s
Απαγορευτικά σημάδια σε ωριαία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Απαγορευτικά σημάδια σε ωριαία

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα απαγορευτικά σημάδια στην κατάστρωση μιας ωραίας ανάλυσης.Ο ωροσκόπος ''πέφτει'' στην τελευταία μοίρα του λέοντα (29,45) πάνω στο Βασιλίσκο και η σελήνη είναι κενής πορείας στον καρκίνο.Οι ενδείξεις είναι ''απαγορευτικές'' για πρόβλεψη ή λόγω του ότι εμπλέκεται Βασιλικός αστέρας και σελήνη στον καρκίνο μπορεί τελικά να ''διαβαστεί" ο χάρτης;
    Σας ευχαριστώ.

Όνομα:
    Τίνα

Re: Απαγορευτικά σημάδια σε ωριαία

Quote Originally Posted by anastazia View Post
    Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα απαγορευτικά σημάδια στην κατάστρωση μιας ωραίας ανάλυσης.Ο ωροσκόπος ''πέφτει'' στην τελευταία μοίρα του λέοντα (29,45) πάνω στο Βασιλίσκο και η σελήνη είναι κενής πορείας στον καρκίνο.Οι ενδείξεις είναι ''απαγορευτικές'' για πρόβλεψη ή λόγω του ότι εμπλέκεται Βασιλικός αστέρας και σελήνη στον καρκίνο μπορεί τελικά να ''διαβαστεί" ο χάρτης;
    Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα, καλή χρονιά να χεις.

Αγαπητή anastazia όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, θεωρητικά δεν βρίσκεται σε κενό πορείας. Τα προειδοποιητικά σημάδια και όχι απαγορευτικά, ουσιαστικά σου λένε να προσέξεις πολύ στην ερμηνεία που θα δώσεις γιατί πιθανόν να κάνεις λάθος, όμως σε καμμία περίπτωση δεν σου λένε να μην το αναλύσεις. Τόσο ο ωροσκόπος όσο και Σελήνη σε τελευταίες μοίρες δείχνουν μια κατάσταση η οποία πρόκειται να αλλάξει και εσύ (αν φυσικά εσύ έχεις θέσει την ερώτηση) δεν είσαι σε θέση να πάρεις καμμία πρωτοβουλία ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί ότι και να κάνεις το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.

Υγ αν είσαι στην ηλικία των 29 ετών, να ξέρεις πως η 29η μοίρα του ωροσκόπου δεν "συγκαταλέγεται" στα προειδοποιητικά σημάδια και αυτό γιατί όταν οι τελευταίες μοίρες του ωροσκόπου συμβαδίζουν με την ηλικία του ερωτώντος τότε δεν ισχύει ο προειδοποιητικός κανόνας.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση που ήταν και ιδιαιτέρως κατανοήτη!Έμαθα και κάτι καινούργιο...και πάλι ευχαριστώ.Η αλήθεια είναι οτι προσφάτως άρχισα να μαθαίνω για την ωριαία και τις τεχνικές της και προσπάθησα να κάνω εξάσκηση θέτοντας ένα προσωπικό μου ερώτημα...Ο χάρτης βγήκε λίγο περίεργος με τις περισσότερες ακμές των οίκων σε τελευταίες μοίρες οπότε τα ψιλοέχασα...και σκέφτηκα οτι μάλλον είναι απαγορευτικός...όπως και να χει σας ευχαριστώ!

Όνομα:
    Σωκράτης

Μάλλον ήρθε η ώρα η Τίνα να κάνει μαθήματα ωριαίας και να μάθουμε όλοι μας συστηματικά και έγκυρα :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    cancerian

Kάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικό ειδικά για εμάς τους λατρεις της Ωριαιας. Μέσα απο την ιστοσελίδα του ΜyHoroscope θα μπορουσε ισως να υπάρξει κάποια στήλη που να αναφέρεται στην Ωριαία Αστρολογία αποκλειστικα , ειδικά μέσα από παραδείγματα χαρτών και αναφορές που αφορουν στους κανονες στην Ωριαια. Προσωπικα θεωρώ οτι η Τινα θα ηταν εξαιρετικη "δασκαλα" ωστε να μας προσφερει τις γνωσεις της γύρω απο την Ωριαια και να μας βοηθησει να εμβαθυνουμε ακόμα περισσοτερο τις γνωσεις μας! :bigsmile:

