s
Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 141

Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    χαχαχαχαχα
    Από ότι βλέπω οι Κρονοκαμμένοι είναι αρκετοί....
    και εγώ είμαι..μη κοιτάτε που δε μιλάω....απλά κάνω πως δεν υπάρχει αυτός ο πλανήτης....τον εχω εξοβελίσει λέμε!!!
    Μπα εγώ κατα βάθος τον αγαπάω τον Κρόνο μου (στο σκορπιο) με τον Αρη μου εχω προβλημα (σε υδροχόο 1ου οικου...)

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Μπα εγώ κατα βάθος τον αγαπάω τον Κρόνο μου (στο σκορπιο) με τον Αρη μου εχω προβλημα (σε υδροχόο 1ου οικου...)
    Διπλη αιγωκερινα μου
    εσυ και ο κρονος ενα πραμα ειστε
    γλυκεια μου κρονια κιαρρουλα!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Διπλη αιγωκερινα μου
    εσυ και ο κρονος ενα πραμα ειστε
    γι' αυτό κατά βάθος τον αγαπάω!!!

καλησπερα..και εγω εχω να αλλαξω πολλα στον χαρτη μου..πρωτα θα εβγαζα την αντιθεση αφροδιτης πλουτωνα 2-8,στον αξονα ιχθυ -παρθενου,την αντιθεση αρη -ουρανου παλι στον 2-8 αλλα στον λεοντα..Θα εβαζα τον Δια μου απο τον αιγοκερω στον ταυρο...αυτα..με κουραζουν οι αντιθεσης,πρεπει μονιμος να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι θυμα,αλλα ετσι δινω...τα αλλα νομιζω οτι μου ταιριαζουν,την ακριβειας αντιθεση μονο θα αλλαζα..ευχαριστω για το αρθρο

Όνομα:
    Αλίκη

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    χαχαχαχαχα
    Από ότι βλέπω οι Κρονοκαμμένοι είναι αρκετοί....
    και εγώ είμαι..μη κοιτάτε που δε μιλάω....απλά κάνω πως δεν υπάρχει αυτός ο πλανήτης....τον εχω εξοβελίσει λέμε!!!
    Μιας και βλεπω οτι μιλατε(μιλουσατε) για τον κρονο,να σας πω κι εγω οτι και εμενα εχει επιρεασει σε μεγαλο βαθμο τη ζωη μου,αυτο το τετραγωνακι ηλιου-κρονου,το οποιο ευθυνεται για τη σχεση που ''δεν'' εχω:blink: με τον πατερα μου,αφου οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι!!θελω ακομη να σας πω,οτι το συγγεκριμενο γεγονος επιβεβειωνεται και σε αλλα 3 ατομα της ηλικιας μου,τα οποια εχουν το ιδιο τετραγωνο,με τα ιδια αποτελεσματα στη ζωη τους ή μαλλον λιγο χειροτερα!!αυτος ειναι και ενας λογος που η αστρολογια μου δημιουργει δεος:toung:,αφου επαληθευονται τοσα γεγονοτα σχεδον με μαθηματικη ακριβεια:blink:
    Παρ'ολα αυτα τελικα δεν ειμαι σιγουρη κατα ποσο θα ηθελα να αλαξω αυτο το τετραγωνο,γιατι δεν γνωριζω βεβαια τι ειναι καλυτερο τελικα??:embarrest
    Αυτα!και συγνωμη για την πολυλογια μου!!:embarrest

