s
Υπολογισμός της Λίλιθ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
    Όνομα:
    Mary

Υπολογισμός της Λίλιθ

Γειά σας!
    Έγινα πρόσφατα μέλος στο site και ψάχνω εδώ και αρκετή ώρα να βρω τη Λίλιθ μου!!
    Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Η ημερομηνία γέννησης μου είναι: 1-10-1989
    Είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό)
    :toung:
    Ας μου πέι κάποιος αν μπορεί!
    Ευχαριστώ =)

Όνομα:
    Mary

Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ

Επίσης θα ήθελα να μάθω που έχει τη Λίλιθ το αγόρι μου.
    Η ημερομηνία γέννησης του είναι
    12-2-1987.

Ευχαριστώ πολύ!!
    :bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Re: Υπολογισμός της Λίλιθ

Πρωτα απ' όλα Morgana για να μάθεις την θεση της Λίλιθ σου πρεπει να γνωρίζεις ακόμα και τα ακριβή λεπτά της ωρας γέννησής σου. Έπειτα ειναι πολύ ευκολο να βρεις την θέση της, βαζοντας τα στοιχεία σου εδω. Και όχι, δεν παίζει καποιο ρόλο το τι ζώδιο ή Ωροσκοπο έχεις

Quote Originally Posted by Morgana.le.Fay View Post
    Γειά σας!
    Έγινα πρόσφατα μέλος στο site και ψάχνω εδώ και αρκετή ώρα να βρω τη Λίλιθ μου!!
    Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Η ημερομηνία γέννησης μου είναι: 1-10-1989
    Είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό)
    :toung:
    Ας μου πέι κάποιος αν μπορεί!
    Ευχαριστώ =)
    Αρχικά να σου πω καλωσήρθες, μια και είσαι καινούργια στο site. Στη συνέχεια, και με όλο το θάρρος, να σου πω ότι εκτός από το ότι χωρίς ακριβή ώρα και βεβαιωμένη (όπως πολύ σωστά σου αναφέρει και η black moon πιο πάνω) η θέση της Λίλιθ δεν βρίσκεται, η Λίλιθ δεν είναι από τα κύρια και πρώτα στοιχεία που κοιτάς σε έναν χάρτη και η μελέτη της χωρίς να έχεις γνώση των άλλων στοιχείων θα σε μπερδέψει παρά θα σε βοηθήσει στην αναζήτησή σου.

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σιγά σιγά επισκεπτόμενη τον σύνδεσμο που σου παρέθεσε η black moon, για να έχεις το χάρτη σου, αλλά παράλληλα να ρίξεις μια ματιά σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html όπου υπάρχει μια σειρά άρθρων που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα και περισσότερα από την αστρολογία :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Mary

οοο σε ευχαριστώ πολύ!
    βρίκα όλο τον γενέθλιο χάρτη μου!

:amuse:

Heeeey!!Sorry ama se vazw se diadikasies,alla iparxei periptwsi na mporeis na vreis ti lilith mou,milame,exw psa3ei PANTOU,se toooosa site,alla tipota!Exw gennithei stis 11-4-90 stis 12,55 to mesimeri sto Marousi (kapoios mou pe oti paizei rolo kai to "pou" ! Kai aaaama mporeis kai to 9-11-90, stis 4 to mesimeri sto Marousi!!....tis kollitis mou!Ama de mporeis kai 3ereis pou mporw na to vrw,pes mou to link please!An kai exw psa3ei pantou.......thanx!!

:bigsmile: Επειδή σε αυτό το site λέμε: :nogrgl

π'ηγαινε πρώτα σε αυτόν τον σύνδεσμο:

Greeklish to Greek - by innoetics :: Δωρεάν Υπηρεσία

και μετά για τη Λίλιθ σε αυτόν:

Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος

:welcome: και
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το πρόγραμμα Kepler 7.0 Όπως στου δεσμούς τις σελήνης (true & mean),έτσι ακριβώς δίνει και τη Λίλιθ, δηλ. true & mean. Επειδή έχει μεγάλη απόκλιση στις μοίρες, θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει, βοηθώντας με να καταλάβω ποιά θέση είναι η πιο αποδεκτή.
    Σας ευχαριστώ

Quote Originally Posted by atrium View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Έχω το πρόγραμμα Kepler 7.0 Όπως στου δεσμούς τις σελήνης (true & mean),έτσι ακριβώς δίνει και τη Λίλιθ, δηλ. true & mean. Επειδή έχει μεγάλη απόκλιση στις μοίρες, θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει, βοηθώντας με να καταλάβω ποιά θέση είναι η πιο αποδεκτή.
    Σας ευχαριστώ
    Υπάρχουνε ...3 (!!!) Λίλιθ, ζωή να 'χουνε :bigsmile:
    Υπάρχει ο αστεροειδής με το όνομα Λίλιθ, ένας δορυφόρος της Γης που θεωρητικά υπάρχει (αλλά κανείς δεν το έχει δει ακόμα...) και το σημείο που ορίζεται από τη μέση απόσταση μεταξύ της Γης και της Σελήνης όταν η τελευταία βρίσκεται στο απόγειό της, δλδ στο πιο μακρινό σημείο της τροχιάς της γύρω από τη Γη.
    Εμείς εξετάζουμε την τρίτη και ...φαρμακερή ( http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%EB%EE%E7.html αν και είναι κάπως ασαφές)
    Αν θες να δεις σε ποια θέση βρίσκεται η Λίλιθ που μας ενδιαφέρει, γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο πρόγραμμα του myhoroscope; ( Αστρολογία για όλους )
    Με την ευκαιρία, πόσο το αγόρασες το Κέπλερ, γιατί θέλω και εγώ να το πάρω
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Κατ΄αρχήν σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση. Το Kepler το ειχε αγοράσει μια φίλη και μου το αντέγραψε. Το έχω βρει στο internet απο $300-$500. Για μένα δεν είναι πρόβλημα να το αντιγράψω και να στο στείλω. Thnx και πάλι

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)