s
γενεθλιος χαρτης και γαμος! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: γενεθλιος χαρτης και γαμος!

Γεια σας!!!! θα ηθελα να ρωτησω αν στο χαρτη μου φαινεται καπου γαμος.. ειμαι γεννημενη 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 στη θεσσαλονικη ξερω οτι ο 7 οικος ειναι αυτος του γαμου κ στο χαρτη μου βρισκεται στο ζωδιο του ζυγου αν δεν κανω λαθος εχω πλουτωνα στο σκορπιο στον 7 οικο..αν μπορειτε να μου πειτε κατι σχετικο...ευχαριστω :unsure:

Quote Originally Posted by rozoulitsa View Post
    Γεια σας!!!! θα ηθελα να ρωτησω αν στο χαρτη μου φαινεται καπου γαμος.. ειμαι γεννημενη 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 στη θεσσαλονικη ξερω οτι ο 7 οικος ειναι αυτος του γαμου κ στο χαρτη μου βρισκεται στο ζωδιο του ζυγου αν δεν κανω λαθος εχω πλουτωνα στο σκορπιο στον 7 οικο..αν μπορειτε να μου πειτε κατι σχετικο...ευχαριστω :unsure:
    http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%F3%E7%F2.html :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Εχει σημασια αν καποιος ειναι νεο μελος ή παλιο?
    για να μπει καποιος στον κοπο να το ψαξει με την Αστρολογια σημαινει πως και τον "ιντριγκαρουν"τετοια θεματα αλλα και πως μπορει να περναει δυσκολη φαση με τις σχεσεις του κτλ. οποτε δινοντας απλοχερα σε καποιον μια γνωμη (χωρις να το δεσουμε και κομπο) τον βοηθαει να διευρυνει τις γνωσεις του.
    Βρισκω το σ'α'ιτ πολυ ενδιαφερον, σιγουρα ολα τα νεα μελη ενδιαφερονται αρχικα να ρωτησουν για τα συναισθηματικα, οικονομικα χωρις αυτο να σημαινει πως θελουν απαραιτητα μασημενη τροφη...
    Ελπιζω να μην εχω παρανοησει τους κανονες λειτουργιας οπως και το δικαιωμα του καθε νεου μελους να ζηταει τα "φωτα" των παλαιοτερων μελων.

Όνομα:
    Σωκράτης

Τα ποσοστά, για όσους παρακολουθούμε εκ των έσω μάς δείχνουν ότι το 90% των μελών δυστυχώς "δένουν κόμπο" απαντήσεις άλλων μελών μας.

Επίσης το 99% των μελών που ρωτούν για συναισθηματικά θέματα θέλουν "μασημένη τροφή".

Το myhoroscope επειδή ακριβώς δεν είναι ένα μπλογκ ή ένα σάιτ αστρολόγου για να αναπτύξει πελατειακές σχέσεις, στις περισσότερες των περιπτώσεων "δυσαρεστεί" κάποια από τα μέλη του ακολουθώντας αυστηρές γραμμές δεοντολογίας.

Όσο και να μην είναι ευχάριστη αυτή η διαδικασία για κανέναν το myhoroscope συνεχίζει να έχει σχεδόν καθολική αποδοχή από "εχθρούς και φίλους", συνεχείς νέες εγγραφές, συνεχόμενη αύξηση επισκεψιμότητας και διαρκή ανάπτυξη.

Ένας από τους δεκάδες λόγους που συμβαίνουν τα παραπάνω, είναι το γεγονός ότι ΣΕΒΕΤΑΙ τα μέλη του, τα κοιτάει στα μάτια και όχι στην τσέπη και θα συνεχίσει την πολιτική του, προσφέροντας απλόχερα γνώση με άρθρα και θέματα ελπίζοντας ότι θα ενεργοποιείται όλο και περισσότερο η κριτική σκέψη των μελών και των επισκεπτών του, τα οποία έχουν όλο το δικαίωμα να ρωτούν ότι επιθυμούν, αλλά και την υποχρέωση να κατανοήσουν ότι η ηθική και η δεοντολογία είναι αδιαπραγμάτευτη.