Θα στένευα την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού για να είμαι πολύ πιο μπιζάρ και για να μην δένομαι με καμμία, θα γεννιόμουν λίγες μέρες πριν για να ήταν η Αφροδίτη μου σε ακριβή σύνοδο με τον Πλούτωνα (αλλά τί θα γινόταν τότε που θα ήταν ταυτόχρονα και σε τετράγωνο με τον Κρόνο ; α μπα καλύτερα έτσι), θα φάρδαινα όμως οπωσδήποτε τη σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα για να μην είμαι τόσο παθιασμένος, απόλυτος και δοτικός στα συναισθήματά μου, θα έκοβα τον Κρόνο που είναι σε σύνοδο με νότειο δεσμό Σελήνης για να ελαφρύνω το κάρμα μου, θα ξήλωνα τον 'Ηλιο στην Παρθένο και θα τον αντικαθιστούσα με 'Ηλιο στον Ταύρο. Θα ξήλωνα τον Καρκίνο από τον Κρόνο και θα τον έραβα στην Σελήνη. 'Ομως είμαι περήφανος που ο Ερμής μου είναι σε έξαρση, που ο 'Ηλιος και ο Ερμής είναι στον 1ο οίκο, που έχω μεγάλο τρίγωνο 'Ηλιου-'Αρη-βορείου δεσμού, είμαι κωλόφαρδος που έχω τρίγωνο Σελήνης/Πλούτωνα με Δία, Ουρανό στον 3ο, 'Αρη στον Ταύρο (κι ας λένε ότι δεν είναι καλό, εγώ το θεωρώ θαυμάσιο), Δία στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό. Επίσης το φετίχ του χάρτη μου είναι η Λίλιθ στον 5ο σε τρίγωνο με Ερμή και κάπως πιο ανοιχτό 'Ηλιο, κι ας κάνει και τετράγωνο με Πλούτωνα εγώ την αγαπώ πολύ γιατί με διδάσκει και κατά βάθος με αγαπάει. Α, και ο Ωροσκόπος κοντά στο Regulus είναι επίσης μούρλια.

πολύ πολύ πετυχημένο άρθρο....και όσο σκεφτόμουνα τελευταία αν μπορώ με κάποια μάγια να αλλάξω το μισό μου χάρτη....οκ, όχι τον μισό ακριβώς.....απλά αν θα ,πορούσαν οι πλανήτες που είναι στην παρθένο (αφροδίτη, δίας, ωροσκόπος, κρόνο, ) να μετακόμιζαν ένα ζώδιο δίπλα, παραδίπλα...καλύτερα σκορπιός όλοι αυτοί παρά στην παρθένο θα έλεγα.....α, και εκείνη η χιαστή όψη ήλιου-σελήνης....που μου φαίνεται ότι είναι θέματα μητέρας-πατέρα μεταξύ τους , έξω από μένα τελικά....ερώτηση : σε άρθρο διάβαζα ότι ο κρόνος στον πρώτο οίκο, (ιδιαίτερα στην παρθένο) φέρνει αισθηματα κατωτερότητας , απαξίωσης για τον εαυτό, και φόβους-ανασφάλειες για λόγους ανύπαρκτους και ανυπόστατους. δηλαδη στο εξής καλύτερα να τον αγνοώ τον κρόνο, να κάνω ότι δεν υπάρχουν όλες οι κινδυνολογίες που δημιουργούνται στο μυαλό μου? καθόλου άσχημο....

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Xαρίζόνται εντελώς δωρεάν οι παρακάτω όψεις του ωροσκοπίου μου:

α) Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας.
    β) Ηλιος αντίθεση Ποσειδώνας.

Κάθε ενδιαφερόμενος ας επικοινωνήσει εντός! :bigsmile: :bigsmile:
    Μιας και βρήκα λίγο χρόνο πριν τα βραδινα μου νυχτοπερπατήματα ήρθε η ώρα να δικαιολογήσω και εγώ με την σειρά μου γιατί χαρίζω αυτές τις όψεις στο κοινο του myhoroscope ( να επισημάνω οτι δεν δέχτηκα καμμια προσφορά... Όχι για να δέιτε τι περίεργες όψεις ειναι αυτές που κανείς δεν τις θέλει πιά .... - Μα ούτε ένας ; )...

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό ειναι οτι στα 24 χρόνια που αναπνέω πάνω σε τουτο τον πλανητη που ονομάζεται Γη δεν θυμαμαι ούτε μια στιγμη που να μην έχω σκοντάψει στον δρόμο επειδη ονειρευόμουν όρθιος ή άκουγα δυνατά μουσική και σκεφτόμουν και σκεφτόμουν και σκεφτόμουν...... Ναι, ναι, πολύ συχνά ονειρεύομαι χωρίς καν να κοιμαμαι. . Περιττό βέβαια να μιλήσω για εξιδανικεύσεις και ιδεαλισμους. Αυτό ειναι το δυνατο μου στοιχείο. Μέχρι και την κοπέλα στο ταμείο του supermarket θα εξιδανικεύσω... Σκέφτομαι : " Tι κρίμα την μεροκαματιάρα την κοπελα... ας την βοηθήσω να βαλουμε μαζί στη σακούλα όσα αγόρασα... Στεκεται σε μια καρέκλα απο το πρωι... Κλαψ κλαψ μπουχου μπουχου "... Βέβαια δεν παυει μέχρι εκεί... η εξιδανίκευση φτάνει μέχρι τα ερωτικα... Όσες γκομενίτσες και αν είχα... χαλί να με πατήσουν!!! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ενα κακο πραγμα ρε αδερφάκι μου να προσελκύω ό,τι έχει να κάνει με παρανομες και κρυφες σχέσεις ... Ναι, ήμουν και έγω το Τρίτο Πρόσωπο... ( ...και δεν μιλάω για προσωπικες αντωνυμίες αυτη την στιγμη...) Για να μην μιλήσω για εξαπατήσεις προς εμέ (και από εμέ....) αυτη ειναι μια αλλη ιστοριά....

Και όλα αυτά επειδη αυτός ο ριμαδοποσειδώνας έτυχε να στέκεται πάνω στην πανσέληνο την ημερα που γεννήθηκα... Ναι, είχαμε και ένα θεματάκι ταυτότητας με τον μπαμπα και την μαμα... (βλ. Ηλιος - Σεληνη / Ποσειδώνας ). Πάντα (και συνεχίζω) να μην τους κατανοώ πραγματικά....
    Δόξα τω Θεω όμως που ο Κρόνος κοντοστέκεται μέσα στον 1ο οίκο και ξεκαθαρίζει λίγο την κατάσταση κάνοντας με να ριχνω κανα σφαλιαρίδι που και που όταν χρειάζεται.... Βέβαια μη τα θέλουμε όλα δικά μας... Αυτες οι όψεις έχουν και τα καλά τους... Κορτέ, κάμποση γοητεία, ταλεντο στην ζωγραφική και φυσικά να κάνω τον κινέζο όποτε χρειάζεται. Α! και φυσικα χαμαιλεοντικες ιδιότητες....

*Επίσης θα ήθελα να δώσω πίσω το τετράγωνο Πλούτωνα - Αφροδίτης... Πάθη , ζήλειες , λεφτά και έλεγχος... Ναι το παραδέχομαι..Ειμαι freak control στον ερωτα και τα λεφτα ...
    *Τέλος αναρωτιέμαι γιατι να μην έχω και εγώ ο κακομοιρακός κάτι στο στοίχειο του αερα ; Mόνο νερό , γη και αντε κάτι ψιλα στο στοιχειο της φωτιας...

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την ευρηματικότατη whisperer η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίστούμε τα μέλη μεταξύ μας καταθέτοντας κομματια του εαυτου μας ΚΑΙ .... επειδή με αυτό το πόστ της μας υπενθυμίζει το πόσο "όμορφοι" είμαστε εξαιτίας της διαφορετικότητας μας.... (Νατος παλι ο Ποσειδώνας.... χαχαχαχα )

χαχαχαχαχα

Γιάννη....καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια...!!! :bigsmile:
    (ίσως αυτή την ευρηματικότητα που μου αποδίδεις να τη χρωστάω στον Ποσειδώνα μου ... )

Κατα δεύτερον....εγώ άνετα τις παίρνω τις όψεις σου...δεν έχω θέμα...με τον Ποσειδώνα τα έχω πολύ καλά στο χάρτη μου σε πληροφορώ....! (σύνοδος με ήλιο, ερμή, άρη και μάλιστα σε ένα οίκο, χμμμ "φετίχ" και για να μη μιλήσω για τα τρίγωνα που κάνει.....)

