- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 34
Thread: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2
-
28-02-2010, 12:50 PM #1
Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάντα μια απόσταση από τους άλλους. Δύσκολα έρχονται συναισθηματικά κοντά με φορτικό ή παθιασμένο τρόπο. Η προσέγγισή τους είναι λίγο απρόσωπη ή ακόμα και ψυχρή, αλλά ταυτόχρονα και φευγάτη, πάντως συνήθως αρκετά παράξενη. Το παράδοξο είναι ότι έχουν μια μεγάλη διάθεση προσφοράς στον κόσμο, που συνοδεύεται από πίστη σε ιδανικά.
Η παραδοξότητα που παρατηρούμε είναι ότι ενώ από τη μία έχουν ευρεία αντίληψη για τον κόσμο, και προδευτικότητα, πολλές φορές αποσύρονται στο δικό τους μικρό σύμπαν. Δηλαδή, σαν να είναι με το ένα πόδι στον μακρυνό μεγάλο κόσμο, και με το άλλο στον δικό τους ήρεμο κόσμο αποσυρμένοι. Ανεκτικοί με τις διαφορετικές ιδέες, την προσωπική ιδιορυθμία και το διαφορετικό, και με μεγάλη αγάπη για την ελευθερία.
Προηγούνται από τους σύγχρονούς τους, αλλά επίσης αυτό τους κάνει να νοιώθουν πολύ διαφορετικοί και ίσως αυτό τους απομονώνει σε ένα μεγάλο βαθμό. Θα μπορούσαν επίσης να είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, και αν και μπορούν να δουλέψουν καλά συλλογικά, απολαμβάνουν εξίσου την μοναξιά και τον δικό τους κόσμο απ'όπου θα αντλούν τα οράματά τους και τις ιδέες τους.
Ο ρόλος είναι γι'αυτούς μια λέξη κλειδί, ίσως γιατί στην πραγματική ζωή δεν μπορούν να εκφραστούν με τόση θερμότητα όπως στο ρόλο. Εδώ έχουμε την πολύ εξελιγμένη προσωπικότητα που όμως από πολλούς που δεν την καταλαβαίνουν, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και προβληματική. Οι συνάνθρωποί τους δεν είναι εύκολο να διαπεράσουν το τοίχος που έχουν γύρω τους.
Ενώ τους εκτιμούν, συνήθως δεν τους καταλαβαίνουν. Μπορούν ακόμα να είναι εμπνευσμένα πρότυπα για τους άλλους. Η αντιμετώπιση απέναντι στα πραγματα είναι αρκετά διαννοητική/εγκεφαλική και λιγότερο συναισθηματική.
Στο παραπάνω προφίλ
1.ένας πλανήτης είναι κυρίαρχος. Ποιός είναι ;
2.Ποιές είναι οι δυο βασικές - συνήθως σκληρές - όψεις, που σχηματίζει. Δευτερευόντως παρουσιάζονται συνήθως ταυτόχρονα και άλλες δυο όψεις του ίδιου κυρίαρχου πλανήτη.
3.Ποιό στοιχείο είναι κυρίαρχο ; Νερό ; Αέρας ; Φωτιά ; Γη ;
4.Ποιό ζώδιο είναι το κυρίαρχο.
5.Δυο οίκοι είναι οι πιο σημαντικοί ή τονισμένοι στον χάρτη. Ποιοί ;
6.Ποιός πλανήτης βρίσκεται στον Ωροσκόπο.
Και αν θέλετε απαντήστε, όχι υποχρεωτικά, ποιά είναι τα υποστηρικτικά στοιχεία του προφίλ, δηλαδή το δεύτερο πιο σημαντικό/τονισμένο ζώδιο του χάρτη, ο δεύτερος πιο σημαντικός/τονισμένος οίκος, και ποιά τα στοιχεια που είναι τελείως αντίθετα με αυτόν τον χαρακτήρα. Μια δυο παραπάνω μονάδες bonus θα τις πάρετε :toung:
-
28-02-2010, 01:19 PM #2
Re: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2
Τώρα που πήρα φόρα στο site σας θα ΅ρίξωΆ σε μια μέρα και το 2ο μου post, άλλωστε είναι νομίζω κοντά στο πρώτο μου…
Προειδοποιώ πως δεν γνωρίζω πολλά, κάτι παραπάνω από άσχετη, και αρχίζω.
1. Σχεδόν σίγουρα Δίας. ?(2η επιλογή ουρανός)
2. Δίας τετράγωνο (ή αντίθεση) με σελήνη. Δευτερευόντως κάποια σκληρή όψη του με ήλιο.
3. Φωτιά (2η επιλογή γη)
4. 3ος /9ος ή 4ος /10ος
5. Είμαι μεταξύ παρθένου, τοξότη, αιγόκερου και υδροχόου με μια μεγαλύτερη κλίση στον υδροχόο
Συγνώμη για τις πολλές επιλογές αλλά όπως προείπα είμαι σχετικά καινούρια στην αστρολογία.
-
28-02-2010, 01:27 PM #3
Το 4 που απάντησα πριν είναι για την 5η ερώτηση καθώς και η 5η για την 6η. Συγνώμη για το λάθος. Η 4 τώρα που την παρέλειψα πριν…Τοξότης (ή παρθένος)
Περιμένω τις έμπειρες απαντήσεις ...
-
28-02-2010, 01:44 PM #4
Λογική, απόσταση, όχι πληθωρικότητα και το πάθος του πύρινου Τοξότη. Θα σιωπήσω και θα επανέλθω ίσως αργά, να δω και άλλες απαντήσεις. Πριν απομακρυνθώ προσωρινά για να θολώσω λίγο τα νερά, θα σας θυμίσω ότι ψηλά στα σύννεφα αλλά και στα σκληρά βουνά, η απόσταση από τους άλλους ανθρώπους μεγαλώνει. Απόσταση νοιώθεις πολύ δύσκολα όταν είσαι Τοξότης ή έχεις πολύ τονισμένο Δία, και θυμίζω ιδανικά δεν έχουν μόνο οι Τοξότες. 'Εχουν τουλάχιστον 3 ακόμα ζώδια, το καθένα με τον τρόπο του...:wink2:
-
28-02-2010, 01:56 PM #5
Εγώ με αυτα τα δεδομένα μπορώ να σκεφτώ εναλλακτικά τον ουρανο και υδροχόο. Τώρα βέβαια εσείς μου λέτε άλλα 3....Μπορώ επίσης να σκεφτώ κρόνο και αιγόκερω....τι άλλο, ας απαντήσει κανείς με γνώσεις
-
28-02-2010, 02:03 PM #6
Χμ εμενα μου χτυπάει Υδροχόος αλλά και Κρόνος. Ειδικά η αγάπη για ελευθερία, το ότι δεν τους καταλαβαίνουν μιας και ειναι πιο προοδευτικοί...
-
28-02-2010, 02:15 PM #7
Μπερδεύτηκα... Βρίσκω στοιχεία και του Υδροχόου και των Ιχθύων...
Αν είναι Υδροχόος το ζώδιό του και κυρίαρχος πλανήτης ο Ουρανός, θα είναι Ιχθύς ο ωροσκόπος του, ή ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται κάπου στο ωροσκόπιό του που θα του προσθέτιε τα χαρακτηριστικά του.
Το κυρίαρχο στοιχείο είναι ο αέρας και οι οίκοι που τονίζονται είναι ο 11ος και ο 10ος.
Το θέμα με τις όψεις δεν το κατέχω και θα τολμούσα να πω κάποια δύσκολη όψη Ουρανού με Ήλιο ή Ερμή ή Σελήνη...
Ελπίζω να μην τα ανακάτεψα πολύ...
-
28-02-2010, 02:40 PM #8
Χαίρεται!!! Λέω να κάνω μια προσπάθεια!!
1. Ουρανός ή Πλούτων
2. Αδυνατώ....
3.Αέρας και Γή
4. Αδυνατώ...
5. 1ος και 9ος-10ος
6.Asc Πλούτων ή Ουρανός. (ή ο Πλούτων είναι κυβερνήτης του 1ου και βρίσκεται στο 10ο)
:bigsmile::nuts:
-
28-02-2010, 03:04 PM #9
Καλησπέρα και από εμένα.
Θα προσπάθησω και εγώ,και με ιδιωτική εμπειρία θα έλεγα λόγω ότι αυτό το προφίλ μου θυμίζει εμένα!
1)Κυρίαρχος Πλανήτης ΟΥΡΑΝΟΣ
2)Σύνοδος ΟΥΡΑΝΟΥ με ΩΡΟΣΚΟΠΟ και με ΗΛΙΟ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ τετράγωνο με ΩΡΟΣΚΟΠΟ
ΟΥΡΑΝΟΣ αντίθεση με ΣΕΛΗΝΗ
3)Στοιχείο ΑΕΡΑΣ
5)ΟΙΚΟΙ 1ος 10ος
6)Πλανήτης ωροσκόπου ΗΛΙΟΣ(ωροσκόπος ΛΕΩΝ)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
Ζώδιο ΛΕΩΝ
Στοιχείο ΦΩΤΙΑ
Οίκος 5ος
Ευχαριστώ
-
28-02-2010, 03:38 PM #10
'Eχουμε ως τώρα 2 πολύ καλές απαντήσεις. Το'χετε τελικά, κι αυτοί που δεν λένε ακριβώς τι, λένε πράγματα που είναι πολύ κοντά. Μπαίνετε σχεδόν αμέσως στο νόημα. Περιφέρομαι και επανέρχομαι, δεν λέω πολλά για να σας ψήσω λίγο :amuse: Για να διευκολύνω λίγο όμως, όχι με Λέοντα και 5ο, δεν έχει καμμιά σχέση, μάλλον είναι τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία ανθρώπου...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.