s
Ψυχικά χαρίσματα - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 71 to 80 of 84

Re: Ψυχικά χαρίσματα

Ειλικρινα δεν περιμενα τοσο μεγαλη απαντηση!!!:nuts:...σε ευχαριστω πολυ plutwnian για το κοπο κ το χρονο σου...ελπιζω να μην σε κουρασα πολυ:embarrest

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Δεν με κουρασες καθολου... ελπιζω να σε βοηθησαν αυτα που σου εγραψα!!!
    Με αγάπη ανιδοτελή

Plutwnian

Όνομα:
    Maria

Προφανώς η επιρροή απο Ιχθύ ή ένας προσωπικός πλανήτης στο 12ο οίκο είναι μια ένδειξη ψυχολογικής εμβάθυνσης που όμως πρέπει να συνοδε'υεται και απο άλλες όψεις για να τεκμηριωθεί.

Όνομα:
    ελενη

καλη χρονια και επειδη ειμαι καινουργια να ρωτησω κατι οσο αφορα τις οψεις ο Ποσειδωνας με
    τον Πλουτωνα ειναι σε εξαγωνο με τον Ποσειδωνα στον τοξοτη και τον πλουτωνα στο ζυγο πως μπορω να διακρινω αν εχω καποιο χαρισμα

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by envogue View Post
    καλη χρονια και επειδη ειμαι καινουργια να ρωτησω κατι οσο αφορα τις οψεις ο Ποσειδωνας με
    τον Πλουτωνα ειναι σε εξαγωνο με τον Ποσειδωνα στον τοξοτη και τον πλουτωνα στο ζυγο πως μπορω να διακρινω αν εχω καποιο χαρισμα
    Aγαπητη
    η προαναφερομενη απο εσενα οψη αφορα γενιες ατομων , η οποια βρισκεται στο γενεθλιο χαρτη. Θα ηταν καλυτερο αν εψαχνες δυνατες οψεις στο ωροσκοπιο σου με προσωπικους πλανητες. Δες καλυτερα τα προηγουμενα ποστ για να καταλαβεις!!!!

με εκτιμηση
    cancerian

Πειτε μου την γνωμη σας..Ηλιος και Ερμης στον 12ο οικο Ουρανος και Πωσειδωνας στον 8ο..Ηλιος σε τριγωνο με Ουρανο και Ποσειδωνα και αντιθεση με Πλουτωνα και ο Ερμης επισης τις ιδιες οψεις κανει..Η Σεληνη σε τετραγωνο με τον Ποσειδωνα..Ουρανος και Ποσειδωνας σε εξαγωνο με Αρη στους Ιχθυεις..

Όνομα:
    irene

φιλοι μοθ να ρωτησω και εγω κατι? εγω εχω ποσειδωνα στον αιγοκερω πλουτωνα στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη και ο ωροσκοποσ μου ειναι υδροχοος !! επισης δεν ξερω αν μετραει αλλα το λεω για καλο και για κακο, ο ηλιος μου κανει συνοδο με ερμη και τριγωνο με ποσειδωνα ενω η σεληνη τετραγωνο με πλουτωνα ηλιο ερμη . νομιζς αυτα εινια τα πιο σημαντικα! βοηθηστε με please ! ειναι αναγκη ! στον χαρτη και τισ αναλυσεισ λεει κατι τετοιο αλλα θελω να σιγουρευτω! θα ειμουν υποχρεη... ευχαριστω
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    φιλοι μοθ να ρωτησω και εγω κατι? εγω εχω ποσειδωνα στον αιγοκερω πλουτωνα στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη και ο ωροσκοποσ μου ειναι υδροχοος !! επισης δεν ξερω αν μετραει αλλα το λεω για καλο και για κακο, ο ηλιος μου κανει συνοδο με ερμη και τριγωνο με ποσειδωνα ενω η σεληνη τετραγωνο με πλουτωνα ηλιο ερμη . νομιζς αυτα εινια τα πιο σημαντικα! βοηθηστε με please ! ειναι αναγκη ! στον χαρτη και τισ αναλυσεισ λεει κατι τετοιο αλλα θελω να σιγουρευτω! θα ειμουν υποχρεη... ευχαριστω
    Σε ποιους Οίκους όλα αυτά;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Σε ποιους Οίκους όλα αυτά;

ποσειδωνασ στον αιγοκερω στον 12 οικο
    πλοθτωνας στον σκορπιο στον 9 οικο
    ουρανος στον τοξοτη στον 11ο
    παιζει ρολο αν ειναι αναδρομοι πλανητεσ? η οχι? αν ναι πωσ? τι συνδιασμος ολων?
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

einai sosti i erotisi sou margarita. eimai neo melos alla asxoloumai arketa me tin astrologia kai akoma den exo katalavei ta simadia tou xarti mou. ego exo ourano ston toxoti , ploutona sto skorpio kai poseidona ston aigokero. xerei kaneis na mou pei kata poso diaisthitika einai auta ta zodia? ( to zodio mou einai leon kai exo kai selini sto liodari)

Page 8 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)