Υ.γ. Αυτη η Κενης Πορειας Σεληνη μας εχει καψει στις προβλεψεις!!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Kάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικό ειδικά για εμάς τους λατρεις της Ωριαιας. Μέσα απο την ιστοσελίδα του ΜyHoroscope θα μπορουσε ισως να υπάρξει κάποια στήλη που να αναφέρεται στην Ωριαία Αστρολογία αποκλειστικα , ειδικά μέσα από παραδείγματα χαρτών και αναφορές που αφορουν στους κανονες στην Ωριαια. Προσωπικα θεωρώ οτι η Τινα θα ηταν εξαιρετικη "δασκαλα" ωστε να μας προσφερει τις γνωσεις της γύρω απο την Ωριαια και να μας βοηθησει να εμβαθυνουμε ακόμα περισσοτερο τις γνωσεις μας! :bigsmile:

Υ.γ. Αυτη η Κενης Πορειας Σεληνη μας εχει καψει στις προβλεψεις!!!

Γιάννη μου, ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης!

Η Σελήνη κενή πορείας συνήθως δείχνει μια στασιμότητα τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει ζώδιο. Εκείνο το οποίο πρέπει να λαμβάνουμε όλοι υπόψιν μας είναι πως, είτε βρίσκεται σε κενό πορείς είτε όχι, πάντα κρατάει την τελευταία όψης της. Επίσης είναι ο μαναδικός πλανήτης του οποίου η ανοχή καλύπτει και τις 30 μοίρες του ζωδίου όταν για παράδειγμα της Αφροδίτης η ανοχή είναι 8 μοίρες, σύμφωνα πάντα με τον Λίλυ.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Γιάννη μου, ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης!

Η Σελήνη κενή πορείας συνήθως δείχνει μια στασιμότητα τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει ζώδιο. Εκείνο το οποίο πρέπει να λαμβάνουμε όλοι υπόψιν μας είναι πως, είτε βρίσκεται σε κενό πορείς είτε όχι, πάντα κρατάει την τελευταία όψης της. Επίσης είναι ο μαναδικός πλανήτης του οποίου η ανοχή καλύπτει και τις 30 μοίρες του ζωδίου όταν για παράδειγμα της Αφροδίτης η ανοχή είναι 8 μοίρες, σύμφωνα πάντα με τον Λίλυ.
    Tινα μου, τo μοναδικό σκοτείνο σημείο που έχω στο θέμα Σεληνη Κενης Πορειας στους Ωριαιους Χαρτες ειναι το εξής:

- Οταν η Σεληνη σε Κενη Πορεια βρισκεται στις τελευταιες μοιρες ενος ζωδιου και ενας χ πλανητης στις αρχικες του επομενου, η συνοδος που θα σχηματιζει μαζι της αποτελει συγκλινουσα οψη άρα σταματα την κενη της πορεια ; H' διατηρει την κενη της πορεια μεχρι και το τελευταιο λεπτο του ζωδιου εως οτου να να μπει στην μηδενικη του επομενου όπου θα σχηματισει και την συνοδο ?
    Εχω την εντυπωση (και αν κανω λαθος διορθωστε με) οτι η συνοδος { συμφωνα με τον Λιλλυ στην Ωριαια} γινεται οταν οι πλανητες ειναι αποκλειστικα στο ιδιο ζωδιο. Πχ στο φαινομενο του καψίματος ενος πλανητη απο τον Ηλιο, και οι δυο πλανητες θα πρεπει να βρισκονται στο ιδιο ζωδιο. Το φαινομενο αυτο δεν ισχυει ακόμα και οταν ο πλανητης βρισκεται στην 28η μοιρα και ο Ηλιος στην 2η του επομενου ζωδιου.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Tινα μου, τo μοναδικό σκοτείνο σημείο που έχω στο θέμα Σεληνη Κενης Πορειας στους Ωριαιους Χαρτες ειναι το εξής:

- Οταν η Σεληνη σε Κενη Πορεια βρισκεται στις τελευταιες μοιρες ενος ζωδιου και ενας χ πλανητης στις αρχικες του επομενου, η συνοδος που θα σχηματιζει μαζι της αποτελει συγκλινουσα οψη άρα σταματα την κενη της πορεια ; H' διατηρει την κενη της πορεια μεχρι και το τελευταιο λεπτο του ζωδιου εως οτου να να μπει στην μηδενικη του επομενου όπου θα σχηματισει και την συνοδο ?
    Εχω την εντυπωση (και αν κανω λαθος διορθωστε με) οτι η συνοδος { συμφωνα με τον Λιλλυ στην Ωριαια} γινεται οταν οι πλανητες ειναι αποκλειστικα στο ιδιο ζωδιο. Πχ στο φαινομενο του καψίματος ενος πλανητη απο τον Ηλιο, και οι δυο πλανητες θα πρεπει να βρισκονται στο ιδιο ζωδιο. Το φαινομενο αυτο δεν ισχυει ακόμα και οταν ο πλανητης βρισκεται στην 28η μοιρα και ο Ηλιος στην 2η του επομενου ζωδιου.

