s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, είναι, ζώδιο, μπορεί, τους, πολύ, ακόμα, ποιό, αέρα, συνήθως, πλανήτης, στις, προφίλ, ζώδια, δύσκολα, γιατί, πιστεύουν, συγκεκριμένο, αλλά, τρόπο, αυτοί, αυτά, αναπτύσσουν, σκέψης, τονισμένα, αυτό, ίδιο, καθημερινότητας, όψεις, άνθρωποι, οίκοι, έχουν, στοιχείο, στην, μπορούν, ιδανικά, συχνά, υψηλά, πακέτο, είτε, κάπως, άλλους, θεωρούν, τότε, αντίληψης, πολλοί, δύσκολες, παραπάνω, κατανοήσουν, προσπαθούν" /> [Βεδική] Τεστ : Αστρολογικά προφίλ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28

Re: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    sorry, μόλις τώρα είδα την απάντηση....ευχαριστούμε θερμά πάντως. Ελπίζω γρήγορα στο επόμενο...
    Να προσθέσω μόνο ότι το παραπάνω αστρολογικό προφίλ αντιστοιχεί στην συχνότητα του Rock Water.

τελειο!κ αλλο κ αλλο!!

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Να προσθέσω μόνο ότι το παραπάνω αστρολογικό προφίλ αντιστοιχεί στην συχνότητα του Rock Water.
    Δημήτρη μου,

έχω δει κι εγώ μια αντιστοιχία αστρολογική με τους τύπους των ιαμάτων του Bach. Πολύ ωραίο το κουίζ σου.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Δημήτρη μου,

έχω δει κι εγώ μια αντιστοιχία αστρολογική με τους τύπους των ιαμάτων του Bach. Πολύ ωραίο το κουίζ σου.
    ευχαριστώ Κοραλλία, υπάρχει όντως αντιστοιχία και με τις συχνότητες αυτές και βοηθάνε να έχουμε μια πιο ανεπτυγμένη αστρολογική τυπολογία, όπως υπάρχει σχέση και μεταξύ των θεραπευτικών μέσων της ομοιοπαθητικής με ολόκληρα αστρολογικά συμπλέγματα.

Όνομα:
    Κωστής

Το δεύτερο κουίζ Δημήτρη με χάρτη παρακαλώ. Είμαι 'σχηματικός τύπος' και θέλω να συμμετέχω ενεργά :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Το δεύτερο κουίζ Δημήτρη με χάρτη παρακαλώ. Είμαι 'σχηματικός τύπος' και θέλω να συμμετέχω ενεργά :toung:
    Okey δεν έβαλα χάρτες γιατί θα τους έδινα τη λύση έτσι. Αλλά μπορώ να πω ότι μερικά παραδείγματα του παραπάνω προφίλ , με αποκλίσεις πάντα, αλλά με πολλά κοινά είναι ο Δαλάι Λάμα, ο 'Οτο φον Μπίσμαρκ, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β', και ο Δρ.Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Συνεχίζω με το επόμενο και το τρίτο πιθανόν να είναι σχετικό με συναστρίες για να'χουμε και ποικιλία.

Καλησπερα,,σκληρες οψεις με τον Κρονο μπορει να σχηματιζει οΑρης,Ο ουρανος..αλλωστε εκτος απο Αφροδιτη ,ο Κρονος με ολους τους πλανητες μπορει να κανει σκληρες οψεις..ευχαριστω

καλημέρα

πολύ ωραία αυτά τα τεστ δυστυχώς δεν τα προλαβαίνω!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)