Εξάλλου το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αστρολοεισπράκτορες και υπάρχει ελευθερία επιλογής,

Quote Originally Posted by magdalena29 View Post
    Εχει σημασια αν καποιος ειναι νεο μελος ή παλιο?
    για να μπει καποιος στον κοπο να το ψαξει με την Αστρολογια σημαινει πως και τον "ιντριγκαρουν"τετοια θεματα αλλα και πως μπορει να περναει δυσκολη φαση με τις σχεσεις του κτλ. οποτε δινοντας απλοχερα σε καποιον μια γνωμη (χωρις να το δεσουμε και κομπο) τον βοηθαει να διευρυνει τις γνωσεις του.
    Βρισκω το σ'α'ιτ πολυ ενδιαφερον, σιγουρα ολα τα νεα μελη ενδιαφερονται αρχικα να ρωτησουν για τα συναισθηματικα, οικονομικα χωρις αυτο να σημαινει πως θελουν απαραιτητα μασημενη τροφη...
    Ελπιζω να μην εχω παρανοησει τους κανονες λειτουργιας οπως και το δικαιωμα του καθε νεου μελους να ζηταει τα "φωτα" των παλαιοτερων μελων.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

γιασου ΡΟΖΟΥΛΙΤΣΑ η
    ακμη του 7ου ειναι στο ζυγο σε μοιρεσ κριου
    αφροδιτη στον καρκινο στον 4 οικο
    σε αντιθεσι κρονο,ουρανο,ποσειδωνα.
    αφροδιτη περιπλανομενη
    ολα αυτα και αλα τοσο παρουσιαζουν τον γαμο ναι σου πεφτι γαμοσ
    αλλα να προσεχεισ τισ επιλογεσ σου και τα σινεσθιματασου να ακουσ τουσ δικου σου και να μη σε παρασιρι η παρορμισι
    αφροδιτη αντ... κρονο,ουρανο,ποσειδωνα χριαζετα να κανεισ ποιο σοστεσ επιλογεσ
    φιλια
    μαριαααα

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Τα ποσοστά, για όσους παρακολουθούμε εκ των έσω μάς δείχνουν ότι το 90% των μελών δυστυχώς "δένουν κόμπο" απαντήσεις άλλων μελών μας.

Επίσης το 99% των μελών που ρωτούν για συναισθηματικά θέματα θέλουν "μασημένη τροφή".

Το myhoroscope επειδή ακριβώς δεν είναι ένα μπλογκ ή ένα σάιτ αστρολόγου για να αναπτύξει πελατειακές σχέσεις, στις περισσότερες των περιπτώσεων "δυσαρεστεί" κάποια από τα μέλη του ακολουθώντας αυστηρές γραμμές δεοντολογίας.

Όσο και να μην είναι ευχάριστη αυτή η διαδικασία για κανέναν το myhoroscope συνεχίζει να έχει σχεδόν καθολική αποδοχή από "εχθρούς και φίλους", συνεχείς νέες εγγραφές, συνεχόμενη αύξηση επισκεψιμότητας και διαρκή ανάπτυξη.

Ένας από τους δεκάδες λόγους που συμβαίνουν τα παραπάνω, είναι το γεγονός ότι ΣΕΒΕΤΑΙ τα μέλη του, τα κοιτάει στα μάτια και όχι στην τσέπη και θα συνεχίσει την πολιτική του, προσφέροντας απλόχερα γνώση με άρθρα και θέματα ελπίζοντας ότι θα ενεργοποιείται όλο και περισσότερο η κριτική σκέψη των μελών και των επισκεπτών του, τα οποία έχουν όλο το δικαίωμα να ρωτούν ότι επιθυμούν, αλλά και την υποχρέωση να κατανοήσουν ότι η ηθική και η δεοντολογία είναι αδιαπραγμάτευτη.

Εξάλλου το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αστρολοεισπράκτορες και υπάρχει ελευθερία επιλογής,
    Η απαντηση "ο,τι να'ναι"....τοτε μην βαζεται διαφημισεις αστρολογων στο "παρθενο αστρολογικα" site σας...Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απαντηση σε σχεση με αυτα που ειπα...το μονο που εννουσα ηταν να μην το παιζουν ορισμενα "παλαια" μελη ξερολες της αστρολογιας και να απαντανε στους ανθρωπους που ψαχνονται αστρολογικα διοτι ετσι κανουν περισσοτερο κοσμο να ανακαλυψει την αστρολογια...τι σημαινει εν τελει "μασημενη τροφη"?ολοι ετσι δεν ξεκινησαν?
    Ευτυχως φραγκα εχω για να ζητησω απο οποιονδηποτε αστρολογο να με συμβουλεψει...το γεγονος ομως οτι παρακολουθω αυτο το site σημαινει πως θελω να διαβασω διαφες αποψεις και αποριες που μπορει να αφορουν και την δικη μου ζωη και να ταυτιστω...
    Μαλλον δεν θα πρεπει να αποτελω μελος αυτου του site...
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ? ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

Όνομα:
    Σωκράτης

Θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τις παρατηρήσεις σας.

