- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
26-02-2010, 10:17 PM #1
απορία για Κυβερνήτη 7ου σε συνδιασμό με οίκο
καλησπέρα
θα θελα να ρωτήσω τη γνώμη σας, στο εξής που μα δυσκολεύει λίγο/Όταν η ακμή του 7ου βρίσκεται στους Ιχθύες και ο Κυβερνήτης του Ποσειδώνας είναι στο Τοξότη και στο 4ο οίκο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο μελλοντικός σύντροφος -γάμος, έχει πατρικά χαρακτιριστικά ? ο Τοξότης πως θα μπορούσε να ¨ενσωματωθεί> σε όλο αυτο?\ευχαριστώ ( υπόψη ότι μέσα στο 4 βρίσκεται μόνο ο χείρωνας στον Αιγόκερο, και στον 7 κανένας Πλανήτης)Ευχαριστώ
-
27-02-2010, 10:05 AM #2
Re: απορία για Κυβερνήτη 7ου σε συνδιασμό με οίκο
[QUOTE=mink;98244]καλησπέρα
θα θελα να ρωτήσω τη γνώμη σας, στο εξής που μα δυσκολεύει λίγο/Όταν η ακμή του 7ου βρίσκεται στους Ιχθύες και ο Κυβερνήτης του Ποσειδώνας είναι στο Τοξότη και στο 4ο οίκο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο μελλοντικός σύντροφος -γάμος, έχει πατρικά χαρακτιριστικά ? ο Τοξότης πως θα μπορούσε να ¨ενσωματωθεί> σε όλο αυτο?\ευχαριστώ ( υπόψη ότι μέσα στο 4 βρίσκεται μόνο ο χείρωνας στον Αιγόκερο, και στον 7 κανένας Πλανήτης)Ευχαριστώ[/QU
Καλημέρα! :bigsmile:
Επειδή η θέση του Ποσειδώνα στο 4ο είναι κατά το μάλλον ήττον "ζόρικη" , σίγουρα ψάχνεις το ιδανικό σπίτι με τον ιδανικό σύντροφο. Το Κυρίως θέμα είναι ότι πολλές φορές εξιδανικεύουμε τους λάθος ανθρώπους:unsure: Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα
-
27-02-2010, 02:20 PM #3
...συμβαίνει , όντως, με απόλυτη αποτυχία!!!!\
Σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση , καλημέρα:bigsmile:
-
27-02-2010, 09:33 PM #4
καλησπερα κ απο μενα, ειμαι η Χρυσα κ εχω κ γω μια ερωτηση σχετικη με τον 7ο.. η ακμη του 7ου ειναι στις τελευταιες μοιρες των διδυμων κ τελειωνει στις πρωτες μοιρες του λιονταριου.. μεσα στον 7ο εχω στην 28η των διδυμων τον ερμη αναδρομο, στην 4η του καρκινου τον ηλιο μου, στην 24η την αφροδιτη μου κ στην 1η του λιονταριου τον βορειο δεσμο αναδρομο.. η σεληνη μου ειναι στη 10η του κριου.. ο κυβερνητης του 7ου οικου μου ειναι ο ερμης ή η σεληνη? γιατι ξεκιναει στις 4 τελευταιες μοιρες των διδυμων αλλα εχω ολο τον καρκινο μεσα στον 7ο.. κ το λιονταρι παιζει κ αυτο τον ρολο του?? μπορει να με διαφοτισει καποιος με λιγα λογια για την σημασια ολων αυτων?!?
ευχριστω για την υπομονη σας στις ..αρχαριες ερωτησεις μου!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.