- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: myHoroscope μέλος του 2009
- Voters
- 115. You may not vote on this poll
-
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
85 73.91% -
Μητσάκος
25 21.74% -
Άσε μωρέ τα μπάζα....
5 4.35%
Results 51 to 60 of 81
Thread: Μέλος της χρονιάς
-
03-01-2010, 09:09 PM #51
Re: Μέλος της χρονιάς
Κ ΥΡΙΕ ΡΙΖΟΠΟΥΛΕ:bigsmile:
Εδω σε αυτο το θρεντ διαλεξανε εμενα και τον Μητσο :toung:
τα Ριζοσπαστικα σου αλλου ενταξει;
Τι με νοιαζει εμενα για τα ουζα,και ετσι σαρεσει ΒΡΕ ΦΙΛΕ:toung:;;;;;Ε; ΚΑΙ ΞΑΝΑ μανα ε;
Γιατι μου χαλας την μοστρα;γιατι μου χαλας το προεδριλικι;
τοσους λογους εγβαλα..
ο αλλος κατεβασε ολο τον Θεσσαλικο καμπο να ψηφισει..:nuts:
και ερχεσε εσυ ελαφρια την καρδια να μας παρεις το γλυκο μες απο τα χερια; ε;
Δακτυλος ξενος μου μυριζει εδω...:nuts:
ναι...ναι.. της ΄΄Ζω Επειμενωντας'' νομιζω...
η'' τα ουζα σε πειραξαν με τον Ηρακλη :nuts:
κουκι :bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
04-01-2010, 08:20 AM #52
Σύντροφε Ριζόπουλε, εύκολη η κριτική όταν απέχεις από την ουσία της διαδικασίας... Παραγνωρίζεις τα όσα αναφέρονται στο προηγούμενο ποστ μου, θέλοντας μέσω της υλιστικής θεώρησης να ανατρέψεις κεκτημένα του κινήματος της φράξιας κόκκινων μεταφυσικών.
Παραγνωρίζεις το γεγονός ότι η ανάδειξη του μέλους της χρονιάς θα μπορούσε κάλλιστα να εξαχθεί και μέσω της χαρτομαντικής μεθόδου, ή ακόμα και αυτής της φραπεδομαντικής, πεδία που προφανώς δεν σε έχουν απασχολήσει, παρά το γεγονός της ουσιαστικής τους συμβολής στο μεταφυσικό προτσές.
Παραγνωρίζεις ακόμα την αναγκαιότητα της ύπαρξης επαναστατικής αστρολογικής πρωτοπορίας, αλλά και των συνομωτικών κανόνων λειτουργίας που την διέπουν, χωρίς την οποία η λαϊκή και λούμπεν βάση της αστρολογικής κοινωνίας δεν θα μπορούσε να συγκροτηθεί σε μοχλό διεκδίκησης και ανατροπής....
Σύντροφε Ριζόπουλε, σε καλώ έστω και την τελευταία στιγμή να αναλογιστείς το μέγεθος της παρέκκλισής σου από την κρονοπλουτώνια γραμμή που επιβάλλουν οι κανόνες συνομωσίας, να προσπεράσεις τις ποσειδώνιες σειρήνες του αριστερισμού (που όπως ξέρεις αποτελεί και την παιδική ασθένεια της μεταφυσικής) και να μην εκθέτεις τους συντρόφους σε περιπέτειες που αδυνατούν να διαχειριστούν χωρίς τον κίνδυνο της εμπλοκής τους σε διαδικασίες που θα γίνουν τελικά ανάχωμα στην επαναστατική διαδικασία...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-01-2010, 10:33 AM #53
Τι εστι ...
'' μεταφυσικο ΠΡΟΤΣΕΣ '' ;;;;;:nuts::bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
04-01-2010, 10:44 AM #54
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-01-2010, 11:06 AM #55
-
04-01-2010, 12:59 PM #56
Βρέθηκε ένας άνθρωπος να θέλει να με ψηφίσει και πήγατε να τον φάτε! Ντροπή και όνειδος! Αντιπαρέρχομαι το γεγονός της παντελούς έλλειψης αιτιολόγησης της υποψηφιότητος, προς αποφυγήν πολλαπλών μετώπων!
Μητσάκο, κρονοπλουτώνια και προτσές δεν κολλάει! Να σου δανείσω λίγο ουρανό που τον έχω σε περισσεία?[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
-
04-01-2010, 01:12 PM #57
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
04-01-2010, 01:26 PM #58
Ακόμα καλύτερα! Λίγος ακόμα δεν θα σου φανεί! Πάρε καλέ! ξεπουλάω!
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
-
04-01-2010, 03:46 PM #59
δεν θελουμε τον ουρανο σου :toung:
εχουμε τον δικο μας εγω και ο μητσος!
αυτο το θρεντ ειναι δικο μου και δικο του!
τι το περασατε εδω οικοπεδο προς καταπατηση;;;
και γυαλισε το ματακι σου για εξουσια;;;;
ΑΙΝΤΕ ..λεμε...αιντε μην γινει εδω μεσα του Πλουτωνα το νταχτιριντι!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ σε ολους οσους επαφθολμουν τον ΘΡΟΝΟ ΜΟΥ λεμεε!!!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
04-01-2010, 04:52 PM #60
Ε όχι πολυχρονεμένη μου δεν επωφθαλμιούμε εμείς το θρόνο σας. (υπόψιν ένας παραπάνω ουρανός πάνω από την κορώνα σας θα σας έκανε να μοιάζετε αέρινη οπτασία..).
Απλά χτυπάμε τους παρασκηνιακούς χειρισμούς της σκιώδους κυβέρνησης που με τον περιορισμό των συμμετεχόντων, επιχείρησε να τρέψει σε ήσσονος σημασίας για την κοινότητα το γεγονός της στέψης σας και στην ουσία παραχωρώντας σας μια πανέμορφη κορώνα, να πάρει το σκήπτρο από τα χέρια σας..
Γιαυτό και προτείνω να ανατρέψετε πολυχρονεμένη την καθεστηκυία τάξη, και στις δηλώσεις σας για ανάληψη των καθηκόντων σας, να εξαγγείλετε μέτρα κατά της μέχρι τούδε κρατικής αυθαιρεσίας, να αλλάξετε τον εκλογικό νόμο (ως είθισται) για να έχετε τη χαρά να κατατροπώσετε περισσότερους αντιπάλους στην επόμενη αναμέτρηση, και μέχρι τότε να χαρίσετε άφθονες δωρεάν αστρολογικές συμβουλές στους υπηκόους σας για να έχετε σίγουρη την εκλογή
Και πολυχρονεμένη μου, τι ταπεραμέντο είναι αυτό? Τώρα δεν ανήκετε στον απλό λαό όπως εμείς!![FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.