s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, είναι, ζώδιο, μπορεί, τους, πολύ, ακόμα, ποιό, αέρα, συνήθως, πλανήτης, στις, προφίλ, ζώδια, δύσκολα, γιατί, πιστεύουν, συγκεκριμένο, αλλά, τρόπο, αυτοί, αυτά, αναπτύσσουν, σκέψης, τονισμένα, αυτό, ίδιο, καθημερινότητας, όψεις, άνθρωποι, οίκοι, έχουν, στοιχείο, στην, μπορούν, ιδανικά, συχνά, υψηλά, πακέτο, είτε, κάπως, άλλους, θεωρούν, τότε, αντίληψης, πολλοί, δύσκολες, παραπάνω, κατανοήσουν, προσπαθούν" /> [Βεδική] Τεστ : Αστρολογικά προφίλ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Τεστ : Αστρολογικά προφίλ

Για να βάλουμε και ένα περίεργο κι ό,τι βγει. Διαβάστε πίσω από τις λέξεις, έχει παγίδες.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ένα πολύ σταθερό τρόπο σκέψης και μια κάπως άκαμπτη νοοτροπία, ωστόσο υψηλά ιδανικά, και ηθικές αντιλήψεις. 'Ενα πολύ οργανωμένο σύστημα αξιών και ιδεών. Ο τρόπος επικοινωνίας είναι συχνά μονοκόματος ή ζητούν υπερβολικές αποδείξεις για τα πάντα. Μπορεί πάλι να είναι αρκετά αυστηρός ή απόλυτος, και είτε σκληρός είτε ψυχρός. Η καθημερινότητά τους χαρακτηρίζεται από τάσεις τελειομανίας. Συνήθως αναπτύσσουν καθώς τα χρόνια περνάνε μια κάπως αυστηρή φιλοσοφική στάση και κοσμοθεωρία. Οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται υποσυνείδητα να χαρούν όλα τα ευχαριστα και τις απολαύσεις της καθημερινότητας επειδή πιστεύουν υπερβολικά στο καθήκον και στην εργασία. Μπορεί να είναι πρότυπα για τους άλλους, αλλά και αυτοί που πιστεύουν ότι ξέρουν τον μοναδικό σωστό δρόμο. Συχνά αναπτύσσουν υψηλά ιδανικά και κοσμοθεωρίες που σχετίζονται με τις παλιές παραδόσεις, που μπορεί σε παλαιότερες εποχές να είχαν επικρατήσει, αλλά στις μέρες μας δύσκολα τις κατανοούμε και τις σεβόμαστε. Τα άτομα αυτά βασανίζονται επίσης πολλές φορές από αυτοκατηγόριες όταν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πιεστικές απαιτήσεις της καθημερινότητας γιατί είναι πολύ υπεύθυνοι, και αυτό μπορεί να φθείρει σταδιακά και την υγεία τους, γιατί δύσκολα μπορούν να χαλαρώσουν. Στις συζητήσεις τους με άλλους ανθρώπους δεν είναι καθόλου εύκολοι ή υποχωρητικοί, γιατί θεωρούν συνήθως με απόλυτο τρόπο ότι έχουν δίκιο. 'Ο,τι θεωρούν πως δεν ταιριάζει με το δικό τους τρόπο σκέψης ή αντίληψης, δύσκολα προσπαθούν να το κατανοήσουν. Ακόμα υπάρχουν πολλοί αναγκασμοί και μεγάλη καταπίεση τόσο των εαυτών τους όσο και των άλλων. Ακόμα και στις περιπτώσεις που μπορεί να είναι πολύ ιδεαλιστές και να πιστεύουν πολύ στην ελευθερία, συνήθως είναι κολλημένοι ακόμα και τότε σε ένα κύριο θέμα, σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο ζωής, σε μια κεντρική ιδέα για τον περισσότερο χρόνο και τους είναι εξαιρετικά δύσκολες οι αναθεωρήσεις.