αλλα ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο τις χαρίζεις...τις περιγράφεις τόσο όμορφα...τις διανθίζεις τόσο γλυκά...γιατί να τις δώσεις καλέ...?

εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου....θα έδινα τον Κρόνο στον 1ο! Χωρίς δεύτερη σκέψη!!!
    (πόσο διαφορετικά όντως μπορεί να εκλαμβάνουμε και να βιώνουμε τα πράγματα ε...? νατην και η διαφορετικότητα που λέγαμε...)

Όνομα:
    Μαρία

Για να δούμε τι έφερα κι εγώ μαζί μου όταν γεννήθηκα... Έφερα μια πανσέληνο στον άξονα 4ου-10ου σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο στον Κριό. Εκδηλώθηκε ως μια ωραιότατη μόνιμη σύγκρουση ανάμεσα στον πατέρα και τη μητέρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (απορώ πώς πήραν την απόφαση κάποτε να παντρευτούν) και ως μια κάπως εξασθενημένη όραση (αρκετοί βαθμοί μυωπίας από πολύ μικρή...ας είναι καλά τα γυαλια και οι καλοί μου φίλοι οι φακοί επαφής... αν ζούσα σε άλλες εποχές θα ήμουν πρακτικά τυφλή). Αν μπορούσα, θα την άλλαζα την Πανσέληνό μου, αλλά έλα που μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!!!
    Θα ήθελα να πιστεύω ότι σ' αυτήν τη ζωή "καθάρισα" μ' αυτήν την όψη με τις προαναφερθείσες εκδηλώσεις, αλλά για δύσκολο το βλέπω... Δεν σας είπα ότι πάνω σε αυτή την Πανσέληνο πέφτει η ακμή του 4ου-10ου και μαζί και οι Δεσμοί της Σελήνης... Μάλλον έχουμε ψωμί ακόμα :nuts::nuts::nuts: και μπορεί να την "πληρώσουν" και οι σοβαρές μακροχρόνιες σχέσεις...

Και πού ν' αρχίσω να λέω για τον 7ο οίκο μου...Ακμή στο ζυγό (καλά μέχρι εδώ). Η Αφροδιτούλα στον Αιγόκερω και στον 10ο (στα βιβλία την έχουν κατηγορήσει για "υπολογίστρια" αλλά τα πράματα δεν είναι καθολου έτσι... ίσως δεν είναι και πολύ ρομαντική, αλλά μιλάει με τις πράξεις της κι εννοεί αυτά που λέει!)... Έχει ένα ημιτετράγωνο με τον Ουρανό βέβαια που την κάνει να φαίνεται ότι δεν πολυτρελαίνεται για δεσμεύσεις και μια σύνοδο με τη Λίλιθ, ετσι για το μυστήριο. Κακά τα ψέμματα, θέλει λίγο το χώρο της για να νιώθει άνετα. Αυτό το "παντού μαζί, είμαστε ένα εμείς" κάπου την (κατα)πιέζει κι ας είναι αιγοκερίσια Αφροδίτη αυτή
    Εκείνη η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον 7ο δεν είμαι και σίγουρη τι θέλει να πει... Γι' αυτό και δεν είμαι σίγουρη άμα τη θέλω ή όχι...Μάλιστα πήγε να κάνει τετράγωνο με την Αφροδιτούλα αλλά το σώσαμε τελευταία στιγμή (όχι βέβαια ότι γλίτωσα τις απογοητεύσεις, αλλά όποιος τις έχει γλιτώσει παρακαλώ να σηκώσει το χέρι και να ανεβάσει το χάρτη του στο forum να μου λυθεί κι εμένα η απορία :toung... Τουλάχιστον ο Κρόνος μου στηρίζει τον Ήλιο με εξάγωνο και κατ'επεκταση τη Σελήνη με τρίγωνο... κάτι είναι κι αυτό! Ε; Δεν είναι;;;:bigsmile:

Μπα μωρε... μετά από τόσα χρόνια τον αγάπησα το χάρτη μου τελικά. Λέω να τα κρατήσω όλα. Ακόμα και την Πανσέληνό μου!

Page 4 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)