s
Κυβερνητης του 7ου-Οψεις? - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Re: Κυβερνητης του 7ου-Οψεις?

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλησπέρα & καλή χρονιά σε όλους!
    Έριχνα & γω μια ματιά στα θέματα του 7ου οίκου, η ακμή του οποίου στην περίπτωσή μου είναι στον Καρκίνο & από τα βασικά σημεία & πλανήτες περιέχει μονάχα vertex & βόρειο δεσμό αλλά στο Λέοντα. Ο κυβερνήτης, η Σελήνη δηλαδή, δεν κάνει καμμιά κύρια όψη με πλανήτη. Κάνει όμως ένα quincunx με το Δία κι ένα με τον Κρόνο καθώς & ένα εξάγωνο με τον Ωροσκόπο ,ένα τριγωνο με το Μεσουράνημα, ένα quincunx με το βόρειο δεσμό & ένα τρίγωνο με τη lilith. Τά'χω βρει πολύ σκούρα με την ερμηνεία. Έχει κανείς καμμιά ιδέα?
    Για τις όψεις της Σελήνης με Δία και Κρόνο μπορείς να διαβάσεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%F1%F4%E7.html, καθώς από ό,τι κατάλαβα σχηματίζεται ένα γιοντ.
    Για βέρτεξ και Λίλιθ, αν δεν κάνω λάθος, στην εφαρμογή "οι χάρτες μου" και με επιλογή στο "δωρεάν γεννέθλιο ωροσκόπιο" έχει ανάλυση και θέσεων και όψεων.
    Για τη Σελήνη χωρίς κύριες όψεις μπορείς να διαβάσεις και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/31-%F3%E5%...%DF%E1%F2.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Μητσάκο σ'ευχαριστώ πολύ, πολύ ωραία άρθρα. Δεν τα είχα υπ΄όψην. Θα ήθελα όμως και πάλι μια βοήθεια σε δύο πράματα
    "Η χρονική περίοδος κάθε δυόμισι ημέρες όταν η διερχόμενη Σελήνη αλλάζει θέση από το ένα ζώδιο στο άλλο και δεν κάνει όψεις με κανένα πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος ονομάζεται Σελήνη Κενή Πορείας."
    (Σελήνη κενή πορείας
    δημοσιεύτηκε από friary
    24-09-06)
    Τα quincunx της Σελήνης μου με το Δία & τον Κρόνο συμφωνούν με το "δεν κάνει όψεις" επειδή το quincunx δεν είναι κύρια όψη; Επίσης τσέκαρα ένα κατάλογο με τις ημερομηνίες και ώρες κενών πορειών και η ώρα γέννησης μου (7:00 10-1-1981 Αθήνα)δε συγκαταλέγεται σ'αυτές.
    "Ο Κοch θεωρούσε την όψη 150 μοιρών όπως και οι περισσότεροι μια ''οριακή κατάσταση'', μια κατάσταση που πιέζει φορτικά το άτομο να επιλέξει μεταξύ δυο καταστάσεων, δυο δρόμων, δυο δυνατοτήτων. Επίσης θεωρούσε ότι μας μαθαίνει να δουλεύουμε μακρόχρονα δείχνοντάς μας σε εσωτερικό επίπεδο τον δρόμο, καθώς και απαντήσεις σε πολύ πνευματικά ερωτήματα."
    (H φιγούρα Yod στον αστρολογικό χάρτη
    δημοσιεύτηκε από Αργοναύτης
    09-03-07)
    Δηλαδή αν ο κυβερνήτης του 7ου(Σελήνη στους Ιχθείς) απέχει 150 μοίρες απ'το βόρειο Δεσμό(Λέων) παρουσιάζεται αναγκαιότητα μονής επιλογής ανάμεσα στο να κάνω σχέσεις/συνεργασίες και στον καρμικό μου προορισμό??? Επίσης ο καρμικός αυτός προορισμός(βόρειος δεσμος) είναι στον 7ο(σχέσεις συνεργασίες)! Δεν παρουσιάζεται μια αντίθεση?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Oι δεσμοί (όπως οι κλήροι και τα σημεία και οτιδήποτε μη-υλικό στον ουρανό) επηρρεάζονται μόνο από τις «σκληρές» όψεις - σύνοδο/αντίθεση, τετράγωνο. Τρίγωνα εξάγωνα κλπ. δεν τους πειράζουν ή προκαλούν καταστάσεις τόσο ρέουσες ώστε περνάνε απαρατήρητες. Οπότε ο συλλογισμός σου ναι μεν ξεκινάει από σωστή βάση, αλλά τα στοιχεία που χρησιμοποιείς δεν ισχύουν η έστω είναι τόσο υπερβολικά εξειδικευμένα που θα πρέπει να έχεις μασήσει και να έχεις φτύσει όλη την κλασική αστρολογική ανάλυση πρώτα και μετά να ψυχανεμιστείς ότι ναι κάπου εκειμέσα δουλεύουν και αυτά.

