s
Η Τίνα απαντά, στον, μήπως, εξωτερικό, βάση, ενδεχόμενο, αυτή, βρίσκεται, κρόνος, πολύ, εκεί, είναι, μόνο, εργαστώ, ορίζοντα, μεγάλης, σημασίας, οικονομικό, αδιεξοδο, ώστε, μένα, υπάρχει, διαβάσετε, ημερομηνία, κατεβατό, ορίστηκε, κόπο, μπείτε, άλλο, ενθαρρυντικό, τίποτα, καλοκαίρι, γάμου, τελευταίων, δώσω, έχει, καθυστέρηση, κάνει, διέλευση, ηλιακό, τελείως, πάλι, λάθος, όπου, γεγονός, επαγγελματικά, δεύτερο, ευχαριστώ, θερμά, χρόνων" /> Εργασία στο εξωτερικό;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    Ρανια

Εργασία στο εξωτερικό;

Καταρχήν να σας συγχαρώ για το έργο σας και να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που μας προσφέρετε πάνω σ' ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αντικείμενο.
    Παρόλο που δε συμμετέχω ενεργά στην κοινότητά σας, πήρα το θάρρος να σας ρωτήσω για το ενδεχόμενο έναρξης εργασίας μου στο εξωτερικό (δίπλα στα σύνορα με Ελλάδα και πολύ κοντά στον τόπο διαμονής μου).
    Ο διελαύνων Δίας απ τον 7ο τριγωνισε κατά σειρά τους πλανήτες μου ¨Αρη, Αφροδίτη, Ουρανό, ¨Ηλιο και Ερμή που βρίσκονται στις τελευταίες μοίρες του ζυγού και τις πρώτες του σκορπιού αντιστοιχα στο τέλος του 3ου μου. Επίσης αυτές τις μέρες βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Δία μου.
    Πέρα απ το-πολύ σημαντικό- γεγονός ότι ορίστηκε η ημερομηνία γάμου μου για το καλοκαίρι, τίποτα άλλο ενθαρρυντικό δεν υπάρχει στον ορίζοντα...
    Το ενδεχόμενο να εργαστώ εκεί είναι πολύ μεγάλης σημασίας για μένα, ώστε να βγω απ το οικονομικό αδιεξοδο των τελευταίων 2 χρόνων (Κρόνος στο δεύτερο
    Μήπως ευθύνεται ο ανάδρομος ¨Αρης στο 12ο μου για αυτή την καθυστέρηση;
    Μήπως να δώσω βάση στο ηλιακό μου, όπου ο Κρόνος βρίσκεται πάλι στον 12ο;
    ¨Η μήπως τα ψαχνω σε τελείως λάθος βάση και αυτή η διέλευση του Δία δεν έχει να κάνει με τα επαγγελματικά μου και το εξωτερικό (βλέπω αυτά που θέλω να δω);:embarrest

Σας ευχαριστώ θερμά (και μόνο που θα μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το κατεβατό)!

Όνομα:
    Τίνα

Re: Εργασία στο εξωτερικό;

Καλησπέρα Ράνια μου!

Αφού σε συγχαρώ για τον επικείμενο γάμο σου να σου πω, πως πολύ καλά έκανες και πήρες το θάρρος να θέσεις την απορία σου.
    Γράφεις πως «τίποτα ενθαρρυντικό δεν υπάρχει στον ορίζοντα». Αντιθέτα από εσένα, έχω άλλη άποψη, πιστεύω πως όσα στοιχεία παραθέτεις είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Η διέλευση του Δία από την πολυαστρία σου ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τον γάμο και τις συνεργασίες και την επέκταση γενικότερα σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Επίσης, είναι αρκετά ευνοϊκός για κοντινές μετακινήσεις (3ος) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεν ξέρω με τι θέλεις να ασχοληθείς όμως να σου πω, πως οτιδήποτε σχετίζεται με το εμπόριο, με μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς η την διδασκαλεία ευνοείται αυτή την περίοδο. Η διέλευση του Δία επάνω στον γενέθλιο Δία είναι μια πολύ σημαντική διέλευση που συμβαίνει κάθε 11 με 12 χρόνια περίπου και σου δίνει την δυνατότητα να εξελιχθείς
    μέσα από ένα νέο τρόπο ζωής και φιλοσοφίας γενικότερα.

Ευνοεί τα επαγγελματικά σου, υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς και τις νομικές διαδικασίες. Ο ανάδρομος ¶ρης φέρνει κάποιες καθυστερήσεις όμως μέσα στον μήνα Μάρτιο ορθοδρομεί και στην πορεία θα μπει στον 1ο γενέθλιο οίκο. Εκείνη την περίοδο θα έχεις τόση ενέργεια και μαχητικότητα που δεν μπορεί παρά να έχεις επιτυχίες αρκεί οι ενέργειες σου να μην είναι υπερβολικά τολμηρές η παρορμητικές. Επειδή όμως ρωτάς συγκεκριμένα για εργασία θα σου πρότεινα να εξετάσεις τον 6ο και τον 10ο (ακμές, κυβερνήτες κτλ) για περισσότερες διευκρινήσεις.

Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και η ώρα η καλή!

Όνομα:
    Ρανια

Κα Ζαχαριάδου ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και την άμεση απάντηση!

Οι κυβερνήτες του 6ου και 10ου είναι ο Κρόνος και η Αφροδίτη αντίστοιχα.
    Ο διελαύνων Κρόνος μέχρι 15 Φλεβάρη κάνει γωνία 150 μοιρών με το μεσουράνημά μου.
    Ο δε Δίας, παρέλειψα να αναφέρω, εξαγωνίζει αυτή τη στιγμή το MC μου.
    Και τέλος ο διελαύνων Πλούτωνας απ τον 5ο τριγωνίζει πάλι το MC.

Η δουλειά αυτή έχει να κάνει με νέες τεχνολογίες, μπορώ να πω με μέσα επικοινωνίας και αφορά και στη διδασκαλία αυτών από μέρους μου.

Απλά καθυστερεί να ανοίξει η εταιρία και, αν έχω κάποιο ευχάριστο νέο, αυτό θα γίνει από Μάρτιο και μετά...

Αχ βρε ¨Αρη τι μου κάνεις!:bigsmile:

Να είστε καλά!

Όνομα:
    Τίνα

Γεια σου Ράνια μου.

Δεν είναι ο ¶ρης που σε ταλαιπωρεί τόσο όσο ο Κρόνος που σχηματίζει όψη χιαστί με το Μεσουράνημα σου και σε "υποχρεώνει" να υποστείς μια κατάσταση η οποία αυτή την στιγμή τουλάχιστον δεν είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις. Η χιαστί ακριβώς αυτό δηλώνει, διλλήματα και αναγκαστικές προσαρμογές. Σου προκαλεί άγχος γιατί σαφέστατα σχετίζεται με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, ωστόσο εμμένω στην αρχική μου άποψη. Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σου. Οι ενδείξεις τουλάχιστον αυτό λένε.

Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.

Όνομα:
    Ρανια

Πολύ χαίρομαι κα Ζαχαριάδου που εμμένετε στην αρχική σας άποψη!

Εύχομαι και σ' εσάς τα καλύτερα!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)