s
Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 141
    Όνομα:
    Ρένα

Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?

......ερωτευμενο παιδι εγω γυριζω αναποδα ολη την γη θα μπορουσε να ηταν το τραγουδι μου .Ποσειδωνα αντιθεση Αφροδιτη στον 1-7!!!τοξοτης με διδυμο...
    και ναι περιμενω το πριγκιποπουλο που δεν ερχεται ποτε γιατι ολοι παραμενουν βατραχοι οσο και να τους φιλησεις:toung:. Και ναι θυσιαζομαι και ψαχνω ατομα για να γινω θυμα τους:embarrest..Και ναι προσκολλουμαι σε ατομα που με απορριπτουν...Και ναι εχω ερωτευτει ανθρωπους που ειναι μακρια και που δεν τους εχω γνωρισει...:blink: οπως λεει κι ο κ.Αρχος στο αρθρο του για τον Ποσειδωνα-Αφροδιτη...
    ....ομως ζω αυτο ΜΕ το θειο ΧΑΡΙΣΜΑ να ειμαι ανθρωπος που αγαπαει τον ερωτα...τον πλατωνικο ,τον ευαισθητο...τον ερωτα ΑΡΛΕΚΙΝ...τι κι αν φοραω ροζ γυαλια?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

«Προσοχή παρακαλώ, ο κύριος Κρόνος παρακαλείται να κάνει ένα βηματάκι αριστερά γιατί ενοχλεί τη Σελήνη που βρίσκεται απέναντί του. Ευχαριστώ.»

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    georgia

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Τι θα άλλαζα στον χάρτη μου..χμμ..δεν θέλει και πολύ σκέψη δα..

Συμπονώ τη roadrunner..έχουμε το ίδιο κοινό βλέπετε..
    άτιμο τετράγωνο..άτιμο..¶ρη στον 8ο με ποσειδώνα στον 4ο..

το ''ευγνομονώ'' για την αρκετή ευασθησία που φέρνει (που δεν είναι απαραίτητα κακή..), για τις πολλές ώρες ηλίθιας αγαθοσύνης που μου έφερε..για τις αρκετές ώρες με τα μάτια κολλημένα έξω απο το παράθυρο ή και στο ταβάνι δεν μπορώ να πω..και ειδικά σε φάσεις που έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη..ναι λοιπόν είναι κακό αυτό το τετράγωνο..αλλά παλεύεται αρκετά με πολύυυ προσπάθεια όμως!!!
    Θέλει καιρό για να το συνειδητοποιήσεις και καιρό για να το διαχειριστείς αντίστοιχα..και όταν πάει σετάκι με ένα τετράγωνο ήλιου ποσειδώνα..δένει το γλυκό!
    Να ναι καλά ο μπόλικος αέρας που έχω (ευχαριστώ τα τρίγωνα πλούτωνα με ερμή και σελήνη..) και η λίγη γη που με γειώνει..και τα ευγνωμονώ ,χωρίς εισαγωγικά πλέον, γι'αυτό!

Με αυτές τις όψεις ή παραμένεις το απόλυτο θύμα και κορόϊδο και πολύ ευαίσθητος χωρίς να το καταλαβαίνεις ή όταν τα συνειδητοποιείς και γειώνεσαι απότομα αναισθητοποιείσαι τελείως μετά..ή τουλάχιστον το προσπαθείς..

Και ναι με ξέρω και με αγαπώ και δεν μπορώ να με φανταστώ πλέον κάπως αλιώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω και δεν παραδέχομαι τα ''κακά'' μου σημεία..:bigsmile:
    Και τί δεν θα άλλαζα!!!! θα άλλαζα τον ωροσκόπο μου που είναι Καρκίνος , θα άλλαζα τον 7ο Οίκο μου που είναι στον Αιγόκερω θα άλλαζα thn όψη του Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα!!!! Επίσης το μεσουράνημα σε αντίθεση με τον Κρόνο!!! Πολλά ε?? τι λετε κι εσεις?

Όνομα:
    georgia

αααα μήν ξεχάσω και τον Δία που είναι στην Παρθένο ρε παιδια Ελεος!!!!

