s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, είναι, τους, κόσμο, στον, συνήθως, έχουν, πολύ, μπορούν, ακόμα, δικό, προφίλ, μεγάλο, ιδέες, κυρίαρχο, ζώδιο, όψεις, δηλαδή, καταλαβαίνουν, παραπάνω, πλανήτης, επίσης, αυτό, ίσως, χάρτη, άλλους, μεγάλη, ποιά, αλλά, αρκετά, ταυτόχρονα, υποχρεωτικά, λιγότερο, διαννοητική/εγκεφαλική, πραγματα, πάρετε, bonus, κυρίαρχος, μονάδες, ποιός, στοιχεία, 1.ένας, απέναντι, συναισθηματική, εμπνευσμένα, toung, μπορούσε, χαρακτηριστεί, πολλούς, όμως" /> [Βεδική] Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2 - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 34
    Όνομα:
    πηνελοπη

Re: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2

1 πλουτωνας
    2 κρονος συνοδος αφροδιτη ( στον κριο 5ο οικο) και σκληρη οψη με ποσειδωνα
    3 φωτια και γη
    4 κριος
    5 5ος και 10 ος
    6 σκορπιος
    έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα

"Καζαντζάκης"

Τις καλησπέρες μου :bigsmile:!

1. Ουρανός
    2. Σκληρή όψη με Ερμή και Σελήνη
    3. Κυρίαρχο στοιχείο ο Αέρας
    4. Κυρίαρχο ζώδιο ο Υδροχόος
    5. δεν ξέρω, δεν απαντώ (στους Οίκους βρίσκομαι ακόμη στα προνήπια :embarrest, σε κανένα μήνα όμως θα πάω πρώτη δημοτικού :bigsmile
    6. Στον Ωροσκόπο έχουμε τον Ερμή

Φιλικά

super_lela

Υ.Γ. Και μια ερωτησούλα: στις σκληρές όψεις που αναφέρονται στο 2ο ερώτημα, έχει σημασία, αν έχουμε αντίθεση ή τετράγωνο; Και αν ναι, ποια;

Όνομα:
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

1. Ουρανός
    2. Ουρανός σύνοδο με τον Ηλιο (εκκεντρική προσωπκότητα)
    Ουρανός τεταγωνο Πλούτωνα
    σκληρή όψη με κρόνο ή ερμή
    3. Αέρας
    4. Υδροχόος
    5. 1ος και 3ος
    6. Ουρανός
    Το 2ος πιο τονισμένο ζώδιο έναι ο /ιχθύς.
    τονισμένος οίκος 9ος

Δεν ξέρω εάν εχω μπεί καθόλου στο πνεύμα ή εάν είμαι εκτός "τόπου και χρόνου'" !! Αλλά η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Γεια σας ! Θα προσπαθήσω κι εγώ παρ' ότι λίγο άσχετη ,αλλά δυστυχώς η περιγραφή μου ταιριάζει αρκετά.
    Λοιπόν , εγώ θα έλεγα :
    1. Κρόνος
    2. Σύνοδος Κρόνου -Ήλιου , τετράγωνο Κρόνου -Ποσειδώνα
    3. Νερό
    4. Δεν ξέρω
    5. 7ος , 11ος(?)
    6. Ο Ποσειδώνας (ωροσκόπος στους Ιχθείς)

Νομίζω τελικά ότι συμπαθώ τις άλλες πορτοκαλί κυρίες περισσότερο από σένα, Δημήτρη...
    (τι είναι αυτά που μας βάζεις....? έλα σε πειράζω... )

χμμμ...αντικρουόμενα πράγματα αρκετά....
    θα έλεγα λοιπόν ότι όλη αυτή η απομονωση ίσως να έρχεται από μια Σελήνη του 12ου ή σε κάποιο ζώδιο του νερού (ιχθείς περισσότερο ίσως...)
    και ίσως αυτή η σελήνη να δέχεται και κανένα τετράγωνο από τον Κρόνο (για να της δώσει δύναμη να χτίζει γύρω της τα ντουβάρια που είπες) αλλά πιστευω και μια αιγοκερίσια σελήνη μια χαρά τα χτίζει!...αν οντως αυτό ισχύει (σε συνδυασμό με τη Σελήνη του 12ου) θα έβαζα ουρανό στον ωροσκόπο. Αν οχι τότε θα έβαζα τον Κρόνο στον ωροσκόπο...
    το ότι προηγούνται από τους σύγχρονους μπορεί να δείχνει την πρωτοπορία του Υδροχόου ή του Ουρανού στον ωροσκόπο (το έχουμε δει πολλες φορές σε πολλά διάσημα και καταξιωμένα πρόσωπα) θα μπορούσε όμως να οφείλεται και σε ¶ρεια στοιχεία ή με έντονο τον Κριό...

