εσύ τι λες;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

πραγματικα..θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες..αν και δεν το ξερω τον μητσακο..μου εχει δωσει την εντυπωση του καλου σαμαρειτη..με εχει βοηθησει σε ολες μου τις αποριες!!ευχαριστω πολυ..επεσα πανω στο αρθρο και θελω την βοηθεια για μια συναστρια..εχω κανει και γς μια μικρη αναλυση αλλα θα θελα πολυ την βοηθεια σας..μου χει κανει εντυπωση αυτη η σχεση..υπαρχει μια ιδιαιτερη ελξη..μεταξυ των παιδιων..που αν ακι εχει τα προβληματακια της οπωσ ολεσ οι σχεσεις..συνεχως ξεπερνιουνται και προχωρανε..το παιδι ειναι γεννημενο στις 18-01-1986 και ωρα 16.45 στην αθηνα και η κοπελα στις 21-05-1983 και ωρα 22.15 στην θεσσαλονικη,μου δινει την εντυπωση μιας απιστευτα καρμικης σχεσης,δεν ξερω πωσ κανουμε επισυναψη χαρτη..ευχαριστω πολυ!!

Παρακαλω βοηθιστε με σε κατι!!!!! Σε ερωτική συναστρια ο Ηλιος μου (3ος οικος - Ιχθεις) είναι σε αντιθεση με τον Κρονο του (5ος οικος - Παρθενος)και σε τετράγωνο με την Αφροδιτη του (1ος οικος - Δίδυμοι), η Σελήνη μου (12ος οικος - Τοξοτης) σε αντιθεση με την Αφροδιτη του και η Αφροδιτη μου (4ος οικος - Κριος) σε αντίθεση με τον Πλουτωνά του (5ος οικος - Ζυγος). Μολις μου είπαν οτι αυτες οι οψεις ειναι ασχημες και οτι αυτη η σχεση δεν έχει μέλλον. Καποιο έμπειρο μέλος μπορεί να με βοηθησει παρακαλώ πολυ; Ειναι πολυ σημαντικη η γνώμη σας. Ευχαριστω πολύ. Αν χρειαζεται και κατι αλλο, πεστε μου.

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτην την συναστρια. Εχω κανει και αναλυση μονη μου οποτε θα συμετεχω κ εγω στην συζητηση ομως θα ηθελα και την γνωμη πιο εμπειρων. απο μενα:bigsmile: Λοιπον η κοπελα ειναι 26 06 1986 στα ιωαννινα στις 12 κ 15 το μεσιμερι και το παλικαρι στις 07 05 1985 στην χιο στις 07 10 το πρωι. Ευχαριστω εκ των προτερων.
    Τις καλημέρες μου!

Τρελένομαι για συναστρίες :bigsmile: ...

Προχωράω σε μια (λίγο ξερή) ανάλυση με βάση άρθρο του :horoscope:

Πλούτωνας:
    τριγωνίζει τον Ήλιο και την Σελήνη και τετραγωνίζει τον Ερμή.
    κάνει χιαστή με Αφροδίτη και ¶ρη.
    Μια καρμική σύνδεση και ένα ερωτοσεξουαλικό δέσιμο το έχουμε :bigsmile:

Ουρανός:
    τριγωνίζει την Αφροδίτη,
    κάνει σύνοδο με Σελήνη και χιαστή με Ήλιο και τριγωνίζει τον Ερμή.
    Ένα κεραυνοβόλο χτύπημα κατακούτελα το έχουμε και αυτό :bigsmile:

Ποσειδώνας
    αντίθεση με Ήλιο, τρίγωνο με Σελήνη και χιαστή με Ερμή
    τετράγωνο με Αφροδίτη και χιαστή με ¶ρη.
    Μια παραίσθηση και μια παραζάλη τις σημειώνουμε επίσης.:bigsmile:

Κρόνος:
    τετραγωνίζει Σελήνη, είναι σε τρίγωνο με Ερμή και εξάγωνο με ¶ρη
    τρίγωνο με Αφροδίτη και τετράγωνο με ¶ρη
    Οπότε ένα καρμικό δέσιμο υπάρχει, όμως ο Κρόνος είναι λίγο περίεργος, μπορεί να είναι για καλό μπορεί και για όχι και τόσο καλό.

Φώτα:
    δεν κάνουν όψεις μεταξύ τους. Αυτό είναι λίγο μείον...

Vertex:
    εξάγωνο με Σελήνη και Ερμή
    τρίγωνο με Ήλιο, Σελήνη, τετράγωνο με Ερμή.
    Οπότε μάλλον την λογική κάποιος την έχει ρίξει έξω από το παράθυρο....

Βόρειος Δεσμός:
    τετραγωνίζει την Αφροδίτη και τριγωνίζει τον ¶ρη.
    Η έλξη επιβεβαιώνεται πάλι...

Οπότε για να κάνω μια σούμα, έλξη, πόθος, πάθος φαίνεται (τουλάχιστον στα άστρα) να υπάρχει... Ας το απολαύσουν!!:banana

Φιλικότατα

super_lela

Υ.Γ. αν μου έχει ξεφύγει καμιά μπούρδα, συγχωρέστε με...:embarrest

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

χαχαχαχχα σε ευχαριστω πολυ συπερ-λελα...αληθεια η ανλυση σου ηταν καταπληκτηκη....ενα κατακουτελα το ειχαμε η αληθεια ειναι....ενα ερωτοσεξουαλικο δεσιμο επισης αλλα οχι τοσο απο την πλευρα της σεξουαλικης χημειας ....αλλα προς την ερωτικη εξλη...οσο για την ζαλη και επισης για την λογικη κανεις δεν την εριξε εξω απο το παρθυρο απλα εκανε βουτια απο μονη της η καημενουλα.....αυτο που με προβληματιζει ειναι που τωρα που μενουμε μαζι αυτη η αντιθεση κρονου μου με οροσκοπο του και αρη του βγενει εντονα το μονο καλο οτι ειναι σε μεταβλητα ζωδια και κατι παει κ ερχετε...και αυτη η συνοδος πςσειδωνα με ποσειδωνα μεσα στον 8 του ιοκο.... επισης αυτος ο ερμης κ ο ηλιος του στον 12 οικο μ...κ τελος επισης τον θεωρω μια καλη υποψιφιοτητα γαμπρου χιχιχι....μια και ο 7 μου ειναι στους ιχθυεις αλλα εμπεριεχει κ πολυ κριο οπου εχει αφροδιτη ερμη κ λιλιθ.... εσυ τι λες....?

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    χαχαχαχχα σε ευχαριστω πολυ συπερ-λελα...αληθεια η ανλυση σου ηταν καταπληκτηκη....ενα κατακουτελα το ειχαμε η αληθεια ειναι....ενα ερωτοσεξουαλικο δεσιμο επισης αλλα οχι τοσο απο την πλευρα της σεξουαλικης χημειας ....αλλα προς την ερωτικη εξλη...οσο για την ζαλη και επισης για την λογικη κανεις δεν την εριξε εξω απο το παρθυρο απλα εκανε βουτια απο μονη της η καημενουλα.....αυτο που με προβληματιζει ειναι που τωρα που μενουμε μαζι αυτη η αντιθεση κρονου μου με οροσκοπο του και αρη του βγενει εντονα το μονο καλο οτι ειναι σε μεταβλητα ζωδια και κατι παει κ ερχετε...και αυτη η συνοδος πςσειδωνα με ποσειδωνα μεσα στον 8 του ιοκο.... επισης αυτος ο ερμης κ ο ηλιος του στον 12 οικο μ...κ τελος επισης τον θεωρω μια καλη υποψιφιοτητα γαμπρου χιχιχι....μια και ο 7 μου ειναι στους ιχθυεις αλλα εμπεριεχει κ πολυ κριο οπου εχει αφροδιτη ερμη κ λιλιθ.... εσυ τι λες....?
    Καλησπέρα,

παρακαλώ, ευχαρίστησή μου! Την αντίθεση του Ωροσκόπου και του ¶ρη με τον Κρόνο, την εκλαμβάνω ως "τσατίλες"... ορθώς Από όσο ξέρω η αντίθεση ως όψη ερμηνεύεται ως έλξη σε συναστρία. Στην πορεία θα φανεί αν οι διαφορές, που έλκουν τα άτομα, τα φέρουν τελικά πιο κοντά ή τα απομακρύνουν.

Την σύνοδο Ποσειδώνα με Ποσειδώνα αγνόησέ την, απλά είστε γεννημένοι σε κοντινά χρονικά διαστήματα. Ομοίως και με οποιουσδήποτε άλλους βαρείς πλανήτες.

Δεν είδα να έχει κανέναν πλανήτη στον 12 οίκο... Είδα λάθος ;

Όσον αφορά στα γαμπριάτικα... τι να πώ; είμαι μια αρχάρια αστρο-λάτρης... :embarrest ¶σε τον χρόνο να δείξει :bigsmile: Αυτός ξέρει πάντα καλύτερα :bigsmile:

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Ορθως το εκλαμβανεις ως τσατιλες τωρα οσο για τον Ποσειδωνα δεν με απασχολει τοσο σαν συνοδο αλλα οσο το οτι ειναι μεσα στον 8 οικο του.....και βεβαια εχει πλανητες στον 12 ηλιο ερμη....

Όνομα:
    Βίκη

Καλησπέρα
    Βλέπω μια δύσκολη σχέση, η οποία παλεύεται όμως, τώρα το πόσο εξαρτάται από εσάς.
    Με τετράγωνα Ήλιου -Αφροδίτης και για τους δύο: υπάρχει σεξουαλική έλξη αλλά ο ένας αποδυναμώνει την έκφραση συναισθημάτων από τον άλλον, έχετε δηλαδή διαφορετική οπτική για τη σχέση και ο ένας δεν καλύπτει τις ανάγκες του άλλου
    Με τον ¶ρη του να σου τετραγωνίζει τη Σελήνη (θυελλώδης σχέση, ανταγωνιστική, με τσακωμούς και επανασυνδέσεις), κάνει και μία αντίθεση με τον Κρόνο, όψη για την οποία είχες ανοίξει κι άλλο θέμα αν θυμάμαι καλά,
    Έχεις και μία αντίθεση Ήλιου -Ποσειδώνα (τον έχεις εξιδανικεύσει), έχετε και καρμικά θέματα..
    Από την άλλη, υπάρχει έλξη, έχεις τον Ήλιο σου στον 2ο οίκο του και τη Σελήνη σου στο 10ο, είσαι δηλαδή γι αυτόν θετική επιρροή όσον αφορά στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα,
    έχει την Αφροδίτη του στον δικό σου 7ο και έχεις τον Κρόνο σου στο δικό του, ο ένας δηλαδή βλέπει στον άλλον έναν σύντροφο ζωής, του αρέσει η φρεσκάδα και ο ενθουσιασμός σου (ο Ουρανός σου στον δικό του 7ο αν και η ανατρεπτικότητα του Ουρανού είναι ένα θέμα....
    Αναφέρθηκα κυρίως στις δύσκολες όψεις με βάση τις ελάχιστες γνώσεις μου περί τα αστρολογικά, γιατί αυτές είναι που χρειάζονται βελτίωση.
    Αν κάποια απο τις παραπάνω ερμηνείες δεν είναι ορθή, ελπίζω άλλα μέλη με μεγαλύτερη εμπειρία να με διορθώσουν.
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
    Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
    με άγγελους και δαίμονες..

Κι η έκβασις αμφίρροπος..

Αυτό το οποίο εγώ εχω δει να συμβαίνει συνήθως (το οποίο το απεύχομαι βεβαίως) είναι ότι στο τετράγωνο άρη σελήνης συνήθως το άτομο της σελήνης καταλήγει λαβωμένο....... :embarrest

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)