s
Η Τίνα απαντά, είναι, στον, ζώδιο, ταύρο, δηλαδη, οίκο, πέφτουν, πόσο, επαγγελμα, καριέρα, αυτό, μέσουράνημα, αρνητικό, μπορει, κυβερνήτης, κάνει, γειά, ταυρο, 10ος, οίκος, γενν, λέων, μεσουράνημα, τετράγωνο, αφροδίτη, γεννέθλια, ωροσκοπιό" /> μεσουράνημα και 10ος οίκος στον ταυρο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

μεσουράνημα και 10ος οίκος στον ταυρο

γειά σας,
    έχω δει ότι στο γενν. ωροσκοπιό μου η γεννέθλια αφροδίτη μου που είναι στον λέων κάνει τετράγωνο με το μέσουράνημα μου και τον 10ο οίκο μου που πέφτουν στο ταύρο δηλαδη στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης...πόσο αρνητικό μπορει να είναι αυτό για το επαγγελμα και την καριέρα μου?

Όνομα:
    Τίνα

Re: μεσουράνημα και 10ος οίκος στον ταυρο

Γεια σου thanasi.

Δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα αρνητικό για την καριέρα σου γιατί η Αφροδίτη δεν είναι πλανήτης με αρνητική επιρροή, μαζί με τον Δία θεωρούνται οι ευεργέτες του ζωδιακού. Τα αρνητικά που μπορεί να βγάλει η Αφροδίτη είναι μια ροπή προς τις απολαύσεις τις ζωής, νωθρότητα και οκνηρία ενώ εύκολα μπορεί να κάνει το άτομο να δείχνει επιφανειακό. Σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα πιθανόν να έχεις περισσότερες απαιτήσεις σε σχέση με αυτά που εσύ δίνεις ενώ θα πρέπει να αποφύγεις την ματαιοδοξία και τον εγωισμό που ο δίνει ο Λέοντας. Πιθανόν να σε θεωρούν φιλάρεσκη η σνομπ λόγω του ότι σχεδόν πάντα θα έχεις ακριβά γούστα. Θα μπορούσες πάντως να ασχοληθείς με επαγγέλματα που σχετίζονται με τον Ταύρο όπως για παράδειγμα, τα οικονομικά κτλ. η επαγγέλματα του Λέοντα όπως είναι η ηθοποιεία, η διδασκαλεία κτλ. Επειδή η όψη είναι τετράγωνο να ξέρεις πως την ενέργεια του μπορείς να την χειριστείς αν καταβάλεις την κατάλληλη προσπάθεια.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι γενικά τα τετράγωνα ή οι αντιθέσεις που μπορεί να κάνει η Αφροδίτη σε ένα γενεθ. ωροσκόπιο δε είναι τόσο δύσκολές όψεις μιας και είναι πλανήτης-ευεργέτης?

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by thanasi View Post
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Να υποθέσω ότι γενικά τα τετράγωνα ή οι αντιθέσεις που μπορεί να κάνει η Αφροδίτη σε ένα γενεθ. ωροσκόπιο δε είναι τόσο δύσκολές όψεις μιας και είναι πλανήτης-ευεργέτης?

Σε καμμία περίπτωση μην υποθέσεις κάτι τέτοιο.

Δεν θεωρούνται τόσο δύσκολες οι επιρροές όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε αρνητική όψη με τον Ωροσκόπο την Σελήνη, και τον Δία. Όμως με τους υπόλοιπους πλανήτες θεωρούνται αρκετά δύσκολες οι επιρροές των τετραγώνων και των αντιθέσεων σε σχέση με τα αισθηματικά, τα οικονομικά και ότι άλλο κυβερνά η Αφροδίτη μέσα σε ένα χάρτη.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)