- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 1 of 1
Thread: "Αποτυχημένες" διελεύσεις
-
28-02-2010, 03:36 PM #1
"Αποτυχημένες" διελεύσεις
Περίμενα την είσοδο της Αφροδίτης και του Δία στους Ιχθύς, με την ελπίδα ότι κάτι θα άλλαζε, κάτι θα έφτιαχνε ειδικά στην αισθηματική μου ζωή.
Κατ' αρχήν οι δύο αυτοί διελαύνοντες πλανήτες σχημάτισαν όψεις συνόδου με τη γεννέθλια Σελήνη μου, που είναι και κυβερνήτης του Ωροσκόπου μου, και την Αφροδίτη μου που είναι κυβερνήτης του 11ου οίκου, και του εμπεριεχόμενου στον 4ο μου (ακμή 4ου στην Παρθένο - ακμή 5ου στον Σκορπιό). Το μόνο που συνέβη με τις όψεις αυτές ήταν να μάθω και να δω, ότι ο ποθητός από εμένα άνδρας δημιουργησε προ ημερών σχέση με μιαν άλλη
Λίγο αργότερα, κατά το πέρασμα τους από το ζώδιο των Ιχθυών οι δύο αυτοί πλανήτες θα θα δημιουργήσουν όψεις συνόδου με τους γεννέθλιους Κρόνο και Ερμή. Ο Ερμής κυβερνά, 3ο, 4ο και 12ο ενώ ο Κρόνος τον 7ο.
Να συμπληρώσω επίσης ότι κατά τη διάρκεια της συνόδου της Αφροδίτης και του Δία αντιστοιχα με τον γεννέθλιο Κρόνο, παράλληλα θα σχηματίσουν και όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο, τον Ποσειδώνα (κυβερνήτης 9ου) και τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης.Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.