s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, ερωτική, παρακάτω, χάρτης, γυναίκας, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/female.gif, γάμο, συγκεκριμένης, χάρτη, γενέθλιο, γάμος, ποιες, ενδείξεις, μπορούσε, δώσει" /> [Βεδική] Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 62
    Όνομα:
    Βίκη

Re: Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη

Τώρα πρωτοβλέπω το χάρτη και έχω μία -άσχετη- απορία. Κάπου διάβασα ότι η Λίλιθ βρίσκεται πάντοτε στους οίκους από 5ο έως και 8ο.. Θυμάμαι λάθος, ε?
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
    Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
    με άγγελους και δαίμονες..

Κι η έκβασις αμφίρροπος..

yeap....
    λάθος θυμασαι...

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα Κυρια Τινα:bigsmile:
    ....Μα ουτε σε μια σκεψη δεν επεσα μεσα!!!:weird:
    Δεν πειραζει η προσπαθεια μετραει
    Σε επομενο κουιζ που θα βαλετε ελπιζω να τα παω καλυτερα.
    Φιλικα:bigsmile:

Quote Originally Posted by vikou View Post
    Τώρα πρωτοβλέπω το χάρτη και έχω μία -άσχετη- απορία. Κάπου διάβασα ότι η Λίλιθ βρίσκεται πάντοτε στους οίκους από 5ο έως και 8ο.. Θυμάμαι λάθος, ε?
    To vertex είναι αυτό...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σοφία

Η σελήνη στην παρθένο δείχνει άνθρωπο που επεξεργάζεται τα πάντα πριν πράξει, τα αναλύει, τα εκλογικεύει και τα ψειρίζει πολύ..στον 12ο την κάνει αρκετά κλειστή και δεκτική.. σε συνδυασμό και με τη σύνοδο ερμή πλούτωνα μάλλον για στρείδι μου κάνει..το οποίο όταν ανοίξει κρύβει δηλητήριο..
    Μάλλον ήταν ο τύπος γυναίκας που περιποιόταν πολύ τον άντρα της..συνήθως η θέση αυτή δείχνει γυναίκα που βάζει αρκετά στην άκρη τη ζωή της, κάνει πέρα τα θέλω της για αρκετό καιρό ή και για πάντα και μένει στο παρασκήνιο στο πλάϊ του συζύγου..νομίζω και η οικοθεσία το διογκώνει περισσότερο αυτό..
    Ίσως αυτό που τη βοηθούσε στην προκειμένη περίπτωση ήταν το τετράγωνο σελήνης ουρανού που παίζει να την έκανε να επαναστατεί αρκετές φορές και να προσπαθεί να βρει διέξοδο απο την εσωτερική ,πάνω απο όλα, καταπίεση που θα ένιωθε..γιατί μπορεί να είχε μητέρα και σύζυγο αρκετά καταπιεστικούς, αλλά μάλλον η ίδια βίωνε αυτή την καταπίεση ακόμη πιο έντονα λόγω σελήνης και άρη..

Απο την άλλη το συγκεκριμένο τετράγωνο παίζει να είναι και αυτό που να μην την άφηνε να βρει λιμάνι στον σύζυγό της..αίσθηση ανικανοποίητου φέρνει η όψη αυτή....και ειδικά στον 12ο μάλλον σαν να μην ήξερε και η ίδια αρκετές φορές τι ήθελε και αισθανόταν.

Επίσης το τετράγωνο ήλιου ποσειδώνα μάλλον την έκανε να έχει μια εξιδανικευμένη εικόνα του συντρόφου της και να ανέχεται καταστάσεις πιο εύκολα...αλλά μπορεί με την πάροδο των ετών να διαλύθηκε το συννεφάκι και να έψαξε να βρει απο αλλού χαρά και ικανοποίηση στη ζωή της, ίσως μέσω των παιδιών της (να έδωσε όλη της την προσοχή και φροντίδα εκεί..νομίζω και η σελήνη και η αφροδίτη στον λέοντα το υποδηλώνουν.) και μέσα απο τα ταξίδια που προανέφερες Τίνα..καθώς της το επέτρεπε και η οικονομική κατάσταση μάλλον όπως προείπες..
    Δεν ξέρω αν εργαζόταν...αλλά αν το έκανε μάλλον αυτό θα τη βοήθουσε να νιώθει πολύ καλύτερα και θα ήταν μια καλή διέξοδος όλων των παραπάνω.

Επίσης ο ¶ρης στον 12ο μάλλον την έκανε να σιωπαίνει και να μαζεύει να μαζεύει..
    Λάθος σωστά ? εσύ θα μας πεις!
    ναμένω να δω αν κινήθηκα σωστά ή όχι!:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

γιασασ πιστευω κατι να βρω.......
    αρησ-παρθενοσ....εχει τιν αναγκι να εχει διπλατισ ανθροπουσ.
    πολιασχολι.τελιομανισ με νεβρα και ανχοσ που μπορι να υποφερει απο εντερικα προβληματα.
    σιγουρα πεζει μεγαλο ρολο η καθαριοτιτα .
    εχει πολα σινεσθιματα που δεν τα εκδιλονι εφκολα.εχει καποια τασι προσ τιν μεταφισικη.
    ΑΚΜΙ 7 ου οικου στον κριο............γαμοσ σε μικρι ιλικια ...αλλα πιστεβο οτι ο αντρατισ διλ..στρατιοτικοσ αστινομικοσ η ασχολιτε με τα μεταλα.
    γαμοσ με δοκιμασιεσ ,μιχια,τριγιρο στο γαμο μιστικοπαθια και κριφεσ καταστασισ.
    5 οσ οικοσ υδροχοο ---ελεφθερια στον ερωτα μαγνιτισμοσ σε φιλικεσ σχεσησ ,παντοσ εχει περπετια η ζωη τισ...
    τα πεδια εποφελουντα απο τιν δουλια τισ και εχει αγονιστι αρκετα αλλα εχει κανι καποια λαθι στισ εροτικεσ τισ επιλογεσ ...μαριααααααααα εφχαριστο δεν ξερο αν ειναι σοστα αυτα μονο μπορο να ερμινεφσο αποσα ξερο..

Όνομα:
    Τίνα

Λίνα μου, αρνούμαι να δεχτώ την ηττοπάθεια και μάλιστα από κάποιους που κατέχουν τις βασικές γνώσεις της Αστρολογίας. Δεν θα τα πας καλύτερα στο επόμενο κουίζ αλλά σε αυτό, γιατί περιμένω την 2η προσπάθεια σου.

Σοφία μου διαπιστώνω πως μετά το προηγούμενο κουίζ .... διάβασες αρκετά.:toung:

Πράγματι η γυναίκα αυτή όλη της την ενέργεια την κατανάλωσε στην περιποιήση του σπιτιού και του συζύγου της και πάντα βρισκόταν στο παρασκήνιο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό λειτούργησε αρκετά επιβοηθητικά στην περίπτωση της μητέρας αλλά και του συζύγου μιας και αυτό ήταν ο λόγος που τελικά αντέδρασε σε εκείνα τα οποία της επέβαλλαν. Ήταν ανικανοποιήτη όχι γιατί δεν ήξερε τι αισθανόταν, εκείνη γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε ( Αφροδίτη στον Λέοντα, σε σταθερό ζώδιο σε σύνοδο με Πλούτωνα, την απόλυτη ταύτιση έψαχνε).

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αλλά και ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο της δίνει την τάση να εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις και ευτυχώς για εκείνη το συννεφάκι του γάμου φρόντισε ο σύζυγος να της διαλύσει από τον 1ο κιόλας χρόνο. Επίσης σωστό , αυτό που είπες για την ικανοποιήση που πήρε από τα παιδιά και από τα ταξίδια με τους φίλους όχι γιατί αυτό επεδίωκε αλλά γιατί αυτήν την διέξοδο είχε μόνο.
    Αρκετά εσωστρεφής, σκέτο στρείδι, με ευαισθησία στο στομάχι εξαιτίας κυρίως της ψυχολογικής της κατάστασης. Μπράβο Σοφία μου, αν ξαναδείς τον χάρτη είμαι σίγουρη πως θα βρεις και άλλα σημαντικά πράγματα για τον γάμο της.

Mariariα μου, ο ¶ρης στην Παρθένο δεν είναι εκείνος ο οποίος την κάνει εξαρτημένη με τους άλλους, αντίθετα της φέρνει απομόνωση. Διάβασε τα παραπάνω ποστ, έχουμε μιλήσει για το επάγγελμα του συζύγου και για άλλα εξίσου σημαντικά που αφορούν την ζωή τους. Για τον Ουρανό σωστα είναι αυτά που αναφέρεις αλλά στην συγκεκριμένη γυναίκα λειτούργησαν διαφορετικά. Πίστεψε με καθόλου περιπέτεια δεν είχε η ζωή της ενώ η ίδια δεν εργάστηκε ποτέ παρά μόνο μέσα στο σπίτι κάνοντας το να λάμπει από την φασίνα.

Εξακολουθεί και σας ζορίζει ο συγκεκριμένος χάρτης. Για μελετήστε καλύτερα γιατί τα βασικά του γάμου δεν μου τα έχετε πει. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε σας είχα προειδοποιήσει, ότι το επόμενο κουίζ θα είναι δυσκολοτέρο.

εφχαριστο για τιν απαντισι τινααααααααααααα φιλια..

Όνομα:
    Σοφία

Καθόλου δεν διάβασα αλλά λέεμε τώρα..με φάγανε δουλειά και στράτες..αλλά δεν μετανιώνω..:toung:

πάντως την εργασία την είδα στο σπίτι νομίζω καθώς 10ος στον Καρκίνο, κυβερνήτης σελήνη στην παρθένο..υπηρεσία.., σαν να ένιωθε ότι το σωστό μέρος εργασίας για κεινη είναι το σπίτι και η οικογένεια..
    Θα ξανακοιτάξω όσο προλαβαίνω..:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όταν παίζεις με τα κουμπάκια αντιγραφή/αποκοπή αυτά παθαίνεις!!! Θα σου εξηγήσω Τίνα μου (συγνώμη αλλά μου βγήκε ο ενικος!) ...το ασύμβατο του πράγματος πήγαινε στην οικοθεσία της Αφροδίτης (11ος) σε σχέση με τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα που οσο να ναι δηλώνει πιο κτητική φύση..
    Το τετράγωνο είναι άσχετο και σχηματίζεται (αν και όχι ακριβείας) μεταξύ των κυβερνητών του 7ου (¶ρης) και του 5ου (Ουρανός) οίκου, είχα διαβάσει από το site, ότι δυσκολεύει τις σχέσεις κάπως...
    Στο μεταξύ έχω ανατριχιάσει! Διότι, μόλις έκανα την πρώτη μου επίσημη προσπάθεια ερμηνείας! Και επίσης...έχω κ εγώ Ήλιο στο δεκατο....σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα..( σύζυγο δεν έχω ακόμα, όταν τον βρω θα το κάνω κουιζ! Πάντως ο πατέρας μου, ε, ήταν λίγο εξουσιαστικός το λες!) ....και κάπως ένιωσα!!
    Α! Καλά αυτό δεν το είχα δει! Έχει ΚΑΙ η γυναίκα αυτή σελήνη στην Παρθένο??? Συμφωνώ με την .....κρασάκι, στρείδια και αναλυτικές σε βαθμό κακουργήματος!..! Αυτό πάλι με το ''στη σκια του συζύγου'' δε μου αρέσει, πάλι ταυτίστηκα!!

Τα υπόλοιπα βασικά του γάμου, δηλαδή?? Συνθήκες? Σχέση με σύντροφο?
    Αναμένω και τα υπόλοιπα κουιζ!!

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)