s
Οίκοι κενοί από πλανήτες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Οίκοι κενοί από πλανήτες

Διάβασα το εξής : "Όταν ένας οίκος είναι άδειος , ο κυβερνήτης του οίκου βρίσκεται μέσα σε ένα άλλο οίκο. Ας δούμε ένα παράδειγμα : ο κυβερνήτης του 5ου οίκου είναι μέσα στο ζώδιο της Παρθένου άρα κυβερνήτης είναι ο Ερμής , βρίσκεται ( ο Ερμής) μέσα στον 12ο οίκο. Άρα αν δείτε τις λέξεις που σας έχω παραθέσει σχετικά με τους οίκους θα καταλήξετε στο συμπέρασμα , τα φλερτ μου ( 5ος οίκος) θα αποτελούν για εμένα πηγή δοκιμασίας (12ος οίκος). "
    Εγώ έχω κενούς από πλανήτες τους οίκους : 1ο (Καρκίνος), 2ο (Λέων), 7ο (Αιγόκερως) και 11ο (Ταύρος). Σύμφωνα με τους κυβερνήτες των πιο πάνω ζωδίων στον 1ο είναι ο πλανήτης Σελήνη (βρίσκεται στον 3ο οίκο), στον 2ο είναι ο Ήλιος (βρίσκεται στον 12 οίκο), στον 7ο είναι ο Κρόνος (επίσης στον 12ο) και στον 11ο είναι η Αφροδίτη (πάλι στον 12ο).
    Άρα βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα :
    1ος (ταυτότητα, προσωπικότητα κτλ): Επηρεάζεται η προσωπικότητά μου από γονείς, αδέλφια κτλ (3ος οίκος).
    2ος(χρήμα) : Άστα να πάνε! Δε θα ορθοποδήσω ποτέ οικονομικά (λόγω του 12ου).
    7ος (γάμος): Μάλλον θα πάω για διαζύγιο ή τελοσπάντων θα περάσω πολλές δυσκολίες στον έγγαμο βίο μου (λόγω του 12ου πάλι) και
    11ος(φιλίες κτλ): Θα μείνω χωρίς φίλους ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχω πολλές απογοητεύσεις από τους φίλους μου(ξανά λόγω του 12ου).
    Είμαι σωστή στις ερασιτεχνικές μου εκτιμήσεις; Άρα, να τα βάψω μαύρα; Δεν πρόκειται να δω προκοπή εγώ; Πείτε μου κι εσείς μια γνώμη παραπάνω, παρακαλώ.

Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Οίκοι κενοί από πλανήτες

Ας πούμε ότι δεχόμαστε όλη αυτή τη πεσιμιστική ερμηνεία ως σωστή που για να την καταγράφεις σε ενδιαφέρει να μάθεις.
    'Ολα τα παραπάνω "δεν" και "άστα να πάνε" σίγουρα θα γίνουν αν τα προκαλέσεις να γίνουν. Το πότε είναι θέμα προοδευτικών συστημάτων που ενεργοποιούν αυτή τη γενέθλια υπόσχεση.
    Αν υποθέσουμε ότι το 2006 έχεις φροντίσει εσύ και ο σύντροφός σου να χτίσετε έναν υγιή γάμο. Ακόμη και το πιο "κακορίζικο" ωροσκόπιο να έχεις, ακόμη και εάν βάλονται οίκοι σχέσεων και ΣΤΑ 2 ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να τσακωθείτε. Το γεγονός που θα εκληλωθεί δεν είναι απαραίτητα χωρισμός εκτός και αν ΕΣΥ θέλεις να το βλέπεις να είναι.
    Ο κουρασμένος 12ος καταγράφεται και επιβεβαιώνεται από την ερασιτεχνική σου ερμηνεία.
    Ο χάρτης σου δεν έχει όλες αυτές τις δυσκολίες που καταγράφεις. Αντίθετα είναι αρκετά ευνοικός.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Δεν είμαι καθόλου πεσιμίστρια. Αντιθέτως, βλέπω πολύ αισιόδοξα τα πράγματα. Τα οικονομικά μας μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση (λόγω δανείων κυρίως), αλλά έχουμε την ευχέρεια για κάτι παραπάνω από το "απλά να περνάμε". Επιπλέον πιστεύω ότι θα φτιάξουνε στο μέλλον. Όσον αφορά το γάμο, είμαι παντρεμένη από το 2002 κι εκτός από τους ψιλοτσακωμούς που έχουν όλα τα ζευγάρια, είμαστε μια χαρά. Κι από φιλίες, αν και πλέον μένω Κύπρο, διότι είναι ο αντράς μου Κύπριος, συνεχίζω να κρατώ όλες τις φιλίες που είχα στην Ελλάδα και να έχουμε επικοινωνία κι επιπλέον έχω αποκτήσει κι εδώ φιλίες και γενικά θεωρούμαι ότι είμαι από τα αγαπητά άτομα που εύκολα συμπαθεί κανείς. Έτσι έχω καταλάβει από τις συμπεριφορές των ανθρώπων που με γνώρισαν τα τελευταία χρόνια που είμαι Κύπρο. Άρα, εκ των πραγμάτων, μάλλον οι αρνητικές ερμηνείες που έβγαλα από αυτόν τον 12ο οίκο και την επιρροή του μέχρι και στους κενούς, από πλανήτες, οίκους, αλλά και στο ότι έχω τόσους πλανήτες μέσα στον οίκο αυτό (Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, Κρόνο) σε τελική ανάλυση δεν ισχύουν. Και για να λέτε εσείς, που γνωρίζετε πολύ περισσότερα, ότι ο χάρτης μου είναι ευνοϊκός, κάτι θα ξέρετε παραπάνω, αν και θα ήθελα να γνωρίζω κάποια γενικά στοιχεία που τον κάνουν ευνοϊκό. Ευχαριστώ πάντως που ασχοληθήκατε.

Είμαι λίγο καινούρια,οπότε συγχωρέστε με...
    Αλλά, δεν μπορώ να καταλάβω τα των οίκων...Τί είναι οι οίκοι,που ξέρουμε ποιος πλανήτης είναι σε ποιον οίκο και πώς βρίσκουμε τι αυτό συνεπάγεται.
    Συγνώμη,αν η ερώτηση μου σας φαίνεται αφελής,αλλά προσπαθώ να καταλάβω πράγματα πρωτόγνωρα για μένα.
    Επίσης,θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να βρω το γενέθλιο χάρτη μου.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ.

zouzounaaa

Για τους οικους, μπορεις να κοιταξεις εδω,
    οπως επισης και εδω.
    Τον γεννεθλιο χαρτη σου, σου εχω παραθεσει στην ενοτητα Οι θεσεις των πλανητων σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)