Ύστερα η χιαστί είναι μία «διπλή» όψη, άθροισμα ενός τετράγωνου 90° και ενός εξάγωνου 60° (φύσης τρίγωνου αλλά πιο εσωτερικό), γι αυτό λέγεται καρμική και διφορούμενη. Κάνει καιρό να εκδηλωθεί επειδή ξεκινάει με μία ισορροπία και στην πορεία μπορεί να γείρει προς όποια κατάσταση υπερισχύσει με τις πράξεις μας - συνήθως δηλαδή την κακή :toung: - έτσι θεωρείται ύπουλη. Εάν την εντοπίσεις και την προσέξεις, εύκολα λειτουργεί προς όφελός σου.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Ακμή 7ου Διδ 27° 24' 44" . Ο 7ος είναι άδειος, εμπεριέχει το ζώδιο του καρκίνου
    Ακμή 8ου Λέων 04° 04' 17"
    Ερμής Λέων 29° 57' 45" R
    Ερμής Sextile Σελήνη 3.55
    Ερμής Trine Ωροσκόπος 2.55

???????????????????????????????????? Τα φώτα σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigsmile:
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Δείμων σ'ευχαριστώ για την απόκριση. Οπότε αν κατάλαβα καλά δε χρειάζεται να εξετάσω ερασιτεχνικά το Yod που μου προτάθηκε γιατί εφόσον εμπλέκεται σαυτό ο βόρειος δεσμός απαιτούνται πολύ εξειδικευμένες γνώσεις & εξάλλου πρόκειται για πολύ ρέουσες καταστάσεις. Οπότε αφού στον 7ο(ακμή στον Καρκίνο) περιέχονται μόνο vertex(λεων) και βόρειος δεσμός(λεων) & ο κυβερνήτης του (Σελήνη στους Ιχθείς) από όψεις με πλανήτες έχει μόνο quincunx με το Δία & τον Κρόνο εγώ μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για τον 7ο μόνο απτα quincunx?Δηλαδή π.χ. πως πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στις σχέσεις/συνεργασίες στοργής(7ος στον Καρκίνο) & την επέκταση μέσω της φιλοσοφίας των σχέσεων(Δίας στο ζυγο στον 9ο) ή των προσωπικών περιορισμών στη φιλοσοφία μέσω των σχέσεων(Κρόνος στο Ζυγό στον 9ο)?

καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση σχετική με το θέμα...εμένα η ακμή του 7ου ειναι στον Υδροχόο άρα ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης του 7ου αλλα ο Ουρανός δεν είναι σε έναν συγκεκριμενο οίκο αλλά πάνω στην ακμή 3ου και 4ου. Αυτό δεν σημαίνει ότι επηρεάζεται και απο 9ο και 10ο οίκο? και τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό? επίσης ο Ουρανός κάνει αντίθεση με ΄Αρη και τετράγωνο με Κρόνο και Ωροσκόπο. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αλλά δεν μου ακούγεται και πολύ καλό όλο αυτό το πακέτο. Το μόνο καλό που βλέπω και μπορεί να δώσει μια αισιόδοξη νότα είναι το τρίγωνο που κάνει ο Ουρανός με τον ΄Ηλιο μου. Επίσης διάβασα και κάτι σε ένα άρθρο του forum για τον ουρανό, πως οταν βρίσκεται στον Σκορπιό είναι σε έξαρση και μάλιστα στην 7η μοίρα. Ακριβώς εκεί τον έχω κι εγω. Βγαίνει καμια άκρη απ΄όλο αυτό το συνοθύλευμα?
    Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του