Στο παραπάνω προφίλ - πακέτο συμπεριφοράς αντιστοιχούν :

1. 'Ενας πλανήτης που είναι ο σημαντικότερος (ο πλανήτης "κλειδί"). Ποιός πλανήτης είναι ?
    2. Πέντε είναι οι πιο συχνές όψεις, συνήθως σκληρές, που σχηματίζει αυτός ο πλανήτης. Ποιές μπορεί να είναι αυτές οι όψεις ?
    2. Κυριαρχεί ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Ποιό στοιχείο ? Γη ? Νερό ? Φωτιά ? Αέρας ?
    3. Είναι πολύ τονισμένα τρία συγκεκριμένα ζώδια και όχι σπάνια ένα ακόμα ζώδιο. 'Οταν είναι τονισμένα και τα 4 αυτά ζώδια στον χάρτη, τότε το συγκεκριμένο προφίλ είναι ακόμα πιο έντονο. Ποιά ζώδια μπορεί να είναι ?
    4. Είναι τονισμένοι συνήθως τρεις οίκοι. Ποιοί οίκοι μπορεί να είναι ?

Και το προφίλ - πακέτο αυτό το υποστηρίζουν συμπληρωματικά, αλλά σπανιότερα ακόμα κάποια στοιχεία :
    1. Κρόνος σε ένα ζώδιο του αέρα. Σε ποίο ζώδιο ?
    2. 'Ηλιος σε ένα ζώδιο της γης ή σε ένα ζώδιο του αέρα. Σε ποιό ζώδιο της γης και σε ποιό του αέρα ?
    3. Ερμής στο ίδιο ζώδιο της γης ή στο ίδιο ζώδιο του αέρα. Σε ποιό ζώδιο της γης και σε ποιό του αέρα ?
    4. Τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων σε σκληρή όψη με κάποιον πλανήτη. Με ποιόν ?

Re: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ

καλησπερα
    1] ο πλανητης κλειδι ειναι ο Κρονος και στον υδροχοο

2.)Οι πιο σκληρες οψεις ειναι αντιθεση ,συνοδος,τετραγωνο,μισο τετραγωνο,και 150 μοιρες

3)Νομιζω κυριαρχει η γη

4)Αιγοκερως,Υδροχοος,και νομιζω και ο Σκορπιος,

Ο ηλιος στο ζωδιο του Αιγοκερου,και ο Ερμης στο ζωδιο του Αιγοκερου..και το ζωδιο του τοξοτη και των ιχθυων σε σκληρη οψη με πλουτωνα...

Quote Originally Posted by miron View Post
    καλησπερα
    1] ο πλανητης κλειδι ειναι ο Κρονος και στον υδροχοο

2.)Οι πιο σκληρες οψεις ειναι αντιθεση ,συνοδος,τετραγωνο,μισο τετραγωνο,και 150 μοιρες

3)Νομιζω κυριαρχει η γη

4)Αιγοκερως,Υδροχοος,και νομιζω και ο Σκορπιος,

Ο ηλιος στο ζωδιο του Αιγοκερου,και ο Ερμης στο ζωδιο του Αιγοκερου..και το ζωδιο του τοξοτη και των ιχθυων σε σκληρη οψη με πλουτωνα...
    Καλησπέρα. Για το 2) δεν ρωτάω ποιές είναι οι σκληρές όψεις, αλλά ποιοί πλανήτες μπορεί να σχηματίζουν τις όψεις. Για τα υπόλοιπα που έδωσες τις δικές σου απαντήσεις, προς το παρόν το αφήνω ανοιχτό μήπως θέλουν να απαντήσουν κι άλλοι αργότερα για να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και τα λέμε αργότερα. :bigsmile: Και οίκοι.

Όνομα:
    Αλίκη

Γεια σας,κι εγω πιστευω πως ο πλανητης κλειδι ειναι ο Κρονος αλλα σε καποιο ζωδιο της γης,ισως παρθενο.Οι σκληρες οψεις ειναι το τετραγωνο,η αντιθεση και το μισο τετραγωνο,επισης η συνοδος αλλα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις,αν δηλαδη η θεση του ζωδιου ειναι καλη.Αυτες οι οψεις πιθανον γινονται μεταξυ ηλιου-κρονου,ερμη κρονου,ισως και σεληνης κρονου.Τα τονισμενα ζωδια ειναι ο αιγοκαιρως,παρθενος σκορπιος και για το τετερτο δεν ειμαι σιγουρη..οι οικοι που ειναι οι πιο τονισμενοι ειναι ο 1ος,7ος και 9ος..φυσικα γι ολα αυτα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη αλλα εκανα την προσπαθεια μου:embarrest
    Ελπιζω να ειστε,επεικης μαζι μου:embarrest:bigsmile:

