- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 126
Thread: Επανασύνδεση σε σύνθετο
-
31-12-2009, 12:26 AM #91
Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
Με το σκεπτικό ότι ακόμη και οι αρνητικές όψεις ενεργοποιούν τον άξονα του γάμου και των σχέσεων. Αν κάποιος βρίσκεται σε σχέση με τον Κρόνο στον ωροσκόπο θα περάσει δοκιμασίες.. Αν όμως είναι χωρισμένος ενδέχεται να του φέρει επανασύνδεση. Πως θα είναι η σχέση μετά την επανασύνδεση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, επανασύνδεση όμως μπορεί να φέρει.
Σχέσεις δεν είναι μόνο οι απλές ερωτικές η ο γάμος, υπάρχει και η συμβίωση, που και σε αυτήν την περίπτωση πάλι 1ο 7ο κοιτάμε.
Δημήτρη εγώ πάλι ξέρω πολλές παντρεμένες που ψάχνονται για επανασύνδεση για τον απλό λόγο, ότι ο χωρισμός δεν ήταν επιλογή δική τους αλλά του συζύγου.
-
31-12-2009, 09:57 AM #92
......μπαινω σφηνα στο θεμα..:bigsmile:.εγω εχω ακριβως αυτο που ειπε η τινα ωροσκοπο ηλιακης επιστροφης και ω ναι τι συμπτωση ακριβως στις 15 καρκινου(.ουτε να με διαβαζε!!! )πανω στον ηλιο του στις 15 και κατι.με απασχολει το θεμα της επανασυνδεσης μαζι του....βεβαια περναει κι ο ερμης αναδρομος πανω στον ωροσκοπο του συνθετου σαν κυβερνητης.(ωροσκοπος 21 και κατι παρθενου).επισης ο ερμης στον αιγοκερω αναδρομος (ακμη συνθετου αιγοκερως).εγω τα θεωρω δεικτες επανασυνδεσης.(Εγω)....ο νηστικος καρβελια ονειρευεται..απλα ηθελα να δω αν θα ισχυσουν πολλα που ειπωθηκαν..
.....χρονια πολλα σε ολους!!!!
-
31-12-2009, 10:12 AM #93
.....γραψτε λαθος για τον ηλιο του στις 15 και τον ωροσκοπο μου...αναδρομος ερμης...δεν ηξερα πως να το σβησω γιατι δευτερη φορα γραφω εδω.τα αλλα ισχυουν.και αν το σκεφτω λιγο ακομη στον δικο μου ετησιο ο ερμης γινεται αναδρομος στον 7.στον δικο του γινεται αναδρομος στν γενεθλιο 7.επισης ο κυβερνητης του 5 στο γενεθλιο μου ειναι ο ερμης.ακμη 5 γενεθλιου στον κριο.αν θεωρησουμνε και τον αρη που κυβερναει ωροσκοπο και 5 αναδρομο παλι δεν δειχνει κατι τετοιο?οπως και στον δικο του ακμη 5 στον σκορπιο(κυβερνητης ο αρης αναδρομος).ουφ!!!!
-
31-12-2009, 11:05 AM #94
Αγαπητή attartina η αλήθεια είναι πως μας τα μπέρδεψες λίγο αλλά δεν πειράζει Ερμή ανάδρομο 'εχουμε. Με ανάδρομους πλανήτες μας δίνεται η δυνατότητα να θυμηθούμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επανεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Με την λογική αυτή και το γεγονός πως οι ανάδρομοι πλανήτες σχετίζονται με οίκους και πλανήτες που αφορούν τα ερωτικά μας μιλάμε για επανασύνδεση. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι θα έχεις επανασύνδεση 100% όμως ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις και κινήσεις για επανασύνδεση.
-
31-12-2009, 11:19 AM #95
Επομένως, αν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος Κρόνου με Κρόνο, δείχνει μακροβιότητα, ενώ αν σε μια άλλη υπάρχει αντίθεση Κρόνου με Ωροσκόπο, δείχνει πιθανό τέλος;
-
31-12-2009, 11:27 AM #96
......katarxas euxaristo...nai to ksero pos den mporei kaneis na moy pei gi auto...den zitisa auto...apla diavasa oli tin sizitisi.ki evgala ki ego ta porismata mou!!!!aples skepseis einai me skopo na proseggiso kai na eksigiso tin diki mou katastasi..polles apo tis endeikseis iparxoun kai se emena.opte an tha simvei tha ertho na to tekmirioso.:bigsmile:
-
31-12-2009, 11:32 AM #97
Και επίσης, αν συγκρίνουμε δύο προοδευτικούς σύνθετους και δούμε ότι στον ένα υπάρχει αφθονία όψεων μεταξύ όλων των πλανητών, ωροσκόπου, μεσουρανήματος, ενώ στον άλλο οι όψεις είναι λιγοστές, βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα;
-
31-12-2009, 11:46 AM #98
Εμένα, πάλι, μου δημιουργήθηκε μια απορία: Αν έχω ήδη δεσμό αλλά επιθυμώ επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, αυτό πώς θα φανεί; Ή οι επανασυνδέσεις αφορούν άτομα που δεν έχουν δεσμό;
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-12-2009, 12:03 PM #99
-
31-12-2009, 12:13 PM #100
Και κάτι ακόμα, τώρα που με έχει πιάσει η μανία να προσπαθήσω να αποκρυπτογραφήσω (τρομάρα μου!) πράγματα. Σύνοδος Δία με Ουρανό και με Πλούτωνα στον 7ο Οίκο σε σύνθετο έχει κάποια σημασία; Υπόσχομαι να μην ρωτήσω άλλα...μέχρι του χρόνου! Σε όλους ευχές για μια πολύ όμορφη χρονιά!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.