- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 51
Thread: ¶ρης αντίθεση Κρόνος- συναστρία?
-
07-01-2010, 10:00 AM #41
Re: ¶ρης αντίθεση Κρόνος- συναστρία?
θα μπορούσατε να παραθέσετε κάτι πιο επηξηγηματικό ίσως? το όχι σαν απάντηση που το βασίζετε?ειναι πολύ έντονη μία τέτοια όψη?μπορει κάποια άλλη όψη στην συναστρία να την εξομαλύνει?
-
07-01-2010, 11:45 AM #42
Θα μπορούσα, αλλά από ό,τι έχω δει αυτό που σε ενδιαφέρει ουσιαστικά είναι μια συγκεκριμένη συναστρία και όχι γενικότερα η αστρολογία Εν προκειμένω, και εφόσον ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να κάνει προσωπικές αναλύσεις, όπως ευκρινώς αναφέρεται και στους όρους συμμετοχής, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σε παραπέμψω στα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις μόνη σου τις αστρολογικές παραμέτρους της σχέσης σου :bigsmile:
Ξεκίνα από αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html
συνέχισε με αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
και κατόπιν, για πιο εξειδικευμένα πράγματα σε αυτόν το σύνδεσμο Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις - Αστρολογία για όλους θα βρεις και άλλα. Θα σου πρότεινα να πάρεις με τη σειρά τα άρθρα με τίτλο "το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις" και μετά να κοιτάξεις τα υπόλοιπα.
Να είσαι καλά :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-01-2010, 02:34 PM #43
Aχου γιατι δεν μου απανταει κανεις...??
-
07-01-2010, 03:19 PM #44
Αγαπητη loulakopia,
είμαι λίγο επιφυλακτικός προς την απορία σου επειδή διαλεγεις μια μεμονομένη οψή προς ανάλυση. Αναρωτιέμαι αν έχει προηγηθεί ανάλυση των "ελαφρυτερων" πλανητων καθως και ο,τι χρειαζεται να προηγηθει ως προς αναλυση (οικοθεσια κτλ.) σε μια συναστρια.
Ο Κρονος σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο του υποδηλωνει καποιο ειδος "δεσμου". Το άτομο με τον Κρονο "επιβαλει" με κάποιον τροπο τον εαυτο του ετσι το ατομο με το σημειο του Ωροσκοπου καταληγει συχνα στον σεβασμο( και ίσως στον φοβο). Μεσα απο τον 7ο οικο του (εκει φανταζομαι να βρισκεται ο Κρονος σου μιας και αναφερεις οτι κανει αντιθεση με τον Ωροσκοπο του) ο Κρονος σου υποδηλωνει κατι το σταθερο, το ακεραιο, το μακρυπροθεσμο. Συνηθως ακόμα και οι σκληρες οψεις μεταξυ ενος Κρονου και προσωπικων πλανητων ή Ωροσκοπου του αλλου ατομου οδηγουν στην μακροχρονια σχεση. Ωστοσο ο Κρονος συχνα νιωθει ανασφαλεια και προκειμενου να την εξαλειψει ορθωνει τοιχους και γινεται σκληρος. Συχνα φανταζει οτι η σταθεροτητα της σχεσης προκειπτει απο το ατομο με τον Κρονο. Αμ δε! Απλα η ανασφαλεια του ατόμου με τον Κρονο τον καθηλωνει στην σχεση. Μερικες φορες το ατομο με τον Κρονο μπορει να λειτουργισει και δυναστευτικα, περιοριζοντας το "οξυγονο" , δημιουργει ασφυκτικο περιβαλλον για το ατομο με το σημειου του Ωροσκοπου.
Η δραση του ατομου με τον Αρη συχνα περιοριζεται απο το ατομο με τον Κρονο. Φανταζει σαν μια σχεση οπου το ατομο με τον Αρη ειναι διαρκως υπολογο για τις πραξεις του στο ατομο με τον Κρονο και συχνα δεν λειπει η απογοητευση και τα ξεσπασματα.
με εκτιμηση
Cancerian
-
07-01-2010, 07:55 PM #45
Ο ¶ρης, σε ανδρικό ωροσκόπιο, εκφράζει εκτός των άλλων την ανδρική σεξουαλικότητα, το πάθος, την παρόρμηση.. Γι αυτό και δυσαρμονικές όψεις μεταξύ ¶ρη (του άνδρα) και Κρόνου (περιορισμός, ψυχρότητα) σε ερωτικές συναστρίες, όταν εκδηλώνονται στην πράξη (γιατί όλες οι όψεις δεν εκδηλώνονται σε όλους) είναι πλήγμα για μια σχέση...
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
-
07-01-2010, 10:50 PM #46
Εχεισ δικιο σε αυτα που λες ομως σκεφτηκα το εξης οτι ενας κρονος στον τοξοτη(ναι στον 7 του πεφτει κ στην ακμη του 7 του συγκεκριμενα) ειναι πιο ελαφρης δεν θα εχει συνεχεια στην τσιτα τον αρη...δεν τον θεωρω τοσο κολλημενο σαν κρονο ...
-
07-01-2010, 11:50 PM #47
Από όσο έχω καταλάβει, και εκφράζω προσωπική γνώμη, τα ζώδια χρωματίζουν την ενέργεια του κάθε πλανήτη και την κατευθύνουν..Δεν ξέρω κατά πόσον ένας Κρόνος στον Τοξότη είναι λιγότερο καταπιεστικός από έναν Κρόνο στην Αιγόκερο. Εξαρτάται και από την προσωπική δουλειά που κάνει καθένας για τη σχέση του. Από κεί και πέρα, η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός, και σύ ως μέρος του, είσαι η μόνη κατάλληλη να πεις αν ασκείς πίεση και πόση, σε ποιόν τομέα και πώς επιδρά αυτό στο σύντροφό σου...
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
-
08-01-2010, 07:12 PM #48
σωστα εχεις δικιο βεβαια την ερωτηση δεν την εκανα επειδη υπαρχει σαν οψη στην συναστρια που εχω με τον συντροφο μου απλα ηθελα να καταλαβω αν ο κρονος κ ο αρης επισης σε καθε ζωδιο λειτουργει αναλογα π.χ αλλιως ενασς αρης στον κριο δεν θα κανει πισω κ δεν θα δεχτει ευκολα τις απαιτησεισ του κρονου κ αλλιως ενας αρης στους ιχθυεις που ισως μπορει να δεχτει καποια πραγματα...
-
08-01-2010, 09:43 PM #49
νομιζω το αν θα δεχτει καποια πραγματα ή οχι εξαρταται απο αλλους παραγοντες του ωροσκοπιου αλλα και της προσωπικοτητας του, οπως βεβαια και της σχεσης που εχει με το αλλο ατομο γιατι και ο αρης στους ιχθυς το ιδιο θα καταπιεστει με εναν κρονο απλα με διαφορετικο τροπο καθως ειναι διαφορετικος ο τροπος που λειτουργει
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
26-05-2010, 10:45 PM #50
Γεια σας κι απο μενα
Οντως ειναι πολυ καταπιεστικη η σχεση . Εχω ακουσει ομως οτι ειναι καρμικη και η δυσκολια της ενωνει πιο πολυ τα ατομα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.