Σας Ευχαριστούμε !

Quote Originally Posted by magdalena29 View Post
    Η απαντηση "ο,τι να'ναι"....τοτε μην βαζεται διαφημισεις αστρολογων στο "παρθενο αστρολογικα" site σας...Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απαντηση σε σχεση με αυτα που ειπα...το μονο που εννουσα ηταν να μην το παιζουν ορισμενα "παλαια" μελη ξερολες της αστρολογιας και να απαντανε στους ανθρωπους που ψαχνονται αστρολογικα διοτι ετσι κανουν περισσοτερο κοσμο να ανακαλυψει την αστρολογια...τι σημαινει εν τελει "μασημενη τροφη"?ολοι ετσι δεν ξεκινησαν?
    Ευτυχως φραγκα εχω για να ζητησω απο οποιονδηποτε αστρολογο να με συμβουλεψει...το γεγονος ομως οτι παρακολουθω αυτο το site σημαινει πως θελω να διαβασω διαφες αποψεις και αποριες που μπορει να αφορουν και την δικη μου ζωη και να ταυτιστω...
    Μαλλον δεν θα πρεπει να αποτελω μελος αυτου του site...
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

καλησπερα..θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και αν μπορει καποιος να μου απαντησει θα το εκτιμουσα..ειμαι γεννημενη 31/08/1977 ωρα 20 και 30..ακμη του εβδομου στην παρθενο και αρα κυβερνητης ερμης ο οποιος τετραγωνιζει με τον κυβερνητη του ωροσκοπου μου πωσειδωνα.απο τον εβδομο αντλουμε πληροφοριες για τον γαμο .σχεσεις κτλ..επισης και ο ηλιος μου τετραγωνιζει με τον πωσειδωνα ο οποιος ειναι δεικτης απο οσο εχω διαβασει για τον καθορισμου του γαμου οσο αφορα τις γυναικες..επισης στον εβδομο υπαρχει εμπεριεχομενο ζωδιο του ζυγου με πλανητες μεσα σε αυτο πλουτωνα αλλα και βορειο δεσμο και νομιζω αστεροειδης αθηνα και δημητρα..κοιταζω λοιπον τον κυβερνητη του ζυγου (αφροδιτη) στον πεμπτο καλη θεση η οποια τετραγωνιζει με τον ουρανο απο τον ογδοο και χωρις οψη με τον αρη...δεν ξερω αν παιζει ρολο και αν κανω καλα που το κοιταω γιατι θεωρειται ακμη του εβδομου η παρθενος και οχι ο ζυγος..δευτερον απο την οψη και μονο τετραγωνου ερμη πωσειδωνα καταλαβαινω η οτι δεν θα κανω γαμο η αν θα κανω μονιμως θα ειμαι απογοητευμενη και στο τελος θα χωρισω γιατι υπαρχει και το εμπεριεχομενο στο ζυγο συν η αφροδιτη τετραγωνο με ουρανο ποθ δειχνουν τασεις για διαζυγιο..παω μετα στον ενατο και κοιταζω για δευτερο γαμο...ακμη ο τοξοτης που μεσα ομως ειναι ο πωσειδωνας ο οποιος τετραγωνιζει οπως ειπα με τον ηλιο και ερμη(αδιεξοδο μοθ φαινεται)οπως και να το δω καταδικασμενη ειμαι..

Όνομα:
    JACK

Καλά δεν βλέπετε τους κανόνες που ισχύουν για τα θέματα που ρωτάτε? Καλύτερα οι ερωτήσεις να αφορούν γενικά θέματα και όχι προσωπικά. ¶λλωστε για το προσωπικό ωροσκόπιο υπάρχει η ανάλυση και ο χάρτης που μπορείς να εκτυπώσεις από αυτό το site.
    Φιλικά

αυτο που ρωτησα αλλα μαλλον ειπα πολλα και παρεγηγηθηκα ειναι αν κανω καλα που κοιταω τονκυβερνητη το εμπεριεχομενου στον εβδομο(σαν τεχνικη αν ισχυει) και δευτερον αν η σειρα που ακολουθω ειναι η σωστη.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)