s
Εύρεση Ωροσκόπου όταν δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 51

Re: Εύρεση Ωροσκόπου όταν δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα

26 11 1984

πως θα μαθω ποιο ειναι το ωροσκοποιο μου?

Quote Originally Posted by RITAKI View Post
    Να ρωτησω κατι?Κ εγω θελω να βρω την ωρα γεννησης μου.Ληξιαρχικη πραξη γεννησης να ζητησω,ε?Ξερετε που ειναι το ληξιαρχειο?
    Μπορείς να πας στα ΚΕΠ της περιοχής σου και να ζητήσεις ληξιαρχική πράξη γέννησης από εκεί. Θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα!

Όνομα:
    roula

η ωρα που γεννηθηκα ειναι μεταξυ 12.00 με 13.00. στις 12.00 με 12.30 περιπου μου βγαινει ο ωροσκοπος σκορπιος και μετα τις 12.30 μου βγαινει ο ωροσκοπος ειναι τοξοτης. πως μπορω να καταλαβω τι ωροσκοπο εχω ??? οταν ειμαι πανω στην αλλαγη ? το ψαχνω εδω και καιρο...αλλα ακρη δεν εχω βρει...μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?
    «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος

«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης

http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm

Quote Originally Posted by roulachania View Post
    η ωρα που γεννηθηκα ειναι μεταξυ 12.00 με 13.00. στις 12.00 με 12.30 περιπου μου βγαινει ο ωροσκοπος σκορπιος και μετα τις 12.30 μου βγαινει ο ωροσκοπος ειναι τοξοτης. πως μπορω να καταλαβω τι ωροσκοπο εχω ??? οταν ειμαι πανω στην αλλαγη ? το ψαχνω εδω και καιρο...αλλα ακρη δεν εχω βρει...μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?
    Αν διαβάσεις τα ποστ αυτού του θέματος, θα δεις ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να "διορθώσεις" το ωροσκόπιό σου. Οι εφαρμογές του site πλέον παρέχουν πολλές διευκολύνσεις και για κάτι τέτοιο. Θα σου πρότεινα όμως μια επαφή με κάποιον σοβαρό επαγγελματία αστρολόγο της αρεσκείας σου, καθώς είναι αρκετά σύνθετες οι μέθοδοι για κάτι τέτοιο και προϋποθέτουν καλή αστρολογική γνώση και εξοικείωση :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Στέλλα

Quote Originally Posted by roulachania View Post
    Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα κι εγώ...
    Μια μέρα πήγα στο μαιευτήριο που γεννήθηκα, έκανα μια αίτηση για να μάθω την ακριβή ώρα της γέννησής μου και την άλλη βδομάδα την είχα εγγράφως...

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Εύρεση Ωροσκόπου όταν δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα

Καλησπερα σε ολους!!!!

Θα ηθελα να ρωτησω οταν η ωρα γεννησεις ειναι αγνωστη υπαρχει τροπος να βρουμε τον κατα προσεγγηση οροσκοπο και αν ναι ποιος ειναι ο τροπος αυτος?

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    Καλησπερα σε ολους!!!!

Θα ηθελα να ρωτησω οταν η ωρα γεννησεις ειναι αγνωστη υπαρχει τροπος να βρουμε τον κατα προσεγγηση οροσκοπο και αν ναι ποιος ειναι ο τροπος αυτος?
    Αστρολογία για όλους - View Single Post - Εύρεση Ωροσκόπου όταν δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα :bigsmile:
    (αν και έχω την εντύπωση ότι μας απαξιώνεις)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Λαθος εντυπωση εχεις. Ευχαριστω πολυ.

Έχω κι εγώ πρόβλημα με τον ωροσκόπο μου. Είμαι ιχθύς και ο ωροσκόπος μου είναι στο μεταίχμιο διδύμου και καρκίνου. Επίσης και στις δυο περιπτώσεις έχω κρόνο στον καρκινο στον πρώτο οίκο. Πήρα ληξιαρχική πράξη γέννησης και ο ωροσκόπος ,μου βγαίνει στις 3 μοιρες του καρκίνου. Όσο με ξέρω και με ξέρουν, δεν πρέπει να έχω ωροσκόπο καρκίνο΄... Η δήλωση στο ληξιαρχείο έγινε από τον πατέρα μου δυο μέρες μετά, υπάρχει περίπτωση να μπήκε χονδρικά η ώρα γέννησης (12μμ) και να έχω γεννηθεί 15-20 λεπτά νωρίτερα? Είμαι γεννημένη το 1975 και ο πατέρας μου μου έλεγε ότι γεννήθηκα 11.30...Ποια η άποψη σας?
    Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Quote Originally Posted by GLIKIA View Post
    Έχω κι εγώ πρόβλημα με τον ωροσκόπο μου. Είμαι ιχθύς και ο ωροσκόπος μου είναι στο μεταίχμιο διδύμου και καρκίνου. Επίσης και στις δυο περιπτώσεις έχω κρόνο στον καρκινο στον πρώτο οίκο. Πήρα ληξιαρχική πράξη γέννησης και ο ωροσκόπος ,μου βγαίνει στις 3 μοιρες του καρκίνου. Όσο με ξέρω και με ξέρουν, δεν πρέπει να έχω ωροσκόπο καρκίνο΄... Η δήλωση στο ληξιαρχείο έγινε από τον πατέρα μου δυο μέρες μετά, υπάρχει περίπτωση να μπήκε χονδρικά η ώρα γέννησης (12μμ) και να έχω γεννηθεί 15-20 λεπτά νωρίτερα? Είμαι γεννημένη το 1975 και ο πατέρας μου μου έλεγε ότι γεννήθηκα 11.30...Ποια η άποψη σας?
    Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
    Πιο πιθανό είναι να θυμάται καλύτερα ο πατέρας σου (που ενδεχομένως ήταν με το μάτι στην ώρα, για ευνόητους λόγους :toung: ) παρά η μητέρα σου (που ενδεχομένως είχε άλλα να σκεφτεί εκείνη την ώρα :toung: ).
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)