s
Τελικά ποιός είναι ο σωστός αστρολογικός χάρτης μου?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Τελικά ποιός είναι ο σωστός αστρολογικός χάρτης μου?

Γειά σε όλους. Είμαι νέα στο forum, σήμερα γράφτηκα και ψάχνομαι γιατί μου προέκυψε κάποιο πρόβλημα στη δουλειά, σε συνδυασμό με μια ασθένεια που περνάω αυτό τον καιρό.
    Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου.
    Μπήκα να δώ τον αστρολογικό χάρτη μου, όμως δεν έχει κάποιες επεξηγήσεις για το τι σημαίνουν όλες αυτές οι μοίρες και οι πλανήτες και οι οίκοι και έτσι μπήκα σε κάποιο άλλο site, για ανάλυση.
    Όταν όμως έβαλα τα στοιχεία μου, μου έβγαλε άλλον ωροσκόπο, άλλους οίκους και γενικά άλλα στοιχεία.

Τελικά με ποιά πληροφορία να πορευτώ;
    Χωρίς να υποννοώ ότι υπάρχει κάποιο λάθος στο My Horoscope, αντίθετα το ψαχούλεψα αρκετά για να εκτιμήσω το ήθος των μελών και την ποιότητα των πληροφοριών, αλλιώς δεν θα γινόμουν μέλος, αφού έχω σαν αρχή μου να μην δίνω ποτέ τα πραγματικά μου στοιχεία στο internet.

Επίσης να ζητήσω συγνώμη και μια καθοδήγηση, στην περίπτωση που δημιουργώ θέμα εκεί που δεν θα έπρεπε, ή κάποιο άλλο λάθος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα μέλη που τυχόν μου απαντήσουν.

Re: Τελικά ποιός είναι ο σωστός αστρολογικός χάρτης μου?

Καταρχήν..καλημέρα και καλώς μας ήρθες!!! :bigsmile:

Όσο αφορά το θέμα σου τώρα....δε μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί...μπορεί για π.χ. το άλλο site να μην έκανε αυτόματη διόρθωση θερινής ώρας (γιατί βλέπω ότι είσαι και Λιονταρίνα) οπότε έτσι να βγήκαν λάθος τα στοιχεία, κάτι το οποίο συμβαίνει αυτόματα στους χάρτες του MyHoroscope...

Οι χάρτες και οι πληροφορίες εδώ είναι απόλυτα έγκυρες και ακριβείς...!!!

Μπορώ ίσως να βοηθήσω λίγο παραπάνω αν μου πεις τι διαφορές υπήρχαν ανάμεσα στους δύο χάρτες σου...
    και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε και μη διαστάσεις...

Φιλικά
    :bigsmile:

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by Maria Pappa View Post
    .
    Μπήκα να δώ τον αστρολογικό χάρτη μου, όμως δεν έχει κάποιες επεξηγήσεις για το τι σημαίνουν όλες αυτές οι μοίρες και οι πλανήτες και οι οίκοι και έτσι μπήκα σε κάποιο άλλο site, για ανάλυση.
    .
    Και επεξηγήσεις έχει και μάλιστα πολύ καλογραμμένες και υπερ αναλυτικές.

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    και ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε και μη διαστάσεις...

:
    Χωροχρονικές;
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ για τις τόσο άμεσες απαντήσεις.

Whisperer, μου βγάζει διαφορετικό ωροσκόπο. Εδώ Κριό, εκεί Ιχθύ.
    Τον Ήλιο μου εδώ στον 5ο οίκο, εκεί στον 6ο κ.λ.π.

Scp, με συγχωρείς αν με κάποιο τρόπο προσέβαλλα το site, αλλά εκτός από κατεβατά με πίνακες, δεν βλέπω κάποια επεξήγηση, εκτός αν υπάρχουν οι επεξηγήσεις κάπου αλλού και εγώ δεν ξέρω που να κοιτάξω. ¶ν θέλεις, πες μου που θα μπορούσα να βρώ τι σημαίνει για παράδειγμα η Σελήνη στο Σκορπιό που φαίνεται να έχω, ή πως θα μπορούσα γενικώς να ψάξω στο site για τέτοιες πληροφορίες, πιο συγκεκριμένες.

