- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 50
Thread: Έρως - ο πλανητοειδής του Έρωτα
-
13-10-2006, 01:17 AM #41
Re: Έρως - ο πλανητοειδής του Έρωτα
Επειδη παντως παρατραβηξε το πραγμα και δεν πρεπει να παραμενουν αμφιβολιες σε καλοπιστους χρηστες παραθετω και το παρακατω link:
http://www.iau.org/MINOR_PLANETS_NAMING.245.0.html
-
12-10-2007, 10:01 PM #42
Παιδια διαβασα τα περι Ερωτος τωρα μια ερωτηση παρακαλω αν μπορει καποιοσ να απαντηση
σε συναστρια τι σημαινει οταν ο Ερως της Γυναικας ειναι καπελο (συνοδο ακριβειας) στον ηλιο του αλλου. Σημαινει κατι παραπανω περα απο τα κλασσικα της συναστριας .
Ευχαριστω
εκ των προτερων
Φιλικα
καιτη
-
14-10-2007, 01:03 AM #43
Αγαπητή ketty
Θα σημαίνει μία έλξη ερωτική, σε πρώτο βαθμό, αλλά επειδή για να επιβεβαιωθεί χρειάζονται όλοι οι παράγοντες των δύο ωροσκοπίων, αυτή η έλξη μπορεί να μεταφραστεί σε ένα έναυσμα για δημιουργία. Ο έρως πάνω απ' όλα εκφράζει την ανάγκη για να δημιουργήσουμε, γι'αυτό και με ένα έρωτα γενιούνται παιδιά, ή άλλα έργα που είναι παιδιά μας (π.χ. ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα βιβλίο).
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
15-12-2009, 03:07 AM #44
ξανανοιγω το θεμα μετα απο αρκετο καιρο:bigsmile:....στον γενεθλιο μου ο ερως κανει συνοδο με τον πλουτωνα μου...και σε συναστρια κανει συνοδο με τον πλουτωνα και τον αρη του αλλου ατομου....και στις 2 περιπτωσεις στον σκορπιο...ειναι τοσο τραβηγμενο οσο ακουγεται...?
-
15-12-2009, 07:00 AM #45
Όχι, δεν είναι τόσο τραβηγμένο, είναι πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι :bigsmile:
Φαντάσου ότι αυτή η ...διαστημική πατάτα (γιατί αυτό υποδηλώνει το σχήμα της) μήκους 35 χλμ, ενώ ανακαλύφθηκε το 1898, την τελευταία δεκαετία άρχισε να απασχολεί τους αστρολόγους και αυτό επειδή ασχολήθηκε μαζί της η NASA, επειδή έπρεπε να εξεταστεί η πιθανότητα σύγκρουσής της με τη Γη! Σαν αυτήν την "πατάτα" υπάρχουν άλλες ...17.000!!!
Εξέτασε στη συναστρία που σε ενδιαφέρει όλα τα άλλα στοιχεία (Ήλιους-Σελήνες-Ερμήδες και Αφροδίτες- ¶ρηδες) δες πώς και τι συσχετισμούς δημιουργούν μεταξύ τους αλλά και με τους εξωκρόνιους, για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα από την πλευρά της αστρολογίας που έχει μια ιστορία αρκετά μεγάλη, και άσε τις ... διαστημικές πατάτες για αυτούς που παρουσιάζουν έρευνες χωρίς να σου δίνουν τα στοιχεία πάνω στα οποία στηρίχθηκαν οι έρευνες
Παρεμπιπτόντως, ρίξε μια ματιά σε αυτό, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και μια άλλη πλευρά Ο δέκατος πλανήτης και η οδύσσεια των ονομάτων - myhoroscope.grΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-12-2009, 07:47 PM #46
Εμενα ο Ερως μου βρισκεται στον Κριο σε συνοδο με την Αφροδιτη μου στον 11ο οικο.. Ο Ερως του ενδιαφερομενου βρισκεται στον Τοξοτη επομενως στον 7ο οικο μου και ειναι σε τριγωνο με την Αφροδιτη μου και σε τετραγωνο με τον Αρη μου ενω Ο Ερως μου κανει τετραγωνο με τον Ουρανο του..Μπορειτε να μου πειτε καποια γνωμη?
-
17-12-2009, 07:52 AM #47
Αν κατάλαβα καλά, έχουμε σύνοδο της γενέθλιας Αφροδίτης σου με τον Έρωτα, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη σου και στη συναστρία η σύνοδος Αφροδίτης -Έρωτα κάνει τρίγωνο με τον δικό του Έρωτα και τετράγωνο με τον δικό του Ουρανό.
Επί της ουσίας όμως, εγώ καταλαβαίνω ότι στο χάρτη συναστρίας σας σχηματίζεται ένα τ-τετράγωνο με την αντίθεση του ¶ρη σου με τον Ουρανό του και στην κορυφή την Αφροδίτη. Καλός σχηματισμός για σεξ, κακός για τη διάρκεια της σχέσης.
Η συμμετοχή της "διαστημικής πατάτας" που λέγεται Έρως δεν νομίζω να συμβάλλει στην εξομάλυνση ούτε του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι εσύ τις σχέσεις (τετράγωνο Αφροδίτης-¶ρη, με την Αφροδίτη σε όχι και την καλύτερη θέση και από ζώδιο και από Οίκο), ούτε στην τσαμπουκαλίδικη αντίθεση του ¶ρη σου με τον Ουρανό του, ούτε στη λείανση της τραχύτητας του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό.
Ακόμα και να παίζει κάποιον ρόλο ο Έρως, στην εμπλοκή του σε συνδυασμούς με ¶ρη και Ουρανό θα παίζει το ρόλο του ...βατράχου: όπου πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-12-2009, 06:05 PM #48
Ναι συνοδος Αφροδιτης Ερωτα μονο στο γενεθλιο..Ο Αρης μου που ειναι στους Ιχθυεις απο που και ως που κανει αντιθεση με τον Ουρανο του στον Αιγοκερω?
-
18-12-2009, 03:51 AM #49
Ανευ χαρτών και όπως τα γράφεις είναι λογικό να υπάρχουν ασάφειες :bigsmile:
Λες πιο πάνω ότι ο Έρως σου κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη σου και τετράγωνο με τον Ουρανό του.
¶ρα και η Αφροδιτη σου τετραγωνιζει τον Ουρανό του, σωστά;
Και αφού η Αφροδίτη σου κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη σου και ο ¶ρης σου πρέπει να κάνει όψη με τον Ουρανό του. Υπέθεσα ότι είναι αντίθεσης. Καλή συνέχεια :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
18-12-2009, 12:40 PM #50
Οχι ο Ερωτας ο δικος του κανει τετραγωνο με τον Αρη μου Οχι η αφροδιτη μου με τον Αρη μου..Μηπως σε μπερδεψα?Τεσπα σημασια εχει αυτο που ειχα υποψιαστει και καταλαβει απο την αρχη γιατι αυτα φαινονται εξ αρχης, οτι ειναι σκουρα τα πραγματα και οτι μ αυτον δεν θα κανουμε χωριο..Σ ευχαριστω παντως..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.