:bigsmile: Για να δούμε. Εγώ δεν λέω τίποτα, το αφήνω έτσι και περιμένω. Θέλω να δω τι θα πει η πλειοψηφία πριν δώσω όλο το σετάκι με λεπτομέρεια.

Καλησπέρα κι από μένα,

1. Κρόνος.
    2. Ηλιος-Κρόνος,Σελήνη-Κρόνος,Ερμής -Κρόνος,Αφροδίτη-Κρόνος,
    Αsc-Κρόνος.
    2. Γη.
    3. Αιγόκερος,Καρκίνος,Ταύρος, κορπιός.
    4. 2 οίκος,10 οίκος,9 οίκος.

1. Κρόνος στους Υδροχόο.
    2. Ηλιος στον Ταύρο-Υδροχόο.
    3. Ερμης στον Ταυρο-Υδροχόο.
    4. Κρόνος,Πλούτωνας.

:embarrest

Όνομα:
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ας προσπαθήσω και εγώ..

1. Ερμής
    2. Ερμής σύνοδος Ήλιος, Ερμής τετράγωνο Σελήνη, Ερμής τετράγωνο Κρόνος, Ερμής τετράγωνο ¶ρης, Ερμής τετράγωνο Αφροδίτη ή αντίστιχα αντιθέσεις.
    2. Γη
    3. Ταύρος, Αιγόκερος, Παρθένος, Τοξότης
    4. 3ος οίκος, 6ος οίκος, 9ος οίκος

1. Κρόνος - Υδροχόος
    2. Ήλιος - γη - Ταύρος
    3. Ερμής - γη - Ταύρος
    4. Ερμή ή Κρόνο.

Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ

Επιτρέψτε μου παρακαλώ να προσπαθήσω και εγω να δώσω την δική μου σκέψη..

Στο Προφίλ Συμπεριφοράς:

1)Πλανήτης Κρόνος
    2)Στοιχείο Γη
    2)Κρόνος τετράγωνο με τα Φώτα, Ήλιο Σελήνη
    Κρόνος τετράγωνο με Δία
    Κρόνος Διάμετρο(Αντίθεση)με Αφροδίτη
    3)Αιγόκερω-Παρθένο-Τοξότη και το 4ο Καρκίνο
    4)Οίκοι 1ος- 3ος -6ος

Στο Προφίλ Συμπληρωματικών στοιχείων

1)Κρόνος σε Υδροχόο
    2)Ηλιος σε Αιγόκερω (γη)
    Ηλιος σε Υδροχόο (αερας)
    3)Ερμής σε Αιγόκερω
    Ερμής σε Υδροχόο
    4) Με τον Ερμή

Ευχαριστώ

Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ

Συγνώμη αλλά θυμήθηκα πως ο Ερμής μπορει να σχηματίσει μόνο όψεις Συνόδου και μισό εξάγωνο γιατί ποτέ δεν βρίσκεται μακρύτερα απο τον Ηλιο από τις 28 μοίρες.

Quote Originally Posted by Ανν Νικολαου View Post
    Καλησπέρα κι από μένα,

1. Κρόνος.
    2. Ηλιος-Κρόνος,Σελήνη-Κρόνος,Ερμής -Κρόνος,Αφροδίτη-Κρόνος,
    Αsc-Κρόνος.
    2. Γη.
    3. Αιγόκερος,Καρκίνος,Ταύρος, κορπιός.
    4. 2 οίκος,10 οίκος,9 οίκος.

1. Κρόνος στους Υδροχόο.
    2. Ηλιος στον Ταύρο-Υδροχόο.
    3. Ερμης στον Ταυρο-Υδροχόο.
    4. Κρόνος,Πλούτωνας.

:embarrest
    Σε αυτό κλίνω κι εγώ :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)