- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 48
Thread: Και εγένετο... φάρμα
-
21-02-2010, 09:41 PM #31
Re: Και εγένετο... φάρμα
Παρακαλώ....... ειρήνη υμίν......
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
21-02-2010, 09:54 PM #32
Οι εξελιγμένες ψυχές δεν έχουν πρόβλημα με το ίντερνετ, όσο τουλάχιστον έχουν οι κατώτερες ενσαρκώσεις. :toung: Όπως και με όλα τα πράγματα φυσικά. Το θέμα είναι τι κάνεις με το "μαχαίρι" που κρατάς στα χέρια σου και όχι το "μαχαίρι" αυτό καθαυτό. Αν θα το χρησιμοποιήσεις για να κόψεις σαλάτα, ή αν θα κόψεις κανέναν λαιμό, ή αν θα σκαλίσεις περίτεχνα ένα κούτσουρο, δεν αλλάζει τη φύση του μαχαιριού που παραμένει η ίδια. Αλλάζει η χρήση του όμως, όπως και τα αποτελέσματα ανάλογα με την επιλογή της χρήσης.
Είναι γεγονός βέβαια ότι διαμορφώνει η χρήση του διαδικτύου νέες συνθήκες, πρωτόγνωρες, με ασαφή τα μελλοντικά χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι όμως ότι αντίστοιχα θα πρέπει να ήταν τα πράγματα στην περίπτωση που κάποιος σκέφτηκε (ή παρατήρησε) ότι ένα οξύ όργανο (και όχι αμβλύ) έκοβε πιο εύκολα τη σάρκα του οποιουδήποτε "εχθρού" (είτε αυτός ήταν θήραμα προς βρώση είτε ...αντίπαλος από άλλη φυλή), με αποτέλεσμα να επινοηθεί το ...μαχαίρι που λέγαμε. :bigsmile:
Βοήθειά μας....Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-02-2010, 10:12 PM #33
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
22-02-2010, 01:30 AM #34
[QUOTE=ScP;97742]Αν υπήρχε μυαλό στο κεφάλι και ξέραμε πώς να διαχειριστούμε τη ζωή μας δεν θα επιτρέπαμε ούτε την αδικία ούτε το κακό. Με την ψήφο μας όμως και μόνο δείχνουμε εάν έχουμε μυαλό :toung:
Συμφωνώ απόλυτα. Σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση.
-
22-02-2010, 01:42 AM #35
-
22-02-2010, 01:44 AM #36
Καλησπερα και απο μενα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα:bigsmile:
Αυτο που εχω καταλαβει (μετα λυπης μου) ειναι πως οι ανθρωποι πλεον φοβουντε,φοβουντε να αισθανθουν,φοβουντε να δεσμευτουν,φοβουντε να κοιταξουν καταματα,φοβουντε να παραδεχτουν...φοβουντε,φοβο υντε,φοβουντε...
Ολοι κοιτανε την παρτη τους...Μετα απο μενα εγω!!!Οχι πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις αλοιμονο (αλλα αντε ψαξε να βρεις την εξαιρεση)...
Ας μου πουν τουλαχιστον που ακριβος βρισκεται αυτο το κουμπακι στο σωμα μου να το πατησω και'γω να μην αισθανομαι (να υπαρχει τουλαχιστον συμφωνια σε αυτο).
Δεν αντιλεω πως δεν υπαρχουν πλεονεκτηματα απο του υπολογιστες...αλλα να μην γινουμε εμεις οι ιδιοι υπολογιστες...
Φιλικα:bigsmile:
-
22-02-2010, 01:48 AM #37
Καλησπερα και απο μενα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα:bigsmile:
Αυτο που εχω καταλαβει (μετα λυπης μου) ειναι πως οι ανθρωποι πλεον φοβουντε,φοβουντε να αισθανθουν,φοβουντε να δεσμευτουν,φοβουντε να κοιταξουν καταματα,φοβουντε να παραδεχτουν...φοβουντε,φοβο υντε,φοβουντε...
Λες και αμα αισθανθουνε η δεσμευτουνε θα τους παρει κανεις το κεφαλι (οχι καλε/η μου δεν ειμαι ο χαρος)!!!:blink:
Ολοι κοιτανε την παρτη τους...Μετα απο μενα εγω!!!Οχι πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις αλοιμονο (αλλα αντε ψαξε να βρεις την εξαιρεση)...
Ας μου πουν τουλαχιστον που ακριβος βρισκεται αυτο το κουμπακι στο σωμα μου να το πατησω και'γω να μην αισθανομαι (να υπαρχει τουλαχιστον συμφωνια σε αυτο).
Δεν αντιλεω πως δεν υπαρχουν πλεονεκτηματα απο του υπολογιστες...αλλα να μην γινουμε εμεις οι ιδιοι υπολογιστες...
Φιλικα:bigsmile:
-
22-02-2010, 01:49 AM #38
Πριν λίγο διάβαζα πως από έρευνες που εχουν γίνει ασχολούμαστε κατά μέσο όρο 7 ώρες μηνιαίως με το facebook. Και μην βιαστεί κάποιος να πει πως αυτό είναι λίγο... ειναι παρα πολύ όταν ο χρόνος μας είναι μετρημένος σε λεπτά καθε μέρα, όταν τρέχουμε από τη δουλεια στην οικογένεια, στο σπίτι κλπ!
Κλεινόμαστε στον εαυτό μας έτσι. Δεν φοβόμαστε μη μας κρίνει καποιος για τις επιλογές μας. Ετσι όμως χάνουμε επαφη με τους πραγματικούς ανθρώπους και χωρίς να το καταλαβουμε τα ψυχολογικά προβλήματα διογκώνονται. Γινόμαστε εσωστρεφης, απαισιόδοξοι, μελαγχολικοί... κάποιοι εγκλωβίζονται στην κατάθλιψη. Όταν λοιπόν χρειαστεί να επανέλθουμε στον αληθινό κόσμο και να λύσουμε τυχόν προβλήματα, όλα φαντάζουν βουνό, αδύνατα και πνιγόμαστε στην απόγνωση....
-
22-02-2010, 08:51 AM #39
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
22-02-2010, 11:40 AM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.