- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
Thread: Ανάδρομος Ποσειδώνας
-
30-04-2007, 05:38 PM #21
Re: Ανάδρομος Ποσειδώνας
Oντως ειμαιστε πολλοι που εχουμε αναδρομο Ποσειδωνα!..Και μενα το ιδιο,κανει τριγωνο με τον Ηλιο και τον Ερμη μου αλλα τετραγωνο με την Αφροδιτη μου!..Εχω διαβασει ομως τι σημαινει,και σε γυναικειο και σε αντρικο ωροσκοπιο δειχνει και ταση για καλλιτεχνικα,μουσικη,τραγο υδι,κλπ,(η Κυρια Αννα Βισση εχει τετραγωνο Ποσειδωνα-Αφροδιτης) και οτι εξιδανικευουμε τις σχεσεις μας η κανουμε θυσιες γι'αυτες!..Σε ενα αντρικο ωροσκοπιο ισως να δειχνει και μια ταση για γυναικες που τον εξαπατουν?..Το λεω γιατι εχω διαβασει οτι σε ενα γυναικειο ωροσκοπιο αντιστοιχα ο Ηλιος(αντρας-συζυγος-πατερας)σε τετραγωνο με τον Ποσειδωνα δειχνει αντρες που εξαπατουν-κοροιδευουν η ειναι αλλο απ'αυτο που δειχνουν.
-
30-04-2007, 09:49 PM #22
Αγαπητη Danae αυτα που γραφεις ισχυουν αλλα πολυ βασικο σε μια ερμηνεια του τι ακριβως σημαινει μια οψη σε εναν χαρτη ειναι και η οικοθεσια.Δηλαδη ποιον οικο κυβερναει ο Ποσειδωνας και σε ποιον ειναι εμπεριεχομενος.Δεν ειναι απαραιτητο οτι ενας Ηλιος που τετραγωνιζεται απο εναν Ποσειδωνα δειχνει αντρα που κοροιδευει η εξαπατα.Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο συνθετα τα πραγματα...Η γνωμη ενος αστρολογου θα βοηθουσε βεβαια περισσοτερο.
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-05-2007, 10:17 PM #23
Αγαπητή DANAE58
Αυτά που λέτε ισχύουν σε γενικές γραμμές, αλλά το σύνολο ενός χάρτη θα μας δώσει το συμπέρασμα. Μπορεί το άτομο με τον Ήλιο σε δυνατή όψη με τον Ποσειδώνα, να θέλει να βλέπει τη ζωή μέσα από τη σφαίρα των ονείρων του και να αρνείται την πραγματικότητα. Να αυταπατάται κι όχι να το εξαπατούν. Μπορεί όμως να προκαλεί άτομα να μπουν στη ζωή του, επειδή θα του προσφέρουν την εμπειρία της εξαπάτησης. Είναι δύσκολη σχέση. Ο Ποσειδώνας χρειάζεται πάντα προσοχή. Μας "πλανεύει" και δεν ξεφεύγουμε εύκολα
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
26-09-2007, 03:12 AM #24
Κυρια Σιμου,
Ο αναδρομος Ποσειδωνας σε κρισιμη μοιρα 4 του Τοξοτη και στο τελος του 11ου οικου ενεργοποιει περισσοτερο τα ηδη υπαρχοντα προβληματα
(αυταπατες, ονειρα κλπ. ) η υποδηλωνει και κατι βαθυτερο?
Στις κρισιμες μοιρες υπαρχει ανοχη η πρεπει να ειναι ακριβως 4, 17 κλπ.?
Ευχαριστω θερμα!
Κρησσα
-
26-09-2007, 10:16 AM #25
Αγαπητή kphssa
Οι κρίσιμες μοίρες πρέπει να είναι όσο γίνεται ακριβείς, με λίγα πρώτα λεπτά απόκλιση ίσως, όχι περισσότερο.
Επειδή είναι στο τέλος του οίκου, αφορά περισσότερο τον 12ο οίκο, δηλαδή το υποσυνείδητό μας, τις πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και τις ταλαιπωρίες μας. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, έχουμε την δυνατότητα να αγγίξουμε τα πνευματικά πεδία και να οραματισμούμε τον πνευματικό κόσμο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
15-12-2009, 05:18 PM #26
εγω που εχω αναδρομο ποσειδωνα στον 1ο οικο σε ακριβες τετραγωνο με ερμη σημαινει οτι δν γινομαι κατανοητη για κανεναν λογο...?:blink:
-
16-12-2009, 12:43 AM #27
σημειωτεον ειναι κ ο ερμης μου αναδρομος...
-
16-12-2009, 12:20 PM #28
Έχω και εγώ ανάδρομο ποσειδώνα και ομολογώ ότι δεν γίνομαι εξαρχής κατανοητός στους άλλους. Όταν όμως με γνωρίσουν καλά με καταλαβαίνουν και συνήθως κερδίζω τη συμπάθειά τους. Το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ποσειδώνας μου βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 6ο οίκο σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για την υγεία μου?
-
16-12-2009, 07:58 PM #29
γεια σας αναδρομοι ποσειδωνες!!!!
το αρθρο ταιριαζει κ σε μενα απολυτα κ ειμαι κ μουσικολογος!!!
συγχαρητηρια!ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.