s
οψεις ουρανου - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 67

Re: οψεις ουρανου

χαιρεται!
    σε λιγο καιρο περιπου τον μαιο ο ουρανος θα κανει συνοδο με τον δια στις 0 μοιρες κριου...για μας της γενιας του '69 που εχουμε αυτην την οψη στις 0 μοιρες του ζυγου τι σημαινει? ειδικοτερα στον 7ο οικο στον γενεθλιο μου χαρτη,,,

δεν υπαρχει κανεις ?

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by μαλαμα View Post
    χαιρεται!
    σε λιγο καιρο περιπου τον μαιο ο ουρανος θα κανει συνοδο με τον δια στις 0 μοιρες κριου...για μας της γενιας του '69 που εχουμε αυτην την οψη στις 0 μοιρες του ζυγου τι σημαινει? ειδικοτερα στον 7ο οικο στον γενεθλιο μου χαρτη,,,
    Αγαπητη,

προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτη η συνοδος στο παρορμητικο ζωδιο του Κριου ισως ειναι ευνοικη για να τεθουν μερικοι στοχοι προς εφαρμογη. Ο ουρανος (συλληψη) σε συνοδο με τον Δια (επεκταση) ισως αποτελεσει μια ευνοικη περιοδο για νεες ιδεες , νεα ξεκινηματα (Κριος). Απο την αλλη πλευρα ισως μπορει να "ευνοει" και την απερισκεψια , η ακομα και καποιο ειδος ξαφνικης σπαταλης με αποτελεσμα τον Ασσο!!!!:toung: . Bεβαια καλο θα ηταν να ερμηνευτει συμφωνα με τους οικους που εξουσιαζονται απο τους παραπανω πλανητες και καθως απο την σχεση τους με τους γενεθλιους πλανητες ενος ωροσκοπιου (και τους οικους που βρισκονται στο γενεθλιο) .

με εκτιμηση
    Cancerian.

χαιρεται!
    'Εντονη επιθυμία για απελευθέρωση, κινήσεις ανεξαρτησίας πιθανόν όχι χωρίς κόστος και όχι δίχως συγκρούσεις. Μπαίνεις σε φάση που έχεις ανάγκη να ανακαλύψεις το καινούριο και το πρωτότυπο, θες να είσαι περισσότερο δημιουργική, χαίρεσαι με τους πειραματισμούς, διψάς για γνώση, θες να προχωρήσεις στο μέλλον, να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να νοιώσεις ότι είσαι απρόθυμη για συμβιβασμούς και να σπάσεις συμφωνίες και συνεργασίες ετών που δεν σου προσφέρουν τίποτε πλέον. Προσωρινά χάνεται η ισορροπία. Καλή η ελευθερία αλλά μεγάλη προσοχή στις παρορμητικές και απερίσκεπτες κινήσεις.

καλη χρονια λοιπον,σας ευχαριστω για τις απαντησεις .οποτε αναμενουμε μια χρονια εντονων αλλαγων σε προσωπικο επιπεδο αφου η συνοδος θα γινει στον πρωτο οικο μου,ευελπιστω οτι θα ειναι ευχαριστες αφου ο διας θα ειναι στον ωροσκοπο μου ,αλλα πρεπει να μην παρασυρθω απο την υπεραισιοδοξια.Ειλικρινα ομως θελω να τα ξαναδω ασπρα ολα γιατι το 2009 εμενα προσωπικα σαν καρκινο με ωροσκοπο ιχθει με τσακισε.Ευτυχως που ειχαμε την συνοδο του δια με τον ποσειδωνα που μας εδωσε κουραφιο και να δουμε λιγο φως στο τουνελ...

Όνομα:
    cancerian

καλη χρονια λοιπον,σας ευχαριστω για τις απαντησεις .οποτε αναμενουμε μια χρονια εντονων αλλαγων σε προσωπικο επιπεδο αφου η συνοδος θα γινει στον πρωτο οικο μου,ευελπιστω οτι θα ειναι ευχαριστες αφου ο διας θα ειναι στον ωροσκοπο μου ,αλλα πρεπει να μην παρασυρθω απο την υπεραισιοδοξια.Ειλικρινα ομως θελω να τα ξαναδω ασπρα ολα γιατι το 2009 εμενα προσωπικα σαν καρκινο με ωροσκοπο ιχθει με τσακισε.Ευτυχως που ειχαμε την συνοδο του δια με τον ποσειδωνα που μας εδωσε κουραφιο και να δουμε λιγο φως στο τουνελ...
    Που να δεις τι ερχεται μεσα στο 2010 για τους Καρκινους...

για να δουμε τι θα δουμε....

Kαλή χρονια σε ολους!Ουρανος(Τοξοτης) τετραγωνο Δία(Ιχθυς) στο γενέθλιο μου!Ξερω οτι ευθυνεται για διαφορα απροσμενα στη ζωη μου,ομως με προβληματιζει που ο Ουρανός ειναι ο κυβερνητης του ωροσκοπιου μου,και βρισκονται κ οι δυο στον 1ο οικο!Σημαινει οτι θα επηρεαζει συνεχεια δυσκολα τη ζωη μου,χωρις να το ελεγχω?Μεχρι τωρα εχω αυτην την εμπειρια!Καποια γνωμη πιο εμπειρη?
    Ευχαριστω!

Όνομα:
    Γωγώ

Καλη χρονιά και από εμένα!!Έχω τον ήλιο μου στον Καρκίνο (22.51')με όψη τριγώνου με τον Ουρανό που είναι στον σκορπιό (26.13') και τριγ'ωνου με το Μεσουράνημα που είναι στον Καρκίνο (24.58΄). Γνωρίζω ότι ο Διελάυνων Ουρανός θα τριγωνίσει με την σειρά ήλιο, μεσουράνημα και Γενέθλιο ουρανό.Αυτά σημαίνουν ότι θα συμβούν αναπάντεχα γεγονότα σε σχέση με σύζυγο-σύντροφο και επαγγελματικά καλά ή οτι λόγω ουρανού δεν θα αντέχω πράγματα και θα επαναστατήσω στους τομείς αυτούς?Είναι απαραίτητη η οικοθεσία στο προοδευτικό ή μπορεί κανείς να βγάλει συμπερασματα και χωρίς?

Γειά σας !

Τι θα μπορούσαν να σημαίνουν οι 2 όψεις του ουρανού στον χάρτη μου ?

Ουρανός σε σύνοδο με λίλιθ στον Σκορπιό και μέσα στον 5ο οίκο

και

Ουρανός τρίγωνο με τον ωροσκόπο

εμένα πάει το μυαλό μου σε οτι έχει να κάνει με τα ερωτικά ή κάνω λάθος ?

Ευχαριστώ !
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)