Όνομα:
    dnaki

Mε 'Ηλιο -Ερμή-Κρόνο στο 12ο,με ωροσκόπο Καρκίνο σε τετραγωνάρα ακριβείας με Ουρανό 4ου (δεν έχετε ιδέα τι τραβάει ένας Καρκίνος με Ουρανό στον 4ο:nuts ,άντε και με Πλούτωνα 3ου σε τετραγωνάρα επίσης ακριβείας με Ερμή....που να στα λέω...μήπως να άλλαζα ώρα γέννησης?κάτι είναι κι αυτό

Ααααααααααααα πουλάω και τη Λίλιθ μου στον 7ο..όσο όσο@
    What goes around comes around

Το 1ο που θα αλλαζα ειναι :
    Αφροδιτη σε οψη 135 μοιρες με Πλουτωνα και Ουρανό.Βιωνω απόλυτα βαθια την οποιαδηποτε σχέση, με ξαφνικές συνάψεις σχεσεων αλλα και πολύ ξαφνικούς χωρισμους.Δυστυχώς δεν εξωτερικευω τα θέλω μου σε μια σχεση και όταν πλέον με πνίξουν οι σκέψεις μου(που ό άλλος βέβαια δεν εχει ιδέα) τότε γινεται το ξεσπασμα που δεν εχει καλο αποτέλεσμα για μένα γιατι εχει όλα τα χαρακτηριστικά του Σκορπιου και του Ουρανού.
    Και μαζι με αυτο θα άλλαζα και τον Ερμή μου που ειναι σε τετραγωνο με Πλουτωνα,Ουρανο που ευθύνεται για την πολυ σε βαθος αναλυση που και παλι δεν αφήνω καποιον να καταλάβει και για τον εκρηκτικό λόγο που βγάζω καποιες φορές οταν "μαζέψω" πολλά...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by attartina View Post
    ......ερωτευμενο παιδι εγω γυριζω αναποδα ολη την γη θα μπορουσε να ηταν το τραγουδι μου .Ποσειδωνα αντιθεση Αφροδιτη στον 1-7!!!τοξοτης με διδυμο...
    και ναι περιμενω το πριγκιποπουλο που δεν ερχεται ποτε γιατι ολοι παραμενουν βατραχοι οσο και να τους φιλησεις:toung:. Και ναι θυσιαζομαι και ψαχνω ατομα για να γινω θυμα τους:embarrest..Και ναι προσκολλουμαι σε ατομα που με απορριπτουν...Και ναι εχω ερωτευτει ανθρωπους που ειναι μακρια και που δεν τους εχω γνωρισει...:blink: οπως λεει κι ο κ.Αρχος στο αρθρο του για τον Ποσειδωνα-Αφροδιτη...
    ....ομως ζω αυτο ΜΕ το θειο ΧΑΡΙΣΜΑ να ειμαι ανθρωπος που αγαπαει τον ερωτα...τον πλατωνικο ,τον ευαισθητο...τον ερωτα ΑΡΛΕΚΙΝ...τι κι αν φοραω ροζ γυαλια?
    σου ευχομαι να βγαλεις τα ροζ γυαλια σου
    και να αρχισεις καποια στιγμη να αγαπας περισσοτερο τον εαυτο σου
    και μετα τους αλλους
    να ερωτευτευεις και να σε ερωτευτουν
    να αγγιξεις και να σε αγγιξουν
    να αγαπησεις και να σε αγαπησουν.
    Μην βλεπεις να περναει αλλο η συναισθηματικη σου ζωη μεσα απο ενα παραθυρο
    ανοιξετο !!!!
    Γιατι θα περασουν τα χρονια σου και θα ειναι αργα
    οταν θα βγαλεις τα ροζ γυαλλια σου
    γιατι τα νιατα μια φορα ειναι
    αγαπημενο μελος

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    Δεσποινα /κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    «Προσοχή παρακαλώ, ο κύριος Κρόνος παρακαλείται να κάνει ένα βηματάκι αριστερά γιατί ενοχλεί τη Σελήνη που βρίσκεται απέναντί του. Ευχαριστώ.»
    Πέστο και στο δικό μου Κρόνο, γιατί κάνει ακριβώς το ίδιο. :bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Τον εχουμε και σε τετραγωνο με Αφροδίτη, ενδιαφέρεσαι? :embarrest

χαχαχαχαχα
    Από ότι βλέπω οι Κρονοκαμμένοι είναι αρκετοί....
    και εγώ είμαι..μη κοιτάτε που δε μιλάω....απλά κάνω πως δεν υπάρχει αυτός ο πλανήτης....τον εχω εξοβελίσει λέμε!!!

Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)