s
Ανάδρομος ¶ρης σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη ... και Πανσέληνος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Ανάδρομος ¶ρης σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη ... και Πανσέληνος

Καλησπέρα!
    Αυτές τις μέρες θα έχουμε Πανσέληνο στον Λέοντα σε σύνοδο με τον ανάδρομο ¶ρη, περίπου στις 9 μοίρες. Παρατήρησα στον χάρτη μου ότι κάνει σύνοδο με τον ¶ρη μου στον 5ο οίκο μου (που κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο -Κριός- μου και τον Ουρανό μου) ακριβείας το Σάββατο. Τι θα μπορούσα να περιμένω με όλες αυτές τις συνόδους; την προηγούμενη φορά που απλά πέρασε ο ¶ρης, ορθόδρομος όμως, υπήρχαν γεγονότα όχι απαραίτητα με θετική έκβαση... τώρα που είναι ανάδρομος θα είναι τα πράγματα πολύ χάλια;
    ...Ευχαριστώ πολύ!

Re: Ανάδρομος ¶ρης σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη ... και Πανσέληνος

Όταν ειναι αναδρομος δεν δημιουργεί αρνητικά γεγονότα, απλά προκαλεί καθυστερήσεις σε διάφορα πλάνα μας :embarrest

Όνομα:
    Τίνα

Re: Ανάδρομος ¶ρης σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη ... και Πανσέληνος

Καλησπέρα! Πέρα από τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που πολύ σωστά είπε η Αγγελική, συνήθως μια πανσέληνος προκαλεί εσωτερικές αναστατώσεις η κάποια προβληματα που σχετίζονται με την μητέρα η κάποια άλλη γυναίκα. Σε 5ο οίκο θα μπορούσαμε να πούμε πως μια γυναίκα μπλοκάρει κάποιες από τις ενεργειες σου, δημιουργώντας τεταμένες καταστάσεις σε εσένα και τον ερωτικό σου σύντροφο η σε σχέση με τα παιδιά σου (αν φυσικά έχεις) Το βασικότερο όμως είναι, πως ενώ, θα νιώθεις το αίμα σου να βράζει πιθανόν να δυσκολευτείς να εξωτερικεύσεις όλα όσα νιώθεις. Αν το καταφέρεις, ενδέχεται να μπλεχτείς σε διαμάχες με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις, στην πορεία όμως, το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις και να θέλεις να πάρεις πίσω όλα όσα είπες η έκανες.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)