- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Σελήνη σε προοδευτικό χάρτη
-
08-01-2010, 11:34 AM #1
Σελήνη σε προοδευτικό χάρτη
Γειά σας,
Στον προοδευτικό χάρτη μου η Σελήνη μου βρίσκεται στον 8ο οίκο στους Ιχθείς (9η μοίρα), κ κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα κ τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου. Επίσης στον ίδιο οίκο βρίσκονται ο Ηλιος και ο Ερμής. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι μία ευνοική θέση για θέματα "σύλληψης παιδιού" κ γενικότερα τί δηλώνει μία σελήνη σε αυτό τον οίκο κ ζώδιο στον προοδευτικό χάρτη μου.
Ευχαριστώ
-
08-01-2010, 12:34 PM #2
Re: Σελήνη σε προοδευτικό χάρτη
Απορία: Αν η προοδευμένη Σελήνη σου βρίσκεται στον 8ο, πώς κάνει τετράγωνο με τον ωροσκόπο σου;
Από ό,τι ξέρω, αυτή η Σελήνη στον 8ο σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα συμβούν αλλαγές στη ζωή του ατόμου, όχι απαραίτητα με καλό τρόπο όμως. Είναι δείκτης ουσιαστικών αλλαγών και δημιουργίας κάτι εντελώς καινούργιου. Οι αλλαγές μπορεί να συνδέονται από τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα έως και αλλαγές στα οικονομικά.
Η απόσταση σε μοίρες της Σελήνης από τον Ήλιο έχει και αυτή τη σημασία της, καθώς σηματοδοτείται από αυτήν (την απόσταση εννοώ) και κάποια ιδιαίτερη φάση εξέλιξής μας.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-01-2010, 02:23 PM #3
Re: Σελήνη σε προοδευτικό χάρτη
Στην 9η μοίρα είναι η σελήνη μου κ στην 27η ο ήλιος. εχεις δίκιο ο ωροσκόπος μου κάνει τετράγωνο με τη γενέθλια σελήνη μου όχι με την προοδευτική, εγώ μπερδεύτηκα... η προοδευτική σελήνη μου δεν έχει καμία όψη σύμφωνα με τον χάρτη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.