- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: Ενα πρωτοφανες προβλημα
-
27-02-2010, 12:20 AM #1
Ενα πρωτοφανες προβλημα
Γεια σας!Ειμαι καινουργια στην παρεα και πολυ ενθουσιασμενη που επιτελους βρηκα ενα αξιολογο site περι αστρολογιας.Παρ' ολα αυτα αντιμετωπιζω ενα παραδοξο προβλημα...δε γνωριζω τι ζωδιο ειμαι!!!!Παλαιοτερα ειχα βρει το γενεθλιο χαρτη μου απο ενα αλλο site και παρουσιαζει αρκετες διαφορες με αυτον που βρηκα στο myHoroscope!Η κυριοτερη ομως ειναι οτι εκει που νομιζα οτι ειμαι Υδροχοος με Ωροσκοπο Διδυμο ξαφνικα εγινα Αιγοκερως με Ωροσκοπο Ζυγο!!!!Επισης τοσα χρονια αλλοι λενε οτι ειμαι Υδροχοος και αλλοι Αιγοκερως!Τι ηθελα και εγω και γεννηθηκα στις 20 Γεναρη!!!!Θα επιθυμουσα πολυ μια απαντηση στο προβλημα μου...
-
27-02-2010, 02:03 AM #2
Re: Ενα πρωτοφανες προβλημα
Βασικά (και καλώς όρισες) το πρόβλημά σου καθόλου πρωτοφανές, πολλοί το αντιμετωπίζουν. Υπάρχουν και μεγάλοι άνθρωποι, γονείς παπούδες κλπ. που σε πολλές περιπτώσεις δεν ξέρουμε με ακρίβεια όχι μόνο την ώρα και την ημέρα, αλλά και τον χρόνο που γεννήθηκαν! Πίσω στα δικά μας τώρα - εάν δεν έχεις ακριβή ώρα και τόπο γέννησης είναι δύσκολο να βρεις τις πληροφορίες που θέλεις. Όχι ακατόρθωτο, δύσκολο.
Εάν τα ξέρεις πήγαινε στην κορυφή της σελίδας εκεί που λέει Δωρεάν Ωροσκόπιο, Προσθήκη νέου (χάρτη), βάλε τα στοιχεία σου, και το εγκυρότατο υπολογιστικό μας πρόγραμμα θα σου πει ως δια ηλεκτρονικής μαγείας όλα όσα θέλεις να ξέρεις! Εάν πάλι έχεις αμφιβολίες για την ώρα γέννησης και πέφτεις επάνω σε αλλαγές ζωδίων ωροσκόπων κλπ. πρέπει να επισκεφτείς έναν καλό αστρολόγο ο οποίος με ειδικές μεθόδους και αναδρομή σε σημαντικά γεγονότα της ζωής σου θα βρει τι ακριβώς ισχύει.
Εννοείται επίσης πως δίνοντάς μας καμία αναλυτική πληροφορία, και εμείς εδώ είναι αδύνατον να σου δώσουμε την οποιαδήποτε βοήθεια (Οι γεννημένοι στο μεταίχμιο ζωδίων συνήθως παίρνουν χαρακτηριστικά και από τα δύο ζώδια, που τους επηρρεάζουν λιγότερο ή περισσότερο το καθένα. Τον βαθμό αυτό τον ανακαλύπτουμε μελετώντας τα χαρακτηριστικά των ζωδίων και βλέποντας ποιο μας εκφράζει περισσότερο. Αυτό είναι χρήσιμο για να γνωρίζουμε ποιες προβλέψεις είναι καλύτερο να ακολουθούμε, χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις τσεκάρουμε και αυτές για αρκετό διάστημα ώστε να δούμε τι μας «πιάνει» πιο καλά.)
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.