s
Ερμής - Απορία - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30
  1. Re: Ερμής - Απορία

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου
    Δεν μπορεί να "στεφθεί" κυβερνήτης, αν δεν είναι πλανήτης κι αστρονομικά, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν είναι.
    Κατατάχθηκε όμως σαν ο μικρότερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος από την ΙΑΜ (International Astronomic Union), τον Αύγουστο του 1978.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Ερμής - Απορία

Αγαπητό μέλος

Σ' αυτό που λέτε, ίσως έχετε κάποια άλλη πληροφόρηση από την δική μου.

Επειδή με τον Χείρωνα έχω κάνει χρόνια μελέτες, έχω πολύ υλικό από το 1996 που έγραψα και βιβλίο και συνεχίζω να εργάζομαι πάνω του μέχρι τώρα, τον αναφέρουν ως πλανητοειδή, αστεροειδή κι ενίοτε κομήτη. Πλανήτη όχι. Ίσως αυτό που λέτε ως "μικρός πλανήτης", είναι πλανητοειδής, όχι όμως πλανήτης. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν ταυτίζουν οι αστρονόμοι τους πλανήτες με τους πλανητοειδείς ή μικρούς πλανήτες. Δεν τους βάζουν στην ίδια κατηγορία.

Προσωπικά εύχομαι να τοποθετηθεί κάπου ο Χείρωνας ( είμαι όπως προανέφερα της άποψης πως ταιριάζει στον Τοξότη περισσότερο και μετά στη Παρθένο - αλλά όπως και να έχει και στα δύο αυτά ζώδια είναι πολύ ευεργετικός), γιατί πιστεύω πως παίζει ένα σημαντικό ρόλο στον χάρτη. Μακάρι να αξιολογηθεί και να γίνει, όπως είδα να το λέει ένας αστρολόγος που αναφερόταν στην ανακάλυψη του Quaoar, ο ενδέκατος πλανήτης. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά, σας διαβεβαιώ. Ποιος ξέρει? Πολλά μπορεί να αλλάξουν. Οι δέκα πλανήτες, έτσι κι αλλιώς θα γίνουν δώδεκα κάποια μέρα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Αντωνία

Π.χ. συμφωνω κι εγω οτι η εξαρση της Σεληνης δεν θα επρεπε να ειναι στον Ταυρο, αλλα στον Τοξοτη.
    Αγαπητή φίλη, πολύ θα ήθελα να μάθω ποιοί άλλοι τοπθετούν την έξαρση της σελήνης στον Τοξότη αντί του Ταύρου, γιατί εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά αυτό. Σύστησέ μας τους να τους διαβάσουμε κι αυτούς , θα έχει ενδιαφέρον. Αλλά μπορείς ίσως κι εσύ να μας πεις μερικά πράματα...ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Εαν δηλαδή υποθέσουμε ότι η σελήνη έχει την έξαρσή της στον τοξότη, αυτό δε θα σήμαινε ότι έχει την πτώση της στους διδύμους? Και ότι μία σελήνη στο σκορπιό δε θα θεωρείτο πλέον μια κακή θέση σελήνης?

Quote Originally Posted by sagimoon
    Π.χ. συμφωνω κι εγω οτι η εξαρση της Σεληνης δεν θα επρεπε να ειναι στον Ταυρο, αλλα στον Τοξοτη.
    Αγαπητή φίλη, πολύ θα ήθελα να μάθω ποιοί άλλοι τοπθετούν την έξαρση της σελήνης στον Τοξότη αντί του Ταύρου, γιατί εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά αυτό. Σύστησέ μας τους να τους διαβάσουμε κι αυτούς , θα έχει ενδιαφέρον. Αλλά μπορείς ίσως κι εσύ να μας πεις μερικά πράματα...ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Sagimoon, δεν ειμαι Αστρολογος. Απλως, μου ειχε δημιουργηθει αυτη η απορια διαβαζοντας, εντελως ερασιτεχνικα (οπως και συνεχιζω) Αστρολογια. Καποτε ετυχε να διαβασω τυχαια (συγκεκριμενα 2 αποψεις για το σχετικο θεμα), αλλα ηταν ξενοι Αστρολογοι και δυστυχως δεν εχω συγκρατησει τα ονοματα τους γιατι τοτε δεν εδινα σημασια στα ονοματα (ουτε και τωρα το κανω) και δεν ηταν Αστρολογοι που εχουν μεταφραστει στα ελληνικα ωστε να διαθετω καποιο βιβλιο τους. Τελευταια την ιδια αποψη διαβασα και σε καποιο βιβλιο της κ. Σιμου. Θα ηθελα να επαναλαβω και παλι οτι ηταν μια απορια που μου δημιουργηθηκε εντελως ενστικτωδως, πριν πολλα χρονια.
    Γιατι εχω την εντυπωση, οτι η Σεληνη γινεται πολυ σκληρη στο ζωδιο του Ταυρου. Δεν ειναι συμπονετικη, προστατευτικη και ανεκτικη απεναντι στους αλλους, αλλα περισσοτερο προς τον εαυτο της και τα κεκτημενα της.
    Λυπαμαι που δεν εχω να σου παραθεσω περισσοτερες πληροφοριες.

Coconut,
    Μην αρχιζουμε να παιζουμε το σκουριο τηλεφωνο

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by Coconut
    Εαν δηλαδή υποθέσουμε ότι η σελήνη έχει την έξαρσή της στον τοξότη, αυτό δε θα σήμαινε ότι έχει την πτώση της στους διδύμους? Και ότι μία σελήνη στο σκορπιό δε θα θεωρείτο πλέον μια κακή θέση σελήνης?
    Αγαπητό μέλος

Δεν αναιρείται η έξαρση της Σελήνης στον Ταύρο, καθώς η επίσημη αστρολογική κοινότητα και οι μεγάλοι δάσκαλοι της αστρολογίας το υποστηρίζουν. Δεν θα ήταν καλό να αγνοούμε τους σημαντικούς αστρολόγους και τις ερευνητικές τους μελέτες που φέρνουν τα συμπεράσματα που μελετάμε. Έγινε μία εκτίμηση και μία επιπλέον πληροφόρηση για τη θέση της στον Τοξότη.
    Αλλά η Σελήνη στον Σκορπιό, είναι σε ένα περιβάλλον κουραστικό για τον ψυχισμό. Η ψυχή αναζητά ηρεμία, γαλήνη και τρυφερότητα. Στο ζώδιο αυτό έχει έντονες μνήμες από πάθη, εξάρσεις και πολύ πόνο. Η ψυχή εκεί υποφέρει γιατί δυσκολεύεται να αποκοληθεί. Δεν είναι ήρεμη. Η θέση παραμένει δύσκολη. Δεν θα την έλεγα ¨κακή". γιατί μπορεί να αιωρείται η εντύπωση της κακίας ως χαρακτηριστικό. Είναι μία ψυχή που πονά και κρατά τα τραύματά της ανοιχτά για καιρό.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Κυρία Σίμου, σας ευχαριστώ πολύ! Πολυ κατατοπιστική η απάντησή σας! :amuse:

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου
    Αγαπητό μέλος

Δεν αναιρείται η έξαρση της Σελήνης στον Ταύρο, καθώς η επίσημη αστρολογική κοινότητα και οι μεγάλοι δάσκαλοι της αστρολογίας το υποστηρίζουν. Δεν θα ήταν καλό να αγνοούμε τους σημαντικούς αστρολόγους και τις ερευνητικές τους μελέτες που φέρνουν τα συμπεράσματα που μελετάμε. Έγινε μία εκτίμηση και μία επιπλέον πληροφόρηση για τη θέση της στον Τοξότη.
    Αλλά η Σελήνη στον Σκορπιό, είναι σε ένα περιβάλλον κουραστικό για τον ψυχισμό. Η ψυχή αναζητά ηρεμία, γαλήνη και τρυφερότητα. Στο ζώδιο αυτό έχει έντονες μνήμες από πάθη, εξάρσεις και πολύ πόνο. Η ψυχή εκεί υποφέρει γιατί δυσκολεύεται να αποκοληθεί. Δεν είναι ήρεμη. Η θέση παραμένει δύσκολη. Δεν θα την έλεγα ¨κακή". γιατί μπορεί να αιωρείται η εντύπωση της κακίας ως χαρακτηριστικό. Είναι μία ψυχή που πονά και κρατά τα τραύματά της ανοιχτά για καιρό.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Κα Σίμου έχω Σελήνη στον Σκορπιό.Ακριβώς όπως τα λέτε είναι.Υποφέρω στα αισθηματικής φύσης θέματα για καιρό και γίνομαι καταπιεστική και πολλά άλλα.Τρελένω τον άλλον που ειναι δίπλα μου και συχαίνομαι τον εαυτό μου μετά.Ισως παίζει ρόλο και ό γενέθλιος Κριός μου με τον ωροσκόπο στον Ζυγό.Δεν ξέρω...λέω
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή SONIA64

Ο παρορμητικός άξονας Ζυγού/Κριού, σας κάνει να βγάζετε τον δυναμισμό σας μέσα από σχέσεις με άλλους (7ος-Κριός) βιαστικά και χωρίς περίσκεψη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύετε αυτές τις σχέσεις, τις οποίες, με ένα ωροσκόπο στον Ζυγό, έχετε ανάγκη να καλλιεργείτε.
    Όσο γνωρίζουμε τον εαυτό μας, προσπαθούμε να αναχαιτίζουμε τουλάχιστον την παρόρμηση γιατί δεν μας επιτρέπει να σκεφθούμε. Αφού αναγνωρίζετε αυτή την αδυναμία, που συνδέεται και με το στοιχείο της Σελήνης σας (της επιρροής του Άρη η Σελήνη, όπως και ο Κριός σας), ίσως θα ήταν καλό, όσο περισσότερο μπορείτε, να κρατάτε ελεγχόμενες τις συγκινήσεις σας. Λίγο-λίγο μπορείτε να το πετύχετε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)