- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
-
26-02-2010, 09:31 PM #1
Ερώτηση για 7ο Οίκο στους Διδύμους
Ερώτηση:
Εάν κάποιος έχει ακμή του 7ου οίκου σε "διπλό" ζώδιο δηλαδή στους Διδύμους, και με δυσμενή όψη Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει η πιθανότητα χωρισμού και δεύτερου γάμου στην ζώή του. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι το άτομο αυτό απο 24 ετών είχε μια σοβαρή σχέση με μια κοπέλα, με την οποία αρραβωνιάστηκε και μάλιστα ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Η διέλευση του Κρόνου στα 29 του χρόνια εφερε το χωρισμό, όπου μετά απο 1 χρόνο γνωρισε μια άλλη κοπέλα, και παντρεύτηκαν. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι ο αρραβώνας με την πρώτη κοπέλα ήταν ο πρώτος του "γάμος" και η γυκαικα του τώρα που παντεύτηκε είναι ο δεύτερος "γάμος" του? Ο αρραβώνας ο οποίος διαλύθηκε στα "σκαλια της εκκλησίας" μπορεί να θεωρηθεί σαν "πρώτος " γάμος" ?
άνδρας γεννημένος 28/7/74 15.30 Αθήνα - λοιπά στοιχεία προς διερεύνηση
-
26-02-2010, 09:58 PM #2
Re: Ερώτηση για 7ο Οίκο στους Διδύμους
Γεια σου Αγγελική !
Η γνώμη μου είναι πως δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί 2ο γάμος, άλλωστε ο αρραβώνας φαίνεται από τον 5ο οίκο. Επειδή καταλαβαίνω πως σε αγχώνει η ακμή του 7ου σε διπλό ζώδιο, ήθελα να σου πω ότι δεν είναι απαραίτητο να φέρει διπλό γάμο. Θα μπορούσε να ΄δείχνει μια σύζυγο αρκετά έξυπνη και κινητική, που να ασχολείται με θέματα του Ερμή (δημοσιογράφος πχ) η απλά να μικροδείχνει. Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες κυρίως γιατί η ζήλεια και τα έντονα συναισθήματα δημιουργούν ακραίες καταστάσεις.
-
26-02-2010, 10:39 PM #3
Σ' ευχαριστώ πολύ Τίνα για την απάντησή σου. και εγώ αυτό πιστεύω, χαίρομαι που συμφωνούμε!
-
27-02-2010, 02:48 AM #4
παρακολουθησα την ενδιαφερουσα συζητηση σας....απο περιεργεια λοιπον εριξα μια ματια στον δικο μου χαρτη.....αυτο που διαπιστωσα λοιπον ειναι οτι εχω 7ο οικο στους διδυμους και τετραγωνο αφροδιτης-πλουτωνα.....τελικα σημαινει κατι αυτο για τις σχεσεις και γενικα για το γαμο?????απο οσα διαβασα παραπανω δεν σημαινει απολυτα εναν 2ο γαμο.....α και επειδη ειδα κατι για 5ο οικο εχω 5ο οικο στους κριους.....μπερδεμα αυτος ο χαρτης χαχα.....
-
27-02-2010, 07:35 AM #5
ομορφος χαρτης !!εχω περιπου τις ιδιες ακμες μονο που ο δικος μου 7 αρχιζει στα τελη ταυρου κι εχει μεσα ολο τον διδυμονομιζω η Τινα απαντησε για το τετραγωνο παραπανω:embarrest.αλλα σε οτι ειπε για τον 7ο καλυπτει κι εμενα.διανοητικοι τυποι και συνηθως μικροτερης ηλικιας η ατομα που νεανιζουν ειναι η εμμονη μου.κι αυτος ο κριος στην ακμη του 5 μου φερνει γρηγορους ερωτες βιαστικους και ενθουσιωδεις.δεν χρειαζεται δευτερη ματια που λενε!!!
-
28-02-2010, 06:05 PM #6
καλησπερα!!! εχω κι εγω την ακμη του 7ου στους διδυμους και αφροδιτη -πλουτωνα σε quincuns (τι σημαινει; χιαστι
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εξεταζουμε συναστρια με το 2ο ατομο να εχει τον ηλιο του στους διδυμους εκει που ειναι η ακμη του 7ου του 1ου ατομου ειναι σημαντικο;
έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα
"Καζαντζάκης"
-
28-02-2010, 11:06 PM #7
καλησπερα,
ο 7ος οικος μου ξεκιναει απ τις τελευταιες μοιρες των διδυμων κ τελειωνει στις πρωτες μοιρες του λιονταριου.. δηλαδη ο κυβερνητης του 7ου ειναι ο ερμης, τον οποιο τον εχω μεσα στον 7ο αλλα αναδρομο.. μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει αυτο?? επισης στον 7ο εχω κ ηλιο κ αφροδιτη στον καρκινο η β.δεσμο στο λιονταρι.. ο β.δεσμος στον 7ο εχει να κανει με καποιο "μαθημα" σχετικα με σχεσεις & συνεργασιες??
ευχαριστω,
Χρυσα
-
06-03-2010, 01:42 AM #8
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.