Quote Originally Posted by runaway View Post
    καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση σχετική με το θέμα...εμένα η ακμή του 7ου ειναι στον Υδροχόο άρα ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης του 7ου αλλα ο Ουρανός δεν είναι σε έναν συγκεκριμενο οίκο αλλά πάνω στην ακμή 3ου και 4ου. Αυτό δεν σημαίνει ότι επηρεάζεται και απο 9ο και 10ο οίκο? και τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό? επίσης ο Ουρανός κάνει αντίθεση με ΄Αρη και τετράγωνο με Κρόνο και Ωροσκόπο. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αλλά δεν μου ακούγεται και πολύ καλό όλο αυτό το πακέτο. Το μόνο καλό που βλέπω και μπορεί να δώσει μια αισιόδοξη νότα είναι το τρίγωνο που κάνει ο Ουρανός με τον ΄Ηλιο μου. Επίσης διάβασα και κάτι σε ένα άρθρο του forum για τον ουρανό, πως οταν βρίσκεται στον Σκορπιό είναι σε έξαρση και μάλιστα στην 7η μοίρα. Ακριβώς εκεί τον έχω κι εγω. Βγαίνει καμια άκρη απ΄όλο αυτό το συνοθύλευμα?
    Δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι πάνω σε δύο ακμές... Μάλλον εννοείς ότι βρίσκεται στο τελείωμα του 3ου Οίκου και κοντά στην ακμή του 4ου. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, να γνωρίζεις ότι όταν κάποιος πλανήτης ή Φως (= Ήλιος ή Σελήνη) βρίσκονται σε απόσταση έως και 5 μοίρες από κάποιον γωνιακό Οίκο (δηλαδή 1ο, 4ο, 7ο, 10ο) τότε υπολογίζεται ως πλανήτης του γωνιακού Οίκου και όχι του αυτού στον οποίο βρίσκεται.
    Στο δε πρόγραμμα του myhoroscope με τις αναλύσεις των γενέθλιων χαρτών μπορείς να βρεις και τις ερμηνείες για τις όψεις που σε ενδιαφέρουν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ελένη

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι πάνω σε δύο ακμές... Μάλλον εννοείς ότι βρίσκεται στο τελείωμα του 3ου Οίκου και κοντά στην ακμή του 4ου. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, να γνωρίζεις ότι όταν κάποιος πλανήτης ή Φως (= Ήλιος ή Σελήνη) βρίσκονται σε απόσταση έως και 5 μοίρες από κάποιον γωνιακό Οίκο (δηλαδή 1ο, 4ο, 7ο, 10ο) τότε υπολογίζεται ως πλανήτης του γωνιακού Οίκου και όχι του αυτού στον οποίο βρίσκεται.
    Στο δε πρόγραμμα του myhoroscope με τις αναλύσεις των γενέθλιων χαρτών μπορείς να βρεις και τις ερμηνείες για τις όψεις που σε ενδιαφέρουν :bigsmile:
    Μητσακο δηλαδη μια σεληνη σε συνοδο με τον ωροσκοπο 0.14 αλλα απο τον 12ο οικο που λειτουργει τελικα? Συγνωμη αν ειμαι off. Υπολογιζεται τελικα στον 1ο?

Quote Originally Posted by saggitar1 View Post
    Μητσακο δηλαδη μια σεληνη σε συνοδο με τον ωροσκοπο 0.14 αλλα απο τον 12ο οικο που λειτουργει τελικα? Συγνωμη αν ειμαι off. Υπολογιζεται τελικα στον 1ο?
    Ναι, πάει στον 1ο :bigsmile:

(καλά, δάσκαλο δεν έχετε και ρωτάτε εσείς οι μαθητές εμένα; :nuts: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Ελένη

Ευχαριστω. Εχουμε δασκαλο και μας βοηθαει και με το παραπανω αλλα λογω του προσωπικου μου προβληματος αφηρημαδας επρεπε να ρωτησω αμεσως μολις ειδα το ποστ για να μην το ξεχασω και τελικα θυμηθω ενα σημαντικοτατο θεμα οπως αυτο μετα απο 10 χρονια!:toung:

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)