για τους τονισμένους οίκους θα έλεγα τον 11ο και το 12ο...
    όσο αφορά το στοιχείο...(εδώ και αν δε μου βγαίνει η αντίκρουση...) θα έλεγα άερας ίσως και νερό....λόγω της απομόνωσης...
    Θα έλεγα επίσης τον Αιγόκερω...αλλά εδώ οι ρόλοι που μας λες δε μου κολλάνε με τίποτα...
    τη μεγάλη αγάπη για την ελευθερία την εχουνε οι Τοξότες και οι Υδροχόοι....αλλά δε πιστεύω ότι αυτοί θα μπορούσαν να απομονωθούν εκτός και αν πρόκειται για κάποια χτυπημένη σελήνη...ή για μία κρυμμένη σελήνη στα έγκατα ενός 12ου....
    το φεύγα πιστευω θα το εβγαζε και ένας ποσειδώνας....σε όψη με τη σελήνη....ή μία ιχθυακή σελήνη είναι φεύγα νομίζω από μόνη της....

μάλλον πρέπει να ζητήσω συγνώμη γιατί τα εξέφρασα λίγο μπερδεμένα...αλλά για να μας έβαλες μία τετοια σπαζοκεφαλιά, λογικά μια χαρά θα τα πηγαίνεις με τα μπερδεμένα... (όσο και αν αντικρούει τον Ήλιο σου αυτό :toung

1. ΟΥΡΑΝΟΣ
    2.ΗΛΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΣΕΛΗΝΗ ΟΥΡΑΝΟΣ
    3.ΑΕΡΑΣ
    4.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    5.ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΣ
    6.ΟΥΡΑΝΟΣ

Η παραδοξότητα που παρατηρούμε είναι ότι ενώ από τη μία έχουν ευρεία αντίληψη για τον κόσμο, και προδευτικότητα, πολλές φορές αποσύρονται στο δικό τους μικρό σύμπαν. Δηλαδή, σαν να είναι με το ένα πόδι στον μακρυνό μεγάλο κόσμο, και με το άλλο στον δικό τους ήρεμο κόσμο αποσυρμένοι. Ανεκτικοί με τις διαφορετικές ιδέες, την προσωπική ιδιορυθμία και το διαφορετικό, και με μεγάλη αγάπη για την ελευθερία
    Μεταξυ Ουρανο 1 και Παρθενο ...γιατι οχι και Ιχθυς η Ποσειδων με Χειρων 1.

Ερμης, Ποσειδωνας και εριστική σεληνη διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο χάρτη, νομιζω.

Ειμαι μεταξύ ζωδια Υδροχόος, Παρθενος και Δίδυμος. Και μπορεί να έχουν πολλούς πλανήτες στην αριστερη πλευρα του χαρτη...οικοι 11...12 και 1. :embarrest
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Quote Originally Posted by island View Post
    1 πλουτωνας
    2 κρονος συνοδος αφροδιτη ( στον κριο 5ο οικο) και σκληρη οψη με ποσειδωνα
    3 φωτια και γη
    4 κριος
    5 5ος και 10 ος
    6 σκορπιος
    Φωτιά δεν θα έλεγες σε καμιά περίπτωση ότι έχει απόσταση. Με εξαίρεση ίσως τον Λέοντα που απάντησε και κάποια κυρία προηγουμένως. Η απόσταση όντως θολώνει τα νερά, αλλά τον Λέοντα και την φωτιά δεν θα τον έλεγες ψυχρό, ούτε φυσικά ότι έχει κάποιο όραμα ιδιαίτερα, εκτός οράματα για την προσωπική του ζωή. Κριός επίσης καθόλου απόσταση και ψυχρότητα. Σκορπιός πάλι...ούτε μικρόκοσμος ούτε μακρόκοσμος, αν και έχει προδιαγραφές απομονωτισμού δεν έχει όραμα συνήθως κι αυτός ούτε θα τον έλεγες μπροστά από την εποχή του, να μην σου πω ότι είναι και αυτός και ο Λέων πίσω από την εποχή τους πολλές φορές. Η Αγγελική και η lela πλησιάζουν αρκετά.

Quote Originally Posted by Astro Liv View Post
    Μεταξυ Ουρανο 1 και Παρθενο ...γιατι οχι και Ιχθυς η Ποσειδων με Χειρων 1.

Ερμης, Ποσειδωνας και εριστική σεληνη διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο χάρτη, νομιζω.

Ειμαι μεταξύ ζωδια Υδροχόος, Παρθενος και Δίδυμος. Και μπορεί να έχουν πολλούς πλανήτες στην αριστερη πλευρα του χαρτη...οικοι 11...12 και 1. :embarrest
    Ψυχροί και αποστασιοποιημένοι είναι όντως διάφοροι τύποι. Τον Ωροσκόπο Ιχθύ δεν τον τοποθετούσαμε όμως γιατί δεν είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό από ψυχρή λογική και σίγουρα θα αντιδρά προς τα έξω πολύ συναισθηματικά, την Παρθένο πάλι....ψυχρή ναι, αλλά με όραμα ; Η τελευταία πρόταση πλησιάζει αρκετά....

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Νομίζω τελικά ότι συμπαθώ τις άλλες πορτοκαλί κυρίες περισσότερο από σένα, Δημήτρη...
    (τι είναι αυτά που μας βάζεις....? έλα σε πειράζω... )

χμμμ...αντικρουόμενα πράγματα αρκετά....
    θα έλεγα λοιπόν ότι όλη αυτή η απομονωση ίσως να έρχεται από μια Σελήνη του 12ου ή σε κάποιο ζώδιο του νερού (ιχθείς περισσότερο ίσως...)
    και ίσως αυτή η σελήνη να δέχεται και κανένα τετράγωνο από τον Κρόνο (για να της δώσει δύναμη να χτίζει γύρω της τα ντουβάρια που είπες) αλλά πιστευω και μια αιγοκερίσια σελήνη μια χαρά τα χτίζει!...αν οντως αυτό ισχύει (σε συνδυασμό με τη Σελήνη του 12ου) θα έβαζα ουρανό στον ωροσκόπο. Αν οχι τότε θα έβαζα τον Κρόνο στον ωροσκόπο...
    το ότι προηγούνται από τους σύγχρονους μπορεί να δείχνει την πρωτοπορία του Υδροχόου ή του Ουρανού στον ωροσκόπο (το έχουμε δει πολλες φορές σε πολλά διάσημα και καταξιωμένα πρόσωπα) θα μπορούσε όμως να οφείλεται και σε ¶ρεια στοιχεία ή με έντονο τον Κριό...

για τους τονισμένους οίκους θα έλεγα τον 11ο και το 12ο...
    όσο αφορά το στοιχείο...(εδώ και αν δε μου βγαίνει η αντίκρουση...) θα έλεγα άερας ίσως και νερό....λόγω της απομόνωσης...
    Θα έλεγα επίσης τον Αιγόκερω...αλλά εδώ οι ρόλοι που μας λες δε μου κολλάνε με τίποτα...
    τη μεγάλη αγάπη για την ελευθερία την εχουνε οι Τοξότες και οι Υδροχόοι....αλλά δε πιστεύω ότι αυτοί θα μπορούσαν να απομονωθούν εκτός και αν πρόκειται για κάποια χτυπημένη σελήνη...ή για μία κρυμμένη σελήνη στα έγκατα ενός 12ου....
    το φεύγα πιστευω θα το εβγαζε και ένας ποσειδώνας....σε όψη με τη σελήνη....ή μία ιχθυακή σελήνη είναι φεύγα νομίζω από μόνη της....

μάλλον πρέπει να ζητήσω συγνώμη γιατί τα εξέφρασα λίγο μπερδεμένα...αλλά για να μας έβαλες μία τετοια σπαζοκεφαλιά, λογικά μια χαρά θα τα πηγαίνεις με τα μπερδεμένα... (όσο και αν αντικρούει τον Ήλιο σου αυτό :toung
    Ο Κρόνος και ο Ουρανός....ο Κρόνος αρχαίος κυβερνήτης του....? Γυρνάς γύρω γύρω. Απόσταση, αλλά μπροστά από την εποχή του. Τάσεις απομόνωσης όχι όμως από φόβο, αλλά λόγω διαφορετικότητας και δεν τον καταλαβαίνουν. Αυθεντικός πολύ, αλλά ταυτόχρονα ιδιόρυθμος. Κι εγώ συμπαθώ τις πορτοκαλί κυρίες : -)

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)