- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
28-02-2010, 11:31 AM #1
κυβερνήτης 7ου και άλλες απορίες συναστρίας
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι μέλος εδώ και κάποιους μήνες και παρότι σας διαβάζω καθημερινά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Έχω κι εγώ μια απορία, συναστριακής φύσεως. Εάν ένας άνθρωπος έχει τον ήλιο του στον Τοξότη στον 4ο οίκο μαζί με τον Ερμή (επίσης στον Τοξότη) καθώς και κυβερνήτη του 7ου (και 8ου) τον Ποσειδώνα στον τοξότη και πάλι στον 4ο , θα μπορούσε να ταιριάξει με καρκίνο παρότι αυτό το ζώδιο σε όλο του τον χάρτη βρίσκεται μόνο αναχαιτισμένο στον 11ο ; Παρεμπίπτοντος ο Ερμής είναι και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του (παρθένος). Ο καρκίνος έχει σελήνη στην παρθένο, ωροσκόπο ζυγό και κυβερνήτη 7ου στον 9ο οίκο. Έχω κάνει και εγώ το ψάξιμό μου με την πολύτιμη βοήθεια του site σας, ωστόσο θα εκτιμούσα πολύ την άποψη κάποιου με σαφώς περισσότερες αστρολογικές γνώσεις από εμένα. Πέρα από το συναστριακό κομμάτι θα με ενδιέφεραν κάποια στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των σχέσεων που τείνει να κάνει ένας τέτοιος συνδυασμός (εμπνεύστηκα από το τελευταίο κουίζ της κυρίας Ζαχαριάδου). Ένα τελευταίο στοιχείο είναι πως και οι δυο έχουν την σελήνη στον 12ο ! Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί !
-
29-05-2010, 08:25 PM #2
Re: κυβερνήτης 7ου και άλλες απορίες συναστρίας
Έχει περάσει καιρός απο τότε που έθεσα το ερώτημα. Καταλαβαίνω πλήρως γιατί δεν απαντήθηκε….άλλωστε ανεξαρτήτως αστρολογίας την ξέρω την απάντηση. Ένιωσα ωστόσο την παρόρμηση να το υπενθυμίσω….κάποιος μπορεί να μου πει κάτι ενδιαφέρον, ποτέ δεν ξέρεις. Αν πάλι όχι δεν πειράζει.
-
29-05-2010, 08:39 PM #3
Αγαπητή martgeor,
το άτομο με ακμή 7ου στους Ιχθείς σχετίζεται ή προβάλλεται, με το στοιχείο του νερού- άρα γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι και ο Καρκίνος θα βρίσκεται μεσα στην σφαίρα του ενδιαφέροντος του σε θεματα σχέσεων και συνεργασιών. Στον ίδιο χάρτη αναφέρετε ότι ο Ήλιος, Ερμής και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στον 4ο του οίκου, τονίζοντας το ενδιαφέρον του για θέματα σπιτιού και οικογένειας μεταξύ άλλων.Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι ο Καρκίνος σαν ζώδιο όπως λέτε δεν είναι τονισμένος, το άτομο διαθέτει κάποια στοιχεία που παραπέμπουν σε αυτόν. Αν πρόκειται για ανδρικό χάρτη, θα πρέπει να κοιτάξετε την Σελήνη(ζωδιο, οίκο, όψεις) και της Αφροδίτης(αντίστοιχα ζώδιο οίκο και όψεις) ώστε να βγάλετε καποια συμπεράσματα τόσο για την συναισθηματική του φύση και συζυγικό πρότυπο αλλά και τον τρόπο που αγαπά και τις γυναίκες για τις οποίες νιώθει έλξη.
Βέβαια το θέμα με την ακμή του 7ου είναι πολύ πιο περίπλοκο. Δεν αρκεί να εξετάσουμε την ακμή αυτή κάποιου αυστηρά απο ζώδιο, κυβερνήτες και όψεις και τα λοιπά, γιατί αυτά αγκαλιάζουν ευρύτερα στοιχεία που μπορεί να διαθέτει ο μελλοντικός του σύντροφος- πάντα συμφωνα με την δική μου μικρή εμπειρία. Πάντως δίνουν αν μελετήσουμε πολύ, μια πολύ καλή γενική περιγραφή στοιχείων που θα διαθέτει.:bigsmile:
Ελπίζω να βοηθησα λιγάκι.:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
29-05-2010, 09:02 PM #4
Roadrunner, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πράγματι αναφέρομαι σε αντρικό χάρτη. Η σελήνη του είναι στον λέοντα στον 12ο και σχηματίζει τετράγωνο, 0.45 μοίρες ανοχή, με την Αφροδίτη (στον σκορπιό στον 3ο). Τετράγωνο με ουρανό (5 μοίρες ανοχή). Τρίγωνο Ποσειδώνα και Ερμή (γύρω στις 4ο ανοχή), σύνοδο Δια και εξάγωνο Πλούτωνα. Η Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνο (0.55 από τον πρώτο οίκο) και σύνοδο με ουρανό! (4.60) Δύσκολος άνθρωπος ξέρω! Έχει όμως το ενδιαφέρον του….
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.