Ακριβώς Γιάννη μου, σύμφωνα με τον Λίλυ. Επιπλέον οι σύχρονοι μελετητές δεν μιλούν μόνο για σύνοδο αλλά και για τις υπόλοιπες όψεις. Στο χάρτη της anastazia για παράδειγμα η Σελήνη θα μπεί στον Λέοντα, αν ο Κρόνος ήταν στην 3η μοίρα και όχι στην 4η του Ζυγού που έιναι τώρα, η Σέληνη με το εξάγωνο που θα έπιανε δεν θα βρισκόταν σε κενό πορείας . Βέβαια είπαμε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση της anastazias η Σελήνη λόγω Καρκίνου δεν βρίσκεται σε κενό πορείας. Όσο για το κάψιμο των πλανητών δεν το λαμβάνουν υπόψιν τους ούτε για αστείο. Εγώ πάλι το λαμβάνω αλλά όχι τόσο για διαφορετικά ζώδια.

Συμφωνώ και γω για τα μαθήματα ωριαίας.Θα ήταν πολύ χρήσιμα ειδικά σε μας τους αρχάριους που τώρα ξεκινάμε να μαθαίνουμε...Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω το εξής...η αρνητική απάντηση στην ωριαία πιθανολογείται όταν οι δείκτες των ενδιαφερομένων κάνουν αρνητική όψη μεταξύ τους πχ τετράγωνο ή όταν δεν κάνουν καθόλου όψεις μεταξύ τους;Ίσως είναι λίγο γενικό αυτό που ρωτάω και δεν μπορεί να απαντηθεί μεμονωμένα αλλά θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει μια κατεύθυνση.Και πάλι ευχαριστώ.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by anastazia View Post
    Συμφωνώ και γω για τα μαθήματα ωριαίας.Θα ήταν πολύ χρήσιμα ειδικά σε μας τους αρχάριους που τώρα ξεκινάμε να μαθαίνουμε...Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω το εξής...η αρνητική απάντηση στην ωριαία πιθανολογείται όταν οι δείκτες των ενδιαφερομένων κάνουν αρνητική όψη μεταξύ τους πχ τετράγωνο ή όταν δεν κάνουν καθόλου όψεις μεταξύ τους;Ίσως είναι λίγο γενικό αυτό που ρωτάω και δεν μπορεί να απαντηθεί μεμονωμένα αλλά θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει μια κατεύθυνση.Και πάλι ευχαριστώ.
    Aγαπητη Αnastazia,

H αρνητικη απαντηση δεν πιθανολογειται παντα σε αρνητικη ή σε καθολου οψη μεταξυ των δεικτων. Ενα τετραγωνο μεταξυ δυο δεικτων μπορει να εξασφαλιζει το θετικο αποτελεσμα αλλα μετα απο εντονη δυσκολια πιεση κτλ. Θα πρεπει βεβαια να συνηγορουν και αλλα στοιχεια σε κατι τετοιο οπως μια αμοιβαια αποδοχη μεταξυ των σημειοδοτων πλανητων ή οι πλανητες να εχουν θεμελιωδεις δυναμεις και να μην ερχονται σε "ρηξη" με αλλους πλανητες (ιδιαιτερα αρνητικους).

Οταν δεν κανουν καθολου οψεις ισως οδηγησει στην αρνητικη εκβαση αλλα και σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να παρατηρησουμε αν εχουν καποιες "μεταβλητες" .Τετοιες ειναι αποδοχες μεταξυ τους ( προσωπικα θεωρω καλυτερες τις αμοιβαιες υποδοχες απο οτι τις μεικτες μεταξυ των σημειοδοτων). Επισης θα πρεπει να δουμε τυχον αντισκιες ή να δουμε αν υπαρχουν τα φαινομενα της συλλογης και μεταφορας φωτος μεσα απο τα οποια το ζητουμενο θα επιτευχθει αλλα με καποια εξωτερικη βοηθεια (ο μεταφορεας κ συλλεκτης πλανητης σημειοδοτει το ατομο αυτο) .

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)