Αγαπητά μας μέλη,

Η ενότητα αυτή δημιουργήθηκε εδώ και αρκετό καιρό, με σκοπό την προαγωγή και τη διεύρυνση της αστρολογικής γνώσης, κυρίως για μέλη που διαθέτουν κάποιες βασικές γνώσεις αστρολογίας αλλά και για όσα μέλη μας επιθυμούν να μάθουν περισσότερα μέσα από την εξάσκηση και ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών μεταξύ τους. Οι αστρολόγοι του myHoroscope βοηθούν ή/και κατευθύνουν αυτή την προσπάθεια.

Η κοινότητά μας, έχει σκοπό την ανταλλαγή αστρολογικής γνώσης και πληροφοριών και όχι την παροχή προσωπικών αστρολογικών συμβουλών στα μέλη της. ΓιΆ αυτό ακριβώς εξατομικευμένα αιτήματα για παροχή συμβουλών ή προβλέψεων, ανάλυση χαρτών, συναστριών, κλπ, (π.χ. είμαι γεννημένη την .... και εκείνος την .... πείτε μου αν ταιριάζουμε, ή πείτε μου αν θα κάνω σχέση, βρω δουλειά κλπ) δεν συνάδουν με τους σκοπούς της κοινότητάς μας και θα διαγράφονται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Το MyHoroscope, σε κάθε περίπτωση, δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απαντήσεις και τα σχόλια επί των θεμάτων, τα οποία αντικατοπτρίζουν την προσωπική γνώμη κάθε μέλους ή αστρολόγου. Όταν μάλιστα, τέτοιες προσωπικές ερωτήσεις αφορούν ευαίσθητα θέματα όπως αυτό της υγείας, σας ενημερώνουμε ότι για τη δική σας ασφάλεια θα διαγράφονται από τη διαχείριση χωρίς άλλη προειδοποίηση.


Για τη δική σας διευκόλυνση λειτουργούν τα παρακάτω επαγγελματικά αστρολογικά προγράμματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να λύσετε ΑΜΕΣΑ και απλά πολλές από τις απορίες σας:

Υπολογισμός ωροσκοπίων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Περιλαμβάνει ενδεικτικά:
  • Γενέθλιο χάρτη
  • Γενέθλιο χάρτη με υπολογισμό του ανατολικού σημείου (East Point / Equal Ascendant)
  • Γενέθλιο χάρτη που συγκρίνει Αστρικό και Τροπικό Ζωδιακό
  • Γενέθλιο χάρτη μεσοδιαστημάτων
  • Γενέθλιο χάρτη με δωρεάν γραπτή ανάλυση


¶λλα πολύ χρήσιμα αστρολογικά εργαλεία

Σας προτείνουμε επίσης την ανάγνωση του συγκεκριμένου θέματος που σχετίζεται με βασικά αστρολογικά άρθρα, τα οποία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στα πρώτα σας βήματα:

Όλα τα forums με τις Θεματικές τους Ενότητες μπορείτε να τα δείτε με έναν εύκολο τρόπο. Πατήστε τον τίτλο της Ενότητας και θα δείτε τα περιεχόμενα όλων των άρθρων.


Παρακαλούμε θυμηθείτε:
• Η γλώσσα που γράφουμε είναι η Ελληνική. Και οι χαρακτήρες πεζοί και ΟΧΙ κεφαλαίοι. Kείμενα γραμμένα με greeklish - αν δεν συντρέχουν ειδικοί λόγοι- δυσνόητα ή με κεφαλαία γράμματα, δεν βρίσκουν ανταπόκριση από την κοινότητά μας γιΆ αυτό καλό είναι να αποφεύγονται.
• Οι τίτλοι των θεμάτων σας παρακαλούμε να είναι κατανοητοί και προσδιοριστικοί του αστρολογικού θέματος που θίγετε, (π.χ. Διελαύνων Κρόνος στον 5ο οίκο μου, ή Σελήνη στον Ταύρο σε γενέθλιο) για τη διευκόλυνση όλων μας στην αναζήτησή του και την ανταλλαγή γνώσης.


Το παραπάνω κείμενο ισχύει από 26/1/2010.
Για αλλαγές που θα γίνονται θα ενημερώνεστε σε αυτό το θέμα.