Είμαι ανοιχτή σε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, καθώς πρώτη θα παραδεχτώ ότι δεν έχω ξαναδημιουργήσει ποτέ κάποιο νέο θέμα γενικώς οπουδήποτε, ούτε και έχω ξαναρωτήσει κάτι, επομένως είναι πιθανό να κάνω κάποιο λάθος έκφρασης, ή κάτι άλλο...

Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Αγγέλα

Αγαπητή Maria Pappa, αν βάλεις τα στοιχεία σου εδώ, θα σου βγάλει μια αναλυτική γενέθλια ανάλυση!:bigsmile:
    Επιπλέον, αν ψάξεις λίγο στο forum θα βρείς πάρα πολλά άρθρα για διάβασμα που θα σε βοηθήσουν στην κατανόηση του χάρτη σου!
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Όνομα:
    Σωκράτης

Και επίσης πιο αναλυτική ανάλυση, διότι ο σύνδεσμος που έδωσε η Αγγέλα θα αποσυρθεί σήμερα ή αύριο)

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php

1. Πατάμε το Κουμπάκι Γενέθλιοι χάρτες
    2. Πατάμε την τελευταία επιλογή "Δωρεάν Γενέθλια ανάλυση"
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Χίλια ευχαριστώ!!!
    Να τι έκανα λάθος τελικά...!
    Είπα κι εγώ, είναι δυνατόν;;;

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Καλά το κατάλαβα ότι συμμετέχουν οκ άτομα.
    Υπόσχομαι να ξαναρωτήσω κάτι αν έχω σοβαρή απορία.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι...

------ Καλά... έχω πάθει πλάκα με την ακρίβεια των αναλύσεων ! ! ! ! ! ! ! Είναι απίστευτο ότι πέφτει τόσο μέσα σε πράγματα που κι εγώ η ίδια έχω καταλάβει πολύ πρόσφατα και τα έχω εκμυστηρευτεί σε ένα μόνο άτομο...!!! Πάντα πίστευα αλλά αυτό είναι σκανδαλώδες! Είμαι βαθύτατα ευχαριστημένη, όχι επειδή διάβασα "καλά" πράγματα, αλλά γιατί σας βρήκα...

Όνομα:
    JACK

Gia sou Maria Pappa!!
    Καταλαβαίνω ότι μπερδεύτηκες λίγο σε αυτό το site αλλά να ξέρεις είναι αρκετά έγκυρο και γίνεται καλή δουλειά. Αυτό που έπαθες εσύ μου συνέβη και μένα διότι εγώ χρησιμοποιούσα το σύστημα των ίσων οίκων που πιστεύω ότι είναι σωστό αλλά δεν εφαρμόζεται εδώ. Επίσης όσο αφορά τις προόδους δεν εφαρμόζεται το σύστημα μίας μοίρας. Γι ' αυτό μπορεί να αλλάξουν κάποια ζώδια οίκο κτλ. Καλή συνέχεια!!

Μην την μπερδεύεις την κοπέλα καλέ...σήμερα σου λέει γράφτηκε...!!! :bigsmile:

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    Gia sou Maria Pappa!!
    Καταλαβαίνω ότι μπερδεύτηκες λίγο σε αυτό το site αλλά να ξέρεις είναι αρκετά έγκυρο και γίνεται καλή δουλειά. Αυτό που έπαθες εσύ μου συνέβη και μένα διότι εγώ χρησιμοποιούσα το σύστημα των ίσων οίκων που πιστεύω ότι είναι σωστό αλλά δεν εφαρμόζεται εδώ. Επίσης όσο αφορά τις προόδους δεν εφαρμόζεται το σύστημα μίας μοίρας. Γι ' αυτό μπορεί να αλλάξουν κάποια ζώδια οίκο κτλ. Καλή συνέχεια!!

Όνομα:
    Σωκράτης

Βεβαίως και όλα τα προγράμματά μας έχουν την επιλογή για ίσους οίκους και